adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Σε ενα LAN με χρηστες με xp kai win98 συμβαινει πολλες φορες ενω εχουν κλεισει τα pc να φαινονται ακομα στην περιοχη δικτυου μετα απο ωρα
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Αυτό το έχω δει να συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω τον λόγου που γίνετε. Μάλλον διότι τα win δεν "κοιτάνε" συνεχώς ποιοι είναι συνδεμένοι. Δεν το έχω δει σε περιπτώσεις με Domain.
Narayan Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Κάνε ένα Refresh ("Ανανέωση") αν βλέπεις τους φακέλους τους από τον Explorer.
mvar Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 απο που να ξεκινησει κανεις..netbios cache,wins resolution.. ειναι μια φυσιολογικη πατατα των winblows Οντως σε περιπτωσεις Domain, ειδικα αν υπαρχει και ρυθμισμενος WINS Server δεν τιθεται τετοιο θεμα..
e-tic Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εμένα μου τυχαίνει το άλλο άκρο, εκκινώ έναν υπολογιστή και στους υπολογιστές του δικτύου μου εμφανίζει τους υπολογιστές που ακόμα δεν έχω ανάψει!!! Μερικές φορές κιόλας, ΔΕΝ μου δείχνει αυτούς που είναι κανόνικά μέσα στο δίκτυο, έστω και αν καταφέρνει να τους κάνει ping... Αθάνατα Windows!!!
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 αυτοι μαλλον εχουν μεινει απο την προηγουμενη μερα! παιζει να φταει και το hub?
exile Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Όχι δεν φταίει το hub. Φταίνε αυτά που σου αναφέρει ο mvar. Σε ένα domain το update γίνεται πιο γρήγορα γιατί η διαχείριση γίνεται κεντρικά από τον domain controller. Σε ένα workgroup τα PC ενημερώνονται για το ποιά άλλα PC συνδέονται ή αποσυνδέονται από το δίκτυο, μέσω του netbios (που λειτουργεί με broadcast μηνύματα που στέλνει κάθε PC σε τακτά χρονικά διαστήματα), με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα αυτό το φαινόμενο.
djgenesis Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 To problhma ofeiletai sto update tou NLA (Network Location Awareness) kai to netbios cache twn windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.