Προς το περιεχόμενο

Yparxei tropos na valeis kai alloy eidoys email sto outlook express twn windows????

fits13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thelw na mathw an yparxei tropos na valoyme alloy eidoys eimails opws yahoo, gmail k.a. sto outlook express twn windows sp2 greek wste na vlepoyme ta email

mas mesw toy outlook. an yparxei tetoios tropos pws akrivws ginetai vima vima??? eyxaristw poly prokatavolika.

Δημοσ.

Στο gmail (και στο hotmail νομίζω) γίνεται. Αρχικά πήγαινε στα Settings στο gmail, έπειτα στο "POP and forwarding" και κανε ebable το "POP Download for all mail".

Εκεί θα βρείς κι ένα λίνκ που έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς πρέπει να κάνεις configure το Outlook Express... ;-)

Δημοσ.

Και στο Yahoo έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις τα e-mails σου με το outlook.

Τις ρυθμίσεις μπορείς να τις βρείς στην "βοήθεια" που έχει πάνω δεξιά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο Yahoo! γίνεται εάν έχεις ελληνικό account (δηλ. στο yahoo.gr).

Αν έχεις αλλοδαπό account (στο yahoo.com), μπορεί να γίνει με χρήση του YPOPs! (δωρεάν πρόγραμμα). ;)

Δημοσ.

Αν θέλεις να ελέγχεις όλα τα web email σου από ένα πρόγραμμα (όχι το outlook όμως) δοκίμασε τα poppeeper και ePromter.

Ίσως σου κάνουν.

Δημοσ.

Προσπαθω να φτιαξω τις ρυθμισεις στο yahoo αλλα ματαιο. Δεν κανει συγχρονισμο με το λογαριασμο.Επισης προσπαθω να μπω στο λαγαριασμο μου στο gmail αλλα μου βγαζει ο μηνυμα ο firefox οτι δεν βρεθηκε η url.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...