papazaf Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 πηρα χθες την LG 1970H, ικανοποιητικη φαινεται αλλα δυσκολευομαι να την ρυθμισω.. ειναι η πρωτη TFT μου , μπορει να βπηθησει κανεις , πως να την ρυθμισω?υπαρχει κανενα προγραμματακι που να τισ κανει?
Zorbas-E- Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 φίλε μου καλημέρα, προ μιας εβδομάδος αγόρασα κι εγώ την ίδια οθόνη 429 ευρώ από το Πλαίσιο. Άνοιξα και ένα νήμα συζήτησης σχετικά με το μαύρο της και την αντίθεση. Μιας κι έχεις την ίδια οθονη κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις και να μου πεις πως είναι σε σένα. Ακόμη πες μου πως σου φαίνεται στα παιχνίδια με 8ms απόκριση. Δοκίμασα το HL2 στο οποίο πάει καλά αλλά σε παιχνίδια στρατηγικής έχει κάποια θολούρα στο scrolling και κουράζει αν ακολουθείς με το μάτι τα αντικέιμενα την ώρα του scrolling. Κατά τα άλλα με ενοχλεί κάπως το γεγονός του ότι χαλάει η ποιότητα της εικόνας μετα τα 60Hz οπότε δεν ανεβαίνει άλλο ουσιαστικά. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει και έιναι πολύ ικανοποιητικές είναι οι εξής: από τις ρυθμίσεις χρωμάτων της nvidia: φωτεινότητα+αντίθεση 100% γ 0.88 λίγη ενίσχυση και ψηφ. ευκρίνεια από την οθόνη: με είσοδο DVI φωτεινότητα 100% αντίθεση 58-59% διόρθωση γ 0 τα χρώματα τα άφησα εργοστασικά και άλλαξα μόνο τη θερμοκρασία του λευκού στους 7500K δοκίμασε και αυτή την ιστοσελίδα: http://www.nearfield.com/~dan/cal.htm περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου από την οθόνη
papazaf Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 φιλε μου και εγω περιμενα κατι παραπανω, το μαυρο μου φαινεται οκ , δεν εχω το προβλημα που αναφερεις τοσο εντονα. εχω παρατηρησει μια θωλουρα, αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων. τα hz ξερω οτι δεν παιζουν ρολο στις tft , αλλα εξαρτωνται απο την καρτα γραφικων....σαν χρονος αποκρισης μου φαινεται ικανοποιητικα μετριος...θα σου πω σε λιγο καιρο περισοτερα
papazaf Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 φιλε μου και εγω περιμενα κατι παραπανω, το μαυρο μου φαινεται οκ , δεν εχω το προβλημα που αναφερεις τοσο εντονα. εχω παρατηρησει μια θωλουρα, αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων. τα hz ξερω οτι δεν παιζουν ρολο στις tft , αλλα εξαρτωνται απο την καρτα γραφικων....σαν χρονος αποκρισης μου φαινεται ικανοποιητικα μετριος...θα σου πω σε λιγο καιρο περισοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.