dawn Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Γειά σας! Παιδια θέλω λίγη βοήθεια αν μπορείτε για μια φίλη μου.. Έπειδη η μητερα μιας κοπέλας είναι απο βουλγαρία, μπήκε σε μια σελίδα και πάτησε οκ στο να εγκατασταθεί η γλώσσα..... Απο τότε στον υπολογιστή της έχει πρόβλημα με τα Office τα οποία δεν ανοίγουν (εννοώ ανοιγουν αλλα δεν μπορούν να επεξεργαστούν..)και απο οτι είδα στο word συγκεκριμένα δεν μπορεί να γραφτεί ουτε λέξη... Επίσης προγράμματα που ειναι στα Ελληνικά ή Αγγλικά φαίνονται ελληνο-αγγλικο-κυριλικά!! Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι οτι καλύτερο γιατι η γυναίκα δεν ξέρει τιποτα απο pc και προσπαθω να τη βοηθήσω.. Σας ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μπορείς να μας πεις ΤΙ στο καλό εγκατάστησε από αυτή τη σελίδα; Γιατί γλώσσα από σελίδα, πρώτη φορά ακούω να εγκαθίσταται... Τι σελίδα ήταν;
dawn Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δενξερω ακριβώς τι εκανα επειδη δε μιλαει και πολυ καλα ελληνικα και με μπερδευε.. απλα μου ειπε οτι πηγε να κατεβασει το icq απο μια σελιδα και της εβγαλε κατι για κυριλικα και πάτησε οκ... Τι στο καλο μπορει να εχει γινει?
alkisg Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Για να φαίνονται ελληνο-αγγλικο-κυριλικά, μάλλον κάποιο .dll όπως comctl32 κτλ έχει αντικατασταθεί με κυριλικό... Μάλλον το πιο εύκολο θα είναι να βγάλεις το Office, να ξαναπεράσεις το service pack 2 και στο καπάκι πάλι το Office, για να μπουν πάλι τα νορμάλ dll...
djgenesis Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Για να φαίνονται ελληνο-αγγλικο-κυριλικά' date=' μάλλον κάποιο .dll όπως comctl32 κτλ έχει αντικατασταθεί με κυριλικό... Μάλλον το πιο εύκολο θα είναι να βγάλεις το Office, να ξαναπεράσεις το service pack 2 και στο καπάκι πάλι το Office, για να μπουν πάλι τα νορμάλ dll...[/quote'] xmmmmmm kalo akougetai ayto .. ALLA .... Egw pali tha sou proteina na mou dwseis to thlefwno ths filhs sou
djgenesis Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Ase pou faskeis kai antifaskeis... les edw : Παιδια θέλω λίγη βοήθεια αν μπορείτε για μια φίλη μου.. Ok, filh sou einai .. kala mexri edw Έπειδη η μητερα μιας κοπέλας είναι απο βουλγαρία....... H mhtera ths filhs sou mphke ? θα είναι οτι καλύτερο γιατι η γυναίκα δεν ξέρει τιποτα απο pc και προσπαθω να τη βοηθήσω.. Telika esy poia tha "bohthhseis" ? Thn kopela ? Thn mama ths kopelas? H mhpws thn mama ths kopelas ths filhs sou ? .........απλα μου ειπε οτι πηγε να κατεβασει το icq απο μια σελιδα............. H mama ths filhs sou 3erei to ICQ? Afou den 3erei apo PC..... Toulaxiston h filh ths mamas ths exei kinhto ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.