gregdais Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 έχω πετάξει το Ubuntu 5.10 σε ενα μηχανακι, το οποιο το έχω συδεσει με το router μου και παιρνει κανονικά DHCP κτλ.. εγω όμως δεν θέλω να βάλω άλλη οθόνη... υπάρχει λοιπόν κανένα remote desktop τύπου Vnc για ubuntu;;; μπορώ τον vnc server αυτόν που θα είναι εγκατεστημένος στο ubuntu να τον βλέπω κανονικά από τον vnc client για WinXp;;; kvm switch έχω ήδη και έχω 2 pc συνδεμένα πανω του! έχετε δει πουθενά kvm φθηνα για πανω απο 2 pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Υπαρχει και Vnc για linux. Φυσικα και θα μπορεις μεσα απο client για xp να δεις τον server του linux. Τωρα για kvm δεν ξερω τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Den briskw logo na xrisimopoiiseis VNC :bliah: Auto pou 8eleis einai enas X server gia windoze. Mia polu kali lusi einai to Reflection. Bebaia einai commercial... PS: Nice avatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 thnx paidia tha to psaksw....!! bchris thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_csd Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 epishs to cygwin http://www.cygwin.com perilambanei x-server kai oxi mono... isws se boh8hsei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 thanks paidia nick!!! paw na to psaksw!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.