sa1901 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δεν μπορώ να το ξέρω αν ήταν δείγμα από test. Πάντως καμμένο pixel δεν είχε και οι ώρες λειτουργίας της ήταν ελάχιστες. Πάντως το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά και άλλα online γερμανικά που έχω προσέξει, παρέχουν αυτή την υπηρεσία (έλεγχο οθόνης για καμμένο pixel) με κόστος 20 με 30 ευρώ.
katevastiras Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Καλημέραα... Evkar αν στείλεις mail και σου απαντήσουν πες μας και σε μας πως θα το δικαιολογήσουν..... Μου θυμίζει η κάτασταση αυτή που συζητάμε ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου......"και θα κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες..."... Τα παίρνουν σχετικά φτηνά και τα πουλάνε...
AkisD Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Φιλε μου είμαι κάτοχος της 2110 και ναι την αγόρασα απο το technixx. Βάση αυτης της αγοράς μου και πως με αντιμετώπισαν με ένα παράπονο που είχα απο την κακομεταχείριση της οθόνης απο την courier που μου την έφερε στους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τσεκαρε στο pctechnology.gr στα forum και θα καταλάβεις. Απο την ελληνική eizo τώρα η πλάκα είναι οτι σε εμένα είχαν πει παρτην απο εμας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τι να πώ...Τελος πάντων ότι θες να μάθεις για την οθόνη πες μου απο το forum ή στειλε πμ και θα χαρώ πολύ να σε πληροφορήσω σε ότι θες. Εγώ είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος και απλά θα σου πω οτι δεν έχω δει καλύτερη οθόνη απο κοντά μέχρι τώρα...
AkisD Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 αγοράστε από Mindfactory.de ' date=' εγώ από εκεί θα την πάρω μετά το Πάσχα με 950ευρώ τελική + 33 μεταφορικά +11 για έλεγχο dead pixel . Σιγά μη δώσω 1300 ευρώ στους μεγαλοαντιπροσώπους μας εδώ. Άσε που ετοιμάζομαι να στείλω και ένα mail στην Eizo , να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν επίσημες αντιπροσωπείες τους μέσα στην Ε.Ε. να έχουν τέτοια διαφορά τιμής . Όλες οι οθόνες που είχα μέχρι τώρα ήταν Eizo , οπότε πιστεύω ότι ε΄χω το δικαίωμα να τους ρωτήσω , τι ηλίθια πολιτική τιμών είναι αυτή που έχουν.[/quote'] Και κάτι ακόμα. Όλα αυτά τα είχα κάνει και εγώ αλλά χωρίς τύχη. Το mail μου στην κεντρική ιαπωνική αντιπροσωπεία το έστειλαν στην ελληνική και τελικά με πήραν απο την ελληνική που τους είχα ήδη ρωτήσει..χαχαχα... Για την εγγύηση τσεκάρετε και αυτό Link http://www.eizo.org/eizo/smpage.fwx?smlanguage=&page=54 Ελπίζω να βοηθησα λιγο...
katevastiras Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 .........Pasxa treli krepali kai epistrepsame pali... AkisD polu endiaferon to repaly sou... Se euxaristo kai an mporeseis kapoia stigmi na mou peis kapoia pragmata gia tin othoni....Ta lefta einai arketa kai thelo na eimai sigouros gia tin kinisi....
giankyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 600 ευρώ (με τα μεταφορικά + έλεγχο pixel παρακαλώ[/u']), ενώ εδώ την δίναν 750! :-? Aυτό τι σημαίνει? Πως με τα €11 που λέει ο φίλος evkar ελέγχουν το κομμάτι που θα σου στείλουν και παίρνεις standard 0 καμμένα pixels??
sa1901 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Aυτό τι σημαίνει? Πως με τα ?11 που λέει ο φίλος evkar[/b'] ελέγχουν το κομμάτι που θα σου στείλουν και παίρνεις standard 0 καμμένα pixels?? Nαι αυτό υποτίθεται ότι γίνεται. Λέω υποτίθεται γιατί δεν ήμουν φυσικά μπροστά για να ξέρω. Πάντως η οθόνη που πήρα είχε όντως 0 pixel. Αυτό χρεώνεται 19,90 ευρώ. Μάλλον κάποιο λάθος έκανε ο evkar.
giankyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έστω 19.90, μιά φορά στα 5 χρόνια παίρνουμε οθόνη! Τώρα να δω τι θα κάνω με το γερμανικό site που δεν ξέρω γρί γερμανικά
katevastiras Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Καλημέραα....παίδες .....giankyr........και εγώ το ίδιο με τα γερμανικά.....Δεν έχει και επιλογή στα Ελληνικά για το site....
