Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος tsakonas. Μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες από μία επιλογές. Η ψήφος σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.
paschalia Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Α , το κανατε τελικα :D Eπιλεγω καριοκες ( φυσικα ) κ τσουρεκι Τερκενλη ( επισης φυσικα ) . Θενξ Τσακωνας που τα εβαλες στην δημοσκοπηαη Eποης κατι που ειχα ρωτησει . Στα σιροπιαστα δν συμπεριλαμβανονται κ τα καταιφια - μπακλαβαδες ? Υ.γ. Να προτεινω να μπει ενα ''διευκρινιστε'' κ στην επιλογη ''Καριοκες κ λοιπα σοκολατοειδη'' ?
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Για μια ακόμη φορά Άλλο = όλα τα παραπάνω x 2 (είμαι γλυκατζής τι να κάνω) ΥΓ. Γιατί δε το βάζετε μια και καλή στις επιλογές ?
BadBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εκτός από αυτά που ψήφισα, τρελαίνομαι και για παγωτό (αυτό γιατί έμεινε απ'έξω και την καρυδόπιτα της γιαγιάς μου. :)
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εκτός από αυτά που ψήφισα, τρελαίνομαι και για παγωτό (αυτό γιατί έμεινε απ'έξω και την καρυδόπιτα της γιαγιάς μου. :) Ακόμα καλύτερα παγωτό πάνω από καρυδόπιτα !!!!
blackwar Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Και εγώ ότι ψήφισα + Μηλόπιτα με μπάλες παγωτού από πάνω. Υπάρχει τίποτα πιο κολάσιμο;;;;;;;;;;;;
ntountou Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Η μπουγάτσα θεωρείται γλυκό !;!;!;!; είναι γλυκιά (αυτή με τη κρέμα - όχι τα υπόλοιπα είδη) αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκαταλέγεται στα γλυκά.. πιο πολύ στις πίτες κατατάσσεται, τις γλυκές, όπως π.χ. η κολοκυθόπιτα.. και τελοσπάντων όταν θέλω κάτι γλυκό μόνο μπουγάτσα δε σκέφτομαι.. για πρωινό όμως είναι από τα best of
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 παιδια μπορει να δωσει κανεις καμια φωτο απο καριοκες? γιατι μπορει να εχω φαει αλλα να μην ξερω οτι ηταν καριοκες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Αρνούμαι να ψηφίσω σε μια δημοσκόπηση όπου δεν κατοχυρώνεται το μυστικό της ψηφοφορίας. Που ξέρω γω πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα? :mrgreen:
nikoskon Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Άλλο: Σουσούκος Ήταν ανάγκη μεσα στην Μεγάλη Εβδομάδα να το βάλετε; Θα με κάνετε να πάω να πάρω γαλακτομπούρεκο και να το μυρίζω όλη την ώρα... Απαράδεκτοι tsakonas,paredwse... Ας κλειδωθεί μέχρι την εβδομάδα του Πάσχα pls...
kaiowas Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Και εγώ ότι ψήφισα + Μηλόπιτα με μπάλες παγωτού από πάνω. Υπάρχει τίποτα πιο κολάσιμο;;;;;;;;;;;; X2 Milopita + Ice cream einai apolyto fetix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.