SupaCoopa Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εχω κατεβασει εναν καταλογο και το αρχειο PDF ειναι κλειδωμενο. Καλα το edit restriction, το κανουν για να προστατεψουν το copyright, αλλα αυτο δεν επιτρεπει ουτε καν εκτυπωση. Τετοια βλακεια... Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ωστε να το τυπωσω? Μηπως κανενα PDF reader εκτος του επισημου της Adobe? Ευχαριστω
nontasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εχω κατεβασει εναν καταλογο και το αρχειο PDF ειναι κλειδωμενο. Καλα το edit restriction' date=' το κανουν για να προστατεψουν το copyright, αλλα αυτο δεν επιτρεπει ουτε καν εκτυπωση. Τετοια βλακεια... Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ωστε να το τυπωσω? Μηπως κανενα PDF reader εκτος του επισημου της Adobe? Ευχαριστω[/quote'] Αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω,κανονικά έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα για print...:???: :???: Όμως μήπως ξέρεις πώς βάζουμε αρίθμηση σε έγγραφο pdf???Εννοώ έτσι ώστε να φαίνεται η αρίθμηση και στην εκτύπωση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εχω κατεβασει εναν καταλογο και το αρχειο PDF ειναι κλειδωμενο. Καλα το edit restriction' date=' το κανουν για να προστατεψουν το copyright, αλλα αυτο δεν επιτρεπει ουτε καν εκτυπωση. Τετοια βλακεια... Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ωστε να το τυπωσω? Μηπως κανενα PDF reader εκτος του επισημου της Adobe? Ευχαριστω[/quote'] Ψάξε για το Advanced PDF Password Recovery. Ανοίγει άνετα τα αρχεία PDF για εκτύπωση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
hralman Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Vasika to pdf ayto to skopo exei... aytos pou synthetei to eggrafo mporei na rythmisei kapoies tetoies parametrous, opws to na mi mporeis na to kaneis edit, isws print, klp. Yparxoun programmata omws pou metatrepoun ta .pdf se .doc gia microsoft word. An pas se kapoia selida opws download.com kai psakseis ligo kati tha vreis na kaneis ti douleia sou, estw kai an einai trial. An se endiaferei na pareis kati tetoio se original, exw dei se polla katastimata, opws plaisio, i kai on-line mesw pistwtikis gia download. DEN tha sou pw opws oti me ligo psaksimo mporei na vreis kai kati peiratiko, giati einai paranomo. Opote DEN sto lew ayto.
hralman Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Kai ayto pou eipe o paredwse. To opoio einai vevaia kai kala gia password recovery an exeis xasei to password. Alla tha kaneis ti douleia sou aneta.
nontasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Κάποιος που να ξέρει πώς βάζω αρίθμηση σε αρχείο pdf??? :confused:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Κάποιος που να ξέρει πώς βάζω αρίθμηση σε αρχείο pdf??? :confused: Σε ήδη έτοιμο PDF μάλλον δεν πρέπει να γίνεται γιατί προϋποθέτει επεξεργασία του PDF - πράγμα που δεν γίνεται εκτός αν έχεις το Adobe Acrobat (την πλήρη έκδοση, όχι τον Reader).
nontasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Σε ήδη έτοιμο PDF μάλλον δεν πρέπει να γίνεται γιατί προϋποθέτει επεξεργασία του PDF - πράγμα που δεν γίνεται εκτός αν έχεις το Adobe Acrobat (την πλήρη έκδοση, όχι τον Reader). Μάλιστα.Έχω πάντως το Adobe Acrobat,μπορώ να κάνω κάτι???Έχεις μήπως καμμιά ιδέα???:-| :-|
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μάλιστα.Έχω πάντως το Adobe Acrobat,μπορώ να κάνω κάτι???Έχεις μήπως καμμιά ιδέα???:-| :-| Δεν το έχω δουλέψει ποτέ...
SupaCoopa Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Το Advanced PDF Password Recovery δουλεψε μια χαρα. Ωραιος ο paredwse!
dtkos Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μάλιστα.Έχω πάντως το Adobe Acrobat,μπορώ να κάνω κάτι???Έχεις μήπως καμμιά ιδέα???:-| :-| Στο Αcrobat 7 Pro πήγαινε στο Help --> Complete Acrobat 7 Help και στο Search γράψε Page Numbering ή Numbering Pages Καλή τύχη
nontasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Στο Αcrobat 7 Pro πήγαινε στο Help --> Complete Acrobat 7 Help και στο Search γράψε Page Numbering ή Numbering Pages Καλή τύχη OK,thanks.
exile Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Από το μενού Document επέλεξε Add Headers & Footers, και στο tab Footers επέλεξε Insert Page Number.
Members gsarig Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Members Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Για το θέμα της αντιγραφής και εκτύπωσης κλειδωμένων pdf, ίσως βοηθήσει κάποιους η "λύση" (λέμε τώρα) που δοκίμασα κάποτε τυχαία. Μου είχαν στείλει στο gmail ένα κλειδωμένο pdf το οποίο δεν μπορούσα να αντιγράψω / εκτυπώσω ούτε με το adobe acrobat. Πατώντας όμως view as html στο attachment (μέσα από το gmail), μου εμφάνισε το κείμενο σε html και το αντέγραψα απο εκεί σε word και το εκτύπωσα. Φυσικά η μετατροπή δεν κρατάει τις μορφοποιήσεις με σωστό τρόπο, ωστόσο, αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για το κείμενο, είναι αποτελεσματική λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.