evkar Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 λοιπόν παιδιά , καταρχήν μια συγγνώμη , όντως ο έλεγχος καμμένων pixel από mindfactory.de κοστίζει 19.90 , και όχι 11 , όπως εκ παραδρομής έγραψα. Έλεγχος καμμένων pixel σημαίνει ότι η οθόνη συνοδεύεται από πιστοποιητικό , ότι ελέχτηκε από τους τεχνικούς του mindfactory και ότι έχει μηδέν καμμένα pixel .Τουλάχιστον εμένα έτσι μου το εξήγησαν. Τώρα , έχω νέα από τα κεντρικά της EIZO . Πράγματι , σε mail που τους έστειλα , με παρέπεμψαν στην ελληνική αντιπροσωπεία για ό,τιδήποτε με απασχολεί. Για την ταμαπακιέρα , δηλαδή τι μεγάλες διαφορές τιμών μέσα στην ίδια την ευρωπαική ένωση ΚΟΥΒΕΝΤΑ , τίποτα "'ακρα του τάφου σιωπή" . Άρα , μάλλον δεν τους πολυενδιαφέρει η ελληνική αγορά , λόγω μεγέθους , και έχουν αφήσει τον αντιπρόσωπό τους εδώ να καθορίζει τις τιμές όπως θέλει. Btw , μήπως ξέρει κανείς , που βρίσκεται η ελληνική αντιπροσωπεία . Απότι μου είπαν μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Μενιδίου , δίπλα σε κάτι γραμμές του τρένου . Ο ευρών θα λάβει παχυλή αμοιβή (χε χε )
sa1901 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Btw ' date=' μήπως ξέρει κανείς , που βρίσκεται η ελληνική αντιπροσωπεία . Απότι μου είπαν μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Μενιδίου , δίπλα σε κάτι γραμμές του τρένου .[/quote'] http://www.eizo.gr/default.asp?pid=12
AkisD Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 λοιπόν παιδιά ' date=' καταρχήν μια συγγνώμη , όντως ο έλεγχος καμμένων pixel από mindfactory.de κοστίζει 19.90 , και όχι 11 , όπως εκ παραδρομής έγραψα. Έλεγχος καμμένων pixel σημαίνει ότι η οθόνη συνοδεύεται από πιστοποιητικό , ότι ελέχτηκε από τους τεχνικούς του mindfactory και ότι έχει μηδέν καμμένα pixel .Τουλάχιστον εμένα έτσι μου το εξήγησαν. Τώρα , έχω νέα από τα κεντρικά της EIZO . Πράγματι , σε mail που τους έστειλα , με παρέπεμψαν στην ελληνική αντιπροσωπεία για ό,τιδήποτε με απασχολεί. Για την ταμαπακιέρα , δηλαδή τι μεγάλες διαφορές τιμών μέσα στην ίδια την ευρωπαική ένωση ΚΟΥΒΕΝΤΑ , τίποτα "'ακρα του τάφου σιωπή" . Άρα , μάλλον δεν τους πολυενδιαφέρει η ελληνική αγορά , λόγω μεγέθους , και έχουν αφήσει τον αντιπρόσωπό τους εδώ να καθορίζει τις τιμές όπως θέλει. Btw , μήπως ξέρει κανείς , που βρίσκεται η ελληνική αντιπροσωπεία . Απότι μου είπαν μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Μενιδίου , δίπλα σε κάτι γραμμές του τρένου . Ο ευρών θα λάβει παχυλή αμοιβή (χε χε )[/quote'] Ταμπακιερα...χαχαχα καλο. Καλή υπομονή και να χεις χάρτη μαζί σου. Το οτι δεν τους ενδιαφέρει η ελλ. αγορά θα το καταλάβεις μόλις δεις την αντιπροσωπεία. Οι άνθρωποι της πάντως είναι ευγενικοί .
