Προς το περιεχόμενο

Dota :(

kostaschr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαστορα 20 ευρω εχει το παιχνιδι original.Αν θες να παιξεις Dota στο Battle.Net πρεπει να αγορασεις το παιχνιδι.Αλλιως προπονησου μονος σου.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Βασικα στα ιντερνετ καφε εχουν ας πουμε 1 αδεια καθε 10 pc ή καθε 7-8.Κοινως δεν προκειται ποτε να δεις σε ενα νετ καφε να παιζουν 80 pc ταυτοχρονα war3.Απλα μοιραζονται τα κλειδια.Αυτααα.Παιζεις καιρο DOTA??Παιζω στο Β.NET με το ιδιο nickname οπως στο insomnia.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
Re paidia pos mporo na pai3o sto Dota alla xoris na vazo to cd tou warcraft

Iparxei kana patch gia to battel.net?

http://eurobattle.net/index.php

Ψάξτο περισσότερο και πες μου αν έχεις lag και με τι σύνδεση κτλ ;)

Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να σε βλέπουμε πιο συχνά!

Δημοσ.

Ελπίζω να κατάλαβες ότι είναι δωρεάν σέρβερ, έτσι;

Να έχεις κάνει εγκατάσταση το Warcraft και στους 3 υπολογιστές όμως. Με copy-paste τον φάκελο του Warcraft δεν παίζει ;)

Δημοσ.

Ωχ σωστος Tetix.Δεν το σκεφτηκα γιατι το αγορασα προσφατα κ εχω λιωσει στο B.NET.Αλλα ναι.Αν βαλεις στο google pvpgn servers θα σου βγαλει αρκετους.Ειναι δωρεαν.Απλα χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενο war3.Αλλα κ παλι το παιχνιδι εχει 20.83 ευρω απο το e-shop.Αξιζει γιατι εγω εχω κ πολυ χαμηλοτερο πινγκ στους servers της Blizzard.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Aυτή ήταν η απορία μου... Μπορείς να ξανατσεκάρεις λίγο τα ping σου μέσα στο παιχνίδι την ίδια ώρα της μέρας; Κάνε το αν μπορείς 2-3 φορές για να είμαστε πιο σίγουροι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...