kostaschr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Re paidia pos mporo na pai3o sto Dota alla xoris na vazo to cd tou warcraft Iparxei kana patch gia to battel.net?
GT1807 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ρε μαστορα 20 ευρω εχει το παιχνιδι original.Αν θες να παιξεις Dota στο Battle.Net πρεπει να αγορασεις το παιχνιδι.Αλλιως προπονησου μονος σου. Τα σέβη μου
kostaschr Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 efxaristo afto ithela na matho. Vasika to provlima mou einai oti ama exeis 4 ipologistes prepei na to pareis 4 fores? Ta internet cafe pos to kanoun?
GT1807 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Βασικα στα ιντερνετ καφε εχουν ας πουμε 1 αδεια καθε 10 pc ή καθε 7-8.Κοινως δεν προκειται ποτε να δεις σε ενα νετ καφε να παιζουν 80 pc ταυτοχρονα war3.Απλα μοιραζονται τα κλειδια.Αυτααα.Παιζεις καιρο DOTA??Παιζω στο Β.NET με το ιδιο nickname οπως στο insomnia. Τα σέβη μου
Tetix Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Re paidia pos mporo na pai3o sto Dota alla xoris na vazo to cd tou warcraftIparxei kana patch gia to battel.net? http://eurobattle.net/index.php Ψάξτο περισσότερο και πες μου αν έχεις lag και με τι σύνδεση κτλ Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να σε βλέπουμε πιο συχνά!
Tetix Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ελπίζω να κατάλαβες ότι είναι δωρεάν σέρβερ, έτσι; Να έχεις κάνει εγκατάσταση το Warcraft και στους 3 υπολογιστές όμως. Με copy-paste τον φάκελο του Warcraft δεν παίζει
GT1807 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ωχ σωστος Tetix.Δεν το σκεφτηκα γιατι το αγορασα προσφατα κ εχω λιωσει στο B.NET.Αλλα ναι.Αν βαλεις στο google pvpgn servers θα σου βγαλει αρκετους.Ειναι δωρεαν.Απλα χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενο war3.Αλλα κ παλι το παιχνιδι εχει 20.83 ευρω απο το e-shop.Αξιζει γιατι εγω εχω κ πολυ χαμηλοτερο πινγκ στους servers της Blizzard. Τα σέβη μου
Tetix Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Aυτή ήταν η απορία μου... Μπορείς να ξανατσεκάρεις λίγο τα ping σου μέσα στο παιχνίδι την ίδια ώρα της μέρας; Κάνε το αν μπορείς 2-3 φορές για να είμαστε πιο σίγουροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.