adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μου ηρθε ενα email για ενα συστημα που τροφοδοτει συνεχεια τον εκυπωτη με μελανι http://www.compusoft.gr/CIS.htm Ξερει κανεις κατι?
manosbnb Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Το συστημα το εχω και το δουλευω εδω κ αρκετο καιρο. με τη μονη διαφορα οτι εγο εχο αυτο της eurojet. (http://www.euro-jet.gr) To εχω δοκιμαστε σε : EPSON R200 - R220 - R300 - C84. Παιζει απιστευτα.Πολυ καλη ποιότητα ισαξια ισως του original μελανιου της epson. Το εχο βαλει και σε 2-3 φιλους οι οποιοι ειναι ποιοι απαιτητικοι απο εμενα και επισης ειναι ικανοποιημένοι. Εχουμε φτασει σε σημειο και τα μελανια τα περνουμε σε 500 ml δοχεια Αξιζει τα λεφτα του!! Ξεχασα να πω πως η εγκατασταση του ειναι καπως περιεργη και καθε φορα με δυσκολευει. Θελει να κανεις εξαερωση στα cartidges για να πετυχεις τη συνεχη ροη... χρειαζετε ΥΠΟΜΟΝΗ - ΓΑΝΤΙΑ - ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ
xsterg Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 ayta ta systhmata einai gia aytous pou eite ektyponoun systhmatika para polles fotografies eite apeythunontai se epaggelmaties. se kamia periptosi den apeythynontai se emas toys koinoys xrhstes poy allazoyme melania 2-4 fores ton xrono.
Icecut Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Το σύστημα της euro jet τό είδα να το δουλεύει ένας τύπος σε ένα τυπογραφείο στην Πάτρα που έφτιαχνε κάτι cd ενός φοιτητικού όδηγού ή κατι τετόιο.Απο όσο ξέρω το κόστος δεν είναι για απλούς χρήστες καθώς είναι λιγάκι υψηλό σε σχέση με τα γεμίσματα της ecotype πχ.Πλέον υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες,λίγο ψάξιμο και όλο και κάτι θα βρείς!
manosbnb Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Το κοστος για τους R200 - 220 - 300 που σας ειπα ειναι 150 ? με 600 ml μελανι. 100 σε καθε χρωμα.Για να παρεις 100 ml μελανι epson θελεις (17ml το καθε μουκαλακι) 100 /17 = 5,88 cartidges * 16,5 ? εκαστος = 97 ?. Σας τα λεω χοντρα χοντρα. ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΣ 97 * 6 = 582 ? Οποτε αν το κοστος εσας σαν φαινεται μεγαλο τι να πω... εμενα δεν μο φαινετε μεγαλο... αν παλι νομιζετε πως απευθυνετε σε επαγγελματιες.. συνεχιστε να γεμιζετε!!! εμεις παντως δεν ειμαστε επαγγελματιες και μας συμφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.