Προς το περιεχόμενο

acer 5652_tv problem_lipsi

harbi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φτου σου γκαντεμιά...εμένα είναι μια χαρά η βελόνα...άντε τώρα πάλι ψάξιμο...

Τι άλλο να φταίει τότε;; Δοκίμασες αυτό που είπα με το γυμνό σύρμα; Βγάλε το βύσμα από την εξωτερική κεραία που έχεις σπίτι και παίξε λίγο με τις επαφές αφού πας σε κάποια συχνότητα που θα ξέρεις σίγουρα ότι πιάνει κανάλι. Αλλιώς κάνε και το κόλπο της βελόνας, εμένα και μια βελόνα να ακουμπήσω στην υποδοχή δίνει σήμα.

Που πήρες τηλ. και λες ότι σου είπαν θα σε καλέσουν σε 48ώρες;; Εγώ πήρα στο 801ΧΧΧ και με παρέπεμψαν στο τεχνικό τμήμα, τους εξήγησα και μου είπαν να το πάω αμέσως για έλεγχο μιας και είναι καινούργιο μηχάνημα. Τελικά σήμερα το πήγα και μου είπανε να πάρω σε 2 εργάσιμες να ενημερωθώ για το που βρίσκεται. Μένει να μου πουν ότι θα το στείλουν Ιταλία για να αλλάξουν το βύσμα...

Δημοσ.

και εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα. Δεν βρίσκει κανένα σταθμό. έχω άλλη κάρτα τηλεόρασης και βρίσκει τα πάντα με την κεραία μου. τσέκαρα μήπως είναι κομμένο το καλωδιάκι που μας έδωσαν αλλά λειτουργεί μια χαρά. Δοκίμασα την κεραία κατευθείαν πάνω στην βελόνα μέσα στο βύσμα αλλά τίποτα. Μου φαίνεται πως θα πρέπει να το πάω και εγώ να το δούν. Βασικά με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και είναι κρίμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιώ. άν έχει κανείς καμιά ιδέα, η εντυπώσεις από την αντιπροσωπεία τότε ας απαντήσει. Εγώ μόνο κακά λόγια έχω ακούσει γι'αυτούς, οπότε το ψιλοφοβάμαι να το στείλω.

Παν82 έβγαλες καμιά άκρη;

Φιλικά

Μανώλης

Δημοσ.
και εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα. Δεν βρίσκει κανένα σταθμό. έχω άλλη κάρτα τηλεόρασης και βρίσκει τα πάντα με την κεραία μου. τσέκαρα μήπως είναι κομμένο το καλωδιάκι που μας έδωσαν αλλά λειτουργεί μια χαρά. Δοκίμασα την κεραία κατευθείαν πάνω στην βελόνα μέσα στο βύσμα αλλά τίποτα. Μου φαίνεται πως θα πρέπει να το πάω και εγώ να το δούν. Βασικά με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και είναι κρίμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιώ. άν έχει κανείς καμιά ιδέα' date=' η εντυπώσεις από την αντιπροσωπεία τότε ας απαντήσει. Εγώ μόνο κακά λόγια έχω ακούσει γι'αυτούς, οπότε το ψιλοφοβάμαι να το στείλω.

Παν82 έβγαλες καμιά άκρη;

Φιλικά

Μανώλης[/quote']

Φίλε μου εμένα ο γολγοθάς άρχισε, ευτυχώς ήμουν προετοιμασμένος οπότε δεν είχα απομακρύνει ακόμα το desktop από το δωμάτιο μου. Το πήγα τη Πέμπτη στο service και μου είπαν να καλέσω Τρίτη για να δω πως προχωράει. Σήμερα πήρα έχοντας την ελπίδα ότι απλά θα μου αλλάζανε το βυσματάκι στην άκρη και θα ήταν έτοιμο αλλά αυτό που φοβόμουν επαληθεύτηκε. Παραγγελία καινούργιου tv tuner από Αγγλία που αν δε προκύψει κάτι άλλο θα φτάσει Ελλάδα σε 3 εργάσιμες και από κει και πέρα 3-4 ακόμα για να τοποθετηθεί και να το πάρω, οπότε τις 2 βδομάδες θα της φάω standar. Δε λέτε καλά που δε το έστειλαν Αγγλία να το βάλουν εκεί (εκτός κι αν το έστειλαν και δε μου το λένε). Μα ούτε στην ιταλία δεν είχαν διαθέσιμο tuner;;

ΥΓ: Το αστείο είναι ότι το πήγα με το κουτί και μου λέει αυτός στο service ότι δε χρειάζεται θα το κρατήσει σκέτο και του λέω θα γρατζουνιστεί, αποκλείεται λέει. Βρε κάτι ξέρω οπότε συμβιβάστηκε να του το αφήσω με τη ζελατίνη αγοράς

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο με τον fournarh...ούτε με βελόνα, ούτε με καλώδιο πιάνει...το τηλ. που παίρνω την acer είναι το 801ΧΧΧ αλλά μάλλον, pan82, πρέπει να είσαι ψιλοτυχερός που πήρες άμεση απάντηση...πάντως απο ότι κατάλαβα μάλλον θα χρειαστεί να το πάω στο service για να το κοιτάξουν κάτι που θα κάνω το καλοκαίρι γιατί τώρα το χρειάζομαι το μηχάνημα...

