Προς το περιεχόμενο

turn based RPGs

paintbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τo heroes δεν ειναι rpg απλα ειναι ενα turn based strategy με στοιχεια rpg στην αναπτυξη του ηρωα...

πολύ σωστός ο φίλος μας.

Τώρα να προτείνω κι εγώ μερικά παιχνιδάκια:

Final Fantasy VI <SQUARESOFT>

Final Fantasy VII <SQUARESOFT>

Final Fantasy VIII <SQUARESOFT>

Final Fantasy IX (Νομίζω κυκλοφόρησε για PC) <SQUARESOFT>

Grandia II <UBISOFT>

1000 Blades <SEGA>

Δημοσ.

χιχιχ :) παντως :( τα ανίμε γραφικά δεν αρέσουν σε όλους :) αλλά δεν μπειράζει... :) και ποτέ δεν μπορούσα να συνηθίσω τέτοια παιχνίδια σε κονσόλα - που εντάξει, καλού κακού εγιναν τώρα πιο βαρβάτες απο υπολογιστές :))

cheers! :)

Δημοσ.
χιχιχ :) παντως :( τα ανίμε γραφικά δεν αρέσουν σε όλους :) αλλά δεν μπειράζει... :) και ποτέ δεν μπορούσα να συνηθίσω τέτοια παιχνίδια σε κονσόλα - που εντάξει' date=' καλού κακού εγιναν τώρα πιο βαρβάτες απο υπολογιστές :))

cheers! :)[/quote']

Συμφωνώ σε αυτό ,αν και έχω ακούσει ότι αν ασχοληθείς λίγο με αυτά τα games κόλησες.

Δημοσ.

εισαγωγικα: δεν ξέρω τι ακρίβως εννοείται όταν λέτε turned base rpg αλλά αν δεν βαριέσται ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω:

Gothic 2

Knight shift

Dragonshard

από αυτά το dragonshard το βρήκα πολύ γρήγορο (λίγες αποστολές, πολύ καλά γραφικά), το knightshift έχει την δυνατότητα να παίξεις τόσο σαν strategy (τα κλασικά που χτίζεις σπιτακιά, εκπαιδεύεις στρατιώτες, κάνεις έρευνα κτλ. κτλ.) όσο και σε RPG, και τέλος αυτό που θεωρώ από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα είναι το Gothic 2....Παιδιά είναι ένα παιχνίδι ποίημα.....μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε και να αντιδράσεις με οποιονδήποτε χαρακτήρα θέλεις μέσα στο παιχνίδι....(αν και μου φάνηκε δύσκολο (με την ένοια ότι με καθάριζαν κάθε 2 βήματα))

αυτά! αν τα δείτε στο νετ μετά μου λέτε και εσείς εντυπώσεις....

Δημοσ.

Αρχική απάντηση από hralman

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144447

τα turn-based rpg ειναι αυτα που οι μαχες γινονται με σειρα, δηλαδη επιλεγεις την στρατηγικη σου και χτυπας πρωτα εσυ με τον ηρωα σου, μετα περιμενεις να δεις πως θα σε χτυπησει ο αντιπαλος, κοκ. Ειναι το αντιθετο απο τα real-time, στα οποια τα παντα γινονται σε πραγματικο χρονο

Δηλαδή μικρή σχέση έως και καμία με τα παιχνίδια gothic,oblivion κτλ. που προαναφερθήκανε άσχετα αν είναι

πολύ καλά παιχνίδια...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ok, ολως τυχαίως πήρα και έπαιξα το wizardry 8. μπορώ να πω πως είμαι καταευτυχισμένος :)

εχει πολλά τέρατα!! δεν είναι piece of cake. έχει turn-based combat. καλά γραφικά. καλή μουσική. πολλά artifacts.. βασικά τα πάντα - εχει ολα τα κλασσικά στοιχεία ενος RPG - και στοιχεία που δεν τα ήξερα, π.χ. οταν τρέχεις σου τελειώνει η stamina.

είδα πως ανοιξε και αλλο θέμα για turn-based rpgs :) απλώς απάντησα εδω επειδή εδώ μου είχατε προτείνει το παραπάνω παιχνίδι :) εχω λιώσει λέμε :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...