katevastiras Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 καλησπέρα παιδιά.... AksiD μπορείς να μας πεις σε παρακαλώ εντυπώσεις από την χρήση της 2110....θα ήταν πολύ χρήσιμο
AkisD Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 καλησπέρα παιδιά.... AksiD μπορείς να μας πεις σε παρακαλώ εντυπώσεις από την χρήση της 2110....θα ήταν πολύ χρήσιμο Σου απάντησα σε πμ-το ποστάρω και εδώ Απάντηση: Erotisi gia tin eizo -------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο katevastiras Katarxin euxaristo gia to endiaferon AkisD..... Tha ithela na se rotiso sxetika me tin othoni.....sxetika me tin leitourgikotita tis... 1)to oti einai 21 wide den kanei strech kapoia programmata i px paixnidia.... 2)pos tin eides apo poiotita eikonas...? exeis doukepsei se tft??....sygkritika auti pos sou fenetai... kai kati sxetika meto katastima (technics) 3)....se poses meres sou irthe....? 4).....eipes oti eixes problima kata tin metafora...? auti ti kanan endiarthikan na boithisoun sto broblima.... Einai polla ta lefta kai tha ithela na mou peis an eisai ikanopoiimenos apo to proion kai apo to katastima...? Esy tsekares se autous otan tin pires gia a 0 pixel....? Thanks...ek ton proteron Γεια σου φιλε μου. Λοιπον, 1) Τα παιχνίδια δεν τα κάνει stretch αρκεί να έχεις σχετικά καινούργια καρτα γραφικών-οχι ακριβή κατ ΄ανάγκη. Τα περισσότερα θα τα βλέπεις στην native (1680*1050) αρκει να μπορεί ο υπολογιστής ή θα βλέπεις μαυρες λωρίδες αριστερά δεξιά σε περίπτωση που θα είναι 4/3. Σε προγράμματα έπίσης ολα τέλεια. Απλά έχεις παραπάνω χώρο. 2) Δεν εχω δει ΟΛΕΣ τις tft που υπάρχουν. Εχω δει ομως αρκετές και αυτη ειναι μακράν η καλύτερη(σε dvi πάντοτε) 3)Ήμουν τυχερός, υπήρχε στην αποθήκη και μου ήρθε την άλλη μέρα. Συνήθως είναι γύρω στο 10ημερο. Επικοιν. μαζί τους και θα σου πουν. 4)Την οθόνη δυστυχώς μου την έφερε ένα θηλυκό ζώον κουριερ που δεν μπορούσε καλα καλα να τη σηκώσει και κυριολεκτικά την έσερνε. Δεν είχε προσέξει οτι ήταν εύθραυστο παρόλο που ήταν γραμμένο με τεράστια γράμματα. Επικοιν. με technixx, δεν την άνοιξα, επικοινώνησαν με την διευθ. της courier και η μεταφορική ανέλαβε την ευθύνη σε περίπτωση που η οθόνη είχε ζημιά. Με αρκετό εκνευρισμό απο πλευράς μου αλλά το technixx ενδιαφέρθηκε πραγματικά. 5) Είμαι υπερικανοποιημένος απο το προιον και απο το κατάστημα-για το δεύτερο καταλαβαίνεις οτι είναι σχετικο δεδομένου οτι δεν έχω πάρει και 100 πράγματα-σίγουρα δεν είναι μαιμού. Οι εντυπώσεις ήταν άριστες τοσο πριν όσο και μετά. Για το καμμενο πίξελ θα πρέπει να είσαι ενήμερος οτι παντού έχει 0 πίξελ άσπρο σε μαύρο-υποπίξελ δεν λογαριάζεται. Την οθόνη ΔΕΝ την ανοίγουν αυτοί. Εγώ μετά από μερικούς μήνες ανακάλυψα οτι είχα ένα υποπίξελ που λόγω όμως του μικρού κόκκου και οτι σχεδόν σε ολα τα χρώματα δεν φαίνεται ΄το θεωρώ αστείο και να το συζητάμε. Ακόμα και αν μου έλεγαν οτι μου την άλλαζαν θα την κράταγα όπως είναι. Τελικά να σου πω τις εντυπώσεις μου. Μιλάμε για ένα ακριβό προιον που το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η ποιοτητα του και ακριβώς εκει υπερτερεί απο όλες τις οθόνες. Όλοι κοιτάνε τα ms και το χαλασμενο πιξελ και δεν συζητάνε για την εργονομία της( καταπληκτική βαση), τα χρώματα της, το φοβερό λογισμικό της και την απόλυτα ομοιγενή επιφάνεα της.Για παράδειγμα μπορεις να την ρυθμίσεις να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις σε κάθε εφαρμογή που είναι απίστευτα βολικο. Αυτα εγώ πλέον τα εκτιμώ πολυ περισσότερο απο τα νουμερα απόκρισης, κοντράστ κτλ στα οποία βέβαια είναι άριστη ετσι κι αλλιώς...Σε games είναι πάρα πολύ καλή- εγω είμαι φανατικος bf2,cod2,farcry κ.α Το μοναδικό ερώτημα είναι αν έχεις τα λεφτά και αν αυτή την παραπάνω ποιότητα είσαι διατεθειμένος να την πληρώσεις. Αλλος μπορεί να πει θα πάρω μια 20αρα viewsonic πχ, που είναι συμπαθητική με λιγότερα λεφτά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτος θα πάρει και κάτι λιγότερο στο προιον-μπορεί όμως και να μη σε νοιάζει. Αυτά.
katevastiras Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 mmmmm...........AkisD......πραγματικά με τον τροπο που περιγράφεις την οθόνη...... ήθελα να υπήρχε στο stock έτοιμη και την επόμενη μέρα να την παρήγγειλα και να την είχα......... Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είναι οθονάρα....!!!!!!!!!! Εγώ έχω στραβωθεί με την CRT που έχω...αν και αυτή EIZO....παρόλα αυτά ειναι CRT.... Και 'γώ φοβάμαι την μεταφορά.....γιαυτό λέω οταν θα πάρω να πάω από το κατάστημα να την πάρω ο ίδιος..... Πάντως, μάλλον με προσανατόλισες οριστικά για την συγκεκριμένη οθονη.....και βέβαια και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.