Δημοσ.
και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο με τον fournarh...ούτε με βελόνα, ούτε με καλώδιο πιάνει...το τηλ. που παίρνω την acer είναι το 801ΧΧΧ αλλά μάλλον, pan82, πρέπει να είσαι ψιλοτυχερός που πήρες άμεση απάντηση...πάντως απο ότι κατάλαβα μάλλον θα χρειαστεί να το πάω στο service για να το κοιτάξουν κάτι που θα κάνω το καλοκαίρι γιατί τώρα το χρειάζομαι το μηχάνημα...

Το τηλ. είναι το 801ΧΧΧ και δόξα το θεό όποτε το παίρνω είναι όλοι απίστευτα εξυπηρετικοί και αν πάρεις μεταξύ 3.45-5.45 το σηκώνουν στο δευτερόλεπτο. Και από κοντά είναι απίστευτα εξυπηρετικοί αλλά το πρόβλημα είναι με τις παραγγελίες και απ΄ότι κατάλαβα δε φταίει η Ελληνική αντιπροσωπεία αλλά οι ξένοι στις αποστολές των ανταλλακτικών. Εγώ το άφησα 26/4 και τη Τρίτη που πήρα μου είπαν ότι ήδη έχει γίνει παραγγελία ενός νέου tv tuner από Αγγλία και εκεί που μου τα μάσαγε είναι στο πότε θα έρθει από Αγγλία το ανταλλακτικό. Μου είπε σε 3-4 μέρες αν δε προκύψει πρόβλημα. Προφανώς τη τρίτη που μας πέρασε μια επίσης εξυπηρετικότατη (αυτή τη φορά Ιταλίδα) μου είπε ότι η παραγγελία θα αποσταλεί από Αγγλία και της λέω ότι επειδή θέλω το laptop μπορώ να το πάρω και να το φέρω να περάσετε το tuner όταν έρθει. Μισό λεπτό μου λέει να ρωτήσουμε την MDI και σε μισό λεπτό μου είπε να πάω να το πάρω (το μετάνιωσα που δε το είχα πει από πιο πρίν). Το πήρα Τετάρτη και μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους να μάθω πότε θα έρθει η παραγγελία για να περάσω για τη τοποθέτηση και μάλιστα από την MDI μου είπαν για να μη ταλαιπωρηθώ να το φέρω πρωί πρωί και να το πάρω πιο μετά.

Δημοσ.

Aς προσθέσουμε και μια κωμική νότα στην όλη ιστορία...

Δε πέρασαν λοιπόν 3 μέρες από τη στιγμή που πήρα το laptop και ένας ευγενέστατος τύπος με καλεί από MDI Σάββατο μεσημέρι να μου πει ότι ήρθε το tuner να περάσω να το βάλω εκεί σε 5 λεπτά όποτε θέλω. Λέω μπράβο εξυπηρέτηση...

Πάω εκεί Δευτέρα μεσημέρι μου αλλάζουν το tv tuner και μου το δίνουν έτοιμο... κοιτάω την ακίδα, έλειπε ακόμα. Καλά του λέω αφού εδώ πάλι λείπει η ακίδα, μισό μου λέει και το πάει μέσα και μου λέει σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμο... ωχ λέω από μέσα μου τι αλλάξανε καταλάθος αντί του tuner. Έρχεται σε 2 λεπτά και μου λέει ότι χίλια συγνώμη αλλά το βύσμα δεν είναι πάνω στο tv tuner αλλά στη μητρική του υπολογιστή και τώρα είδαν ότι το πρόβλημα ήταν εκεί και κάνανε παραγγελία νέας μητρικής και θα με ειδοποιήσουν για το πότε θα είναι εκεί η παραγγελία Μα καλά του λέω αφού στο χαρτί γράφει ξεκάθαρα ότι το βύσμα φταίει, ναι λέει ότι κι αν πείτε δίκιο έχετε...

Ευτυχώς που το laptop δουλεύει μια χαρά γενικότερα γιατί η νέα μήτρική δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει απ΄έξω...

ΥΓ: Άφήστε που είχα και το άγχος μήπως το νέο tuner που τελικά μου βάλανε αφού δε ζήτησαν να το πάρουν πίσω και να μου απιστρέψουν το παλιό είχε αυτό κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Για να κλείσω το θέμα τελικά με πήρανε μέσα σε τρεις μέρες ότι ήρθε η μητρική, πήγα το άφησα για τοποθέτηση μία μέρα και χθες πήγα και το πήρα τελικά. Καλά είναι τελείως καραγκιόζηδες, όλα γρατζουνισματάκια είναι, ευτυχώς τα εξωτερικά με λίγο τρίψιμο έφτιαξαν αλλά και στο εσωτερικό έχει μια μικρή τρυπίτσα σαν να καρφώθηκε μύτη μολυβιού και δυο ακόμα γρατζουνιές μία πάνω στο ασημένιο και μία στο πλήκτρο του mouse.

Το θέτικό είναι ότι τώρα η tv πιάνει μια χαρά με τη κεραία του πακέτου αλλά εξωτερική κεραία πάλι δεν αναγνωρίζει, λέτε να φταίει το καλώδιο μετατροπής;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...