paintbox Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Παιδιά, δεν ξέρω αν επαναλαμβάνω κατι που έχει ήδη ειπωθεί, αλλα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια turn-based RPGs (εννοώ turn-based combat), κατά προτίμηση κάπως σύγχρονα, ας πουμε μετα το 1996.. εχω υπ'όψη μου τα εξής, τα οποία μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο - οχι πως ασχολούμαι και τρελά... Albion Fallout 2 Betrayal at Krondor (εντάξει προσωπικά το έπαιξα αργά, και μου φάνηκε μουντό και βαρετό, αλλά το στύλ του combat ειναι τέλειο..) Bloodnet (επίσης το έπαιξα αργά, και με δυσκόλεψε πολύ επειδή είναι πολυ χωμένο cyberpunk) επίσης, που μπορεί να βρεί κανεις αυτά τα σχετικά παλιά παιχνίδια, που ομως δεν είναι και abandonware? αν υπάρχει ηδη κάποιο παρόμοιο τόπικ πληζ i'd be thankful for a link...
Xvipes Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 turned based απο όσο ξέρω είναι και οι σειρές final fantasy.αν δεν έχεις παίξει ποτε κάποιο final fantasy τότε θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με το final fantasy 7 που imo είναι το κάλυτερο FF που έχει βγει(λόγο story).
Greg7vas Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Απλα και κατανοητα Final Fantasy VII(1997). Υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να ξενερωσεις με τα γραφικα στην αρχη,αλλα με τπτ μη <<τολμησεις>> να το σταματησεις.Συνεχισε για καμια ωριτσα και μετα ειμαι σιγουρος πως δεν θα ξεκολλας απο το κοσμο του game.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μια είναι η σειρά Might & Magic και σου προτείνω το 6.
paintbox Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, παιδιά ) θα τα ψάξω!!!
NOMIKOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Heroes of Might and Magic 3,4 kai 5. Συμφωνώ απόλυτα.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 τo heroes δεν ειναι rpg απλα ειναι ενα turn based strategy με στοιχεια rpg στην αναπτυξη του ηρωα...
DarkKnight Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Συμφωνώ μαζί σου chris όπως κ τα final fantasy δεν είναι Rpg αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Σαν αυθεντικό Turn based rpg θα πρότεινα το Temple of elemental evil της greyhawk αν κ πάσχει λίγο από ιστορία οι κανόνες του 3.5 edition αντικατοπτρίζονται σχεδόν τέλεια στην μηχανή του παιχνιδιού όπως κ τα γραφικά του είναι στατικά μεν πολύ καλά δε.
Powerfull Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Εχμ, θα ορκιζόμουν πως το temple of elemental evil είναι 3 edition και όχι 3.5...
DarkKnight Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Από ότι λέει στην σελίδα http://www.atari.com/toee/story.php είναι 3.5 τώρα δεν θυμάμαι κ περαιτέρω λεποομέρειες γιατί το τελείωσα πριν από 2 χρόνια...Τεσπα δεν αυτό το θέμα μας
Bspus Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 An den to xereis, des oposdipote to Arcanum: Of steamworks and Magick obscura (nai magick me k) Exei ftiaxtei apo tin troika me kapoia atoma apo to team ton fallout 1 kai 2 kai xrisimopoiei tin idia (veltiomeni isos) mixani. Poly oraio story kai terastio paixnidi. Einai fantasy men, alla diadramatizetai se ena kosmo pou i mageia kai i texnologia syniparxoun kai maxontai gia epikratisi, eno mporeis na dialexeis o xaraktiras sou poion apo tous 2 dromous tha parei. Vgike teli 2001
paintbox Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 hello... an kai POLY argoporhmena (vasika νομιζα πως τελείωσε το thread, και σήμερα πήγα να το ξανανεβάσω γιατί δεν εχω βρει κάτι ακόμα...) ευχαριστώ για τις προτάσεις... το Might & Magic 6 βρήκα κάπου και το δοκίμασα, και η πρώτη εντύπωση ήταν κάπως άσχημη. μπορεί βέβαια να έκανα κάτι λάθος με ρυθμήσεις, αλλά οκ, το combat ήταν σαφώς real time... ασε που ενώ ήμουν στην πόλη, όταν περπάτησα 2 βήματα πέρα άρχισαν να μου επιτίθονται κάτι trolls, και πολλά μάλιστα - καθόλου ρεαλιστικό και στην έκδοση που το βρήκα ειχαν φύγει ολα τα videos και... αυτά.. heroes of might and magic εχω παίξει μονο το δευτερο... αλήθεια, εχει παίξει κανείς το King's Bounty? που έμοιαζε αρκετά με το Heroes και μάλλον είναι ο πατέρας αυτών των παιχνιδιών... το είχα λιώσει οταν ήμουν δημοτικό..... )) θα συμφωνήσω πως είναι πολύ ωραία παιχνίδια, αλλά δεν με γεμίζουνε, αυτή την στιγμή τουλάχιστον, γιατί δεν εχουν πολύ ανεπτηγμένο story, και φυσικά, η κυρια ομορφιά του παιχνιδιού είναι η στρατιγική και μάχες... αυτό που ψάχνω είναι ο συνδιασμός του RPG με adventure... οπως ακριβώς ήταν τα Fallout 1-2 και Albion... (που τωρα προσφατα έμαθα πως είναι συνέχεια των Amberstar και Ambermoon για Amiga, χτισμένο πάνω σε βελτιωμένο engine και με διαφορετικό story) βασικά ενδιαφέρον μου φαίνονται τα Etherlords και The Temple Of Elemental Evil... αλλά, οκ, θεωρούμαι αρχάριος, και επίσης, δεν εχω παίξει ποτέ αυθεντικό επιτραπέζιο RPG - ειδικά, απο τα screenshots του τελευταίου κατάλαβα πως πρόκειται για παιχνίδι 2 αντιπάλων, το δικό σου party, και το party του αντιπάλου... τέλος πάντων... είχα δοκιμάσει να παίξω ΠΟΛΥ παλιά το Magic: The Gathering (CRPG) αλλά δεν μου είχε κάνει εντύπωση (οτι θυμάμαι χαίρομαι... - μπορεί να το βρήκα δύσκολο στο να το κατανοήσω...) το επόμενο βήμα είναι... ετσι οπως είμαι αρχάριος, δεν πολυσυμμετέχω στο community των gamers ας πουμε - που μπορώ να βρω - π.χ. να αγοράσω π.χ. το Temple of Elemental Evil ή το Arcanum (που οντως είχα διαβάσει γι'αυτο και μ'ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ)? Ξέρω κατι γνωστά στην στουρνάρη, αλλά απ'οσο ξέρω φέρνουνε πιο πολύ παιχνίδια που πουλάνε.... δεν εχω ρωτήσει βέβαια, μια φορά είχα ρωτήσει κάτι για κάτι adventures και πήρα λιγο μονοκόμματη απάντηση, οπότε δεν ψύθηκα να ξαναρωτήσω... χμμμμ.... τέλος πάντων ευχαριστώ ξανά για ιδέες :Ρ αααααα... βασικά κατέβασα ενα mod για fallout 2, της team-x - ρε γμτ ) το εχουν κανει και δυσκολο.. φαντάζομαι πως είναι για fallout diehards...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.