s2117 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 παδιά ενώ βάζω την ίδια ονομασία στο αρχείο που είναι οι υπότιτλοι με την ταινία και μου παίζει κανονικά με το media player classic,όταν το γράφω σε dvd και το βάζω στο dvd player μου,μου παίζουν σε πολύ μικρό μέγεθος οι υπότιτλοι! ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω? ευχαριστώ πολύ!!
Sinclair Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Αυτο γινεται μονο αν 'πειραχτει' το firmware του dvd player που εχεις.
kastel Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ή αν ενσωματώσεις τους υπότιτλους πάνω στην ταινία.
trustfm Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 oi upotitlkoi sou ti format einai ? srt ? an nai dokimase na kaneis ta erga sou me selectable xsubs xrhsimopoiontas to avisub (8a sou paragei ena mono arxeio me onomasia avisub.divx me ensomatomenous tous upotitlous ) Des an etsi luseis to problhma sou
s2117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 naii srt einai oi ypotitloi mou...an de sou kanei kopo kai ksereis steile mou ena pm pou mporo na to vro to avisub...thanks!
kakli Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Malon den kitaxes ta link pou echi o trustfm parapano http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html Akoma yparchi scetiko topic gia to avisub
Kleanthis Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ...Το θέμα λύνεται με το avisub απ ότι έχω δει να λένε.Αυτό τους ενσωματώνει στην ταινία;Μπορει κάποιος να πει τι ακριβώς κάνει;
Γατόπαρδος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Παιδιά εγώ χρησιμοποίησα το avisub. Φαίνεται να ενσωματώνει srt σε xvid, το μετατρέπει σε divx αρχείο, αλλά όταν το βάζω να το παίξει το divx player, αφενός οι υπότιτλοι είναι πολύ μικροί (δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο size από το avisub) και αφετέρου η εικόνα τρεμοπαίζει στο pc. Δεν το έχω δοκιμάσει στο dvd-player (έχω το pioneer 575-s). Θα το προσπαθήσω και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.