Προς το περιεχόμενο

acer 5652_tv problem_lipsi

harbi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

re pedia exo agorasi enan acer 5652 o opios exi ensomatomeni karta tileorasis...o ipologistis pai mia xara ektos apo to oti den boro na piaso kanena kanali me tin tv...vlepo mono xionia...exo dokimasi ta pada...alazo xores, sindesa tin kerea tis tileorasis toy spitiou mou, prospathisa me tin kerea pou dini to acer, katevasa programmata (to "beyond tv" tis snapstream, to "cyberlink power cinema 4" -pou ipotithete oti ine akrivos opos to acer arcade-), alaksa ton tropo lipsis (PAL_B, NTSC, SECAM) alla tipota...me tin acer hellas prospatho na vgalo akri edo ke 1 mina alla i moni apadisi ine oti tha epikinonisoun mazi mou se 48 ores(exo stili 2 mail, exo pari kamia 15aria tilefona...) mipos iparxi kanenas pou bori na voithisi?...exi kapios to idio provlima?

thanx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

re pedia exo agorasi enan acer 5652 o opios exi ensomatomeni karta tileorasis...o ipologistis pai mia xara ektos apo to oti den boro na piaso kanena kanali me tin tv...vlepo mono xionia...exo dokimasi ta pada...alazo xores' date=' sindesa tin kerea tis tileorasis toy spitiou mou, prospathisa me tin kerea pou dini to acer, katevasa programmata (to "beyond tv" tis snapstream, to "cyberlink power cinema 4" -pou ipotithete oti ine akrivos opos to acer arcade-), alaksa ton tropo lipsis (PAL_B, NTSC, SECAM) alla tipota...me tin acer hellas prospatho na vgalo akri edo ke 1 mina alla i moni apadisi ine oti tha epikinonisoun mazi mou se 48 ores(exo stili 2 mail, exo pari kamia 15aria tilefona...) mipos iparxi kanenas pou bori na voithisi?...exi kapios to idio provlima?

thanx[/quote']

Φίλε μου, σήμερα πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο και όντως συμβαίνει αυτό που λες με τη μόνη διαφορά ότι εμένα παίζει κανονικά με την εσωτερική κεραία που διαθέτει και δείχνει άριστο σήμα σε κάποια κανάλια αλλά με την εξωτερική τίποτα. Σκέφτηκα μήπως φταίει ο προσαρμογέας που έχει και μετατρέπει την υποδοχή της κανονικής κεραίας στο βύσμα το μικρό που δέχεται το laptop. Μήπως δοκίμασες να βρεις κάποιο τέτοια καλώδιο;; Γιατί σου λέω βάζοντας τη κεραία του δείχνει άψογο σήμα σε ένα κανάλι, συνδέοντας την εξωτερική της tv δε δείχνει σχεδόν τίποτα σα να χάνεται το σήμα στη μετατροπή

re pedia exo agorasi enan acer 5652 o opios exi ensomatomeni karta tileorasis...o ipologistis pai mia xara ektos apo to oti den boro na piaso kanena kanali me tin tv...vlepo mono xionia...exo dokimasi ta pada...alazo xores' date=' sindesa tin kerea tis tileorasis toy spitiou mou, prospathisa me tin kerea pou dini to acer, katevasa programmata (to "beyond tv" tis snapstream, to "cyberlink power cinema 4" -pou ipotithete oti ine akrivos opos to acer arcade-), alaksa ton tropo lipsis (PAL_B, NTSC, SECAM) alla tipota...me tin acer hellas prospatho na vgalo akri edo ke 1 mina alla i moni apadisi ine oti tha epikinonisoun mazi mou se 48 ores(exo stili 2 mail, exo pari kamia 15aria tilefona...) mipos iparxi kanenas pou bori na voithisi?...exi kapios to idio provlima?

thanx[/quote']

αναζήτηση και εγκατάσταση καναλιών έκανες ?

Λογικα αν εισαι σε καλη περιοχη ληψης πρεπει να πιανεις τα επιγεια καναλια τοσο με την μικρη κεραια οσο και με τη κεντρικη του σπιτιου σου.

Εγω και στη Πατρα και στην Αθηνα πιανω με τη μικρη κεραια ολα τα καναλια αλλα οχι τα ψηφιακα.

Τα ψηφιακα τα πιανω με λιγα παρασιτα αλλα φταιει η κεντρική κεραία της πολυκατοικίας.

Το αστειο ειναι οτι μονο με το Acer Arcade εχω πετυχει την καλυτερη ποιοτητα εικονας, ενω με το Dscaler και το Chris Tv δεν πιάνω ολα τα καναλια.

Μαλλον κανεις καποιο λαθος στις ρυθμισεις της καρτας.

...κανω scan για κανάλια και δεν βρίσκει τίποτα...το έχω δοκιμάσει στην Πάτρα που σπουδάζω, στην Αθήνα, στο Πανεπιστήμιο που είναι σε βουνό, σε σπίτια φίλων, αλλά τίποτα...τώρα, μπορεί να κάνω λάθος στις ρυθμίσεις αλλά δεν είναι και τίποτα δύσκολο...στη χώρα βάζω Ελλάδα (ενίοτε το αλλάζω), το ρυθμίζω στο antenna (καμιά φορά το βάζω σε cable μπας και...), την κάρτα μου την αναγνωρίζει, και λήψη μηδέν...

το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν φταίει το μηχάνημα

δωσε σύνδεση μόνο antenna και ληψη αναλογική οχι ψηφιακή.

κάνε autoscan στα κανάλια και να είσαι σίγουρος οτι θα τα βρεί.

Kαι όμως ρε παιδιά εγώ έχει βρει τα κανάλια πχ. πιάνω το mega σε ικανοποιητικό βαθμό με τη κεραιούλα που παρέχει, όταν όμως εκείνη τη στιγμή βάλω την εξωτερική του σπιτιού, τίποτα ίσα αχνά φαίνεται εικόνα. Είπα μήπως φταίει το καλώδιο που παρέχει στη συσκευασία αλλά πουθενά δε βρήκα παρόμοιο μετατροπέα.

Υπάρχει κάποιος με το συγκεκριμένο μοντέλο που να πιάνει άριστα με εξωτερική κεραία σε ταράτσα;Φίλε speculator εσύ πιάνεις άριστα με την εξωτερική κεραία στο 5652;; Από Αθήνα είσαι; γιατί πραγματικά αν είσαι κοντά να το φέρω να κάνω μια δοκιμή γιατί μου φαίνεται τρελλό αλλά συμβαίνει λες και το καλώδιο που μετατρέπει είναι χαλασμένο

Δυστηχως δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα στη Κυψελη στο 5ο οροφο που μενει ο αδερφος μου πιανει με τηνμικρη κεραια πολυ καλα τα μεγαλα καναλια και με λιγα παρασιτα τα μικρα τοπικα.

Δυστηχως δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα στη Κυψελη στο 5ο οροφο που μενει ο αδερφος μου πιανει με τηνμικρη κεραια πολυ καλα τα μεγαλα καναλια και με λιγα παρασιτα τα μικρα τοπικα.

Τελικά ανακάλυψα μετά λύπης μου ότι φταίει το βύσμα που έχει το laptop επάνω του, μετά από 3-4 δοκιμές έχασε οριστικά την επαφή και η εσωτερική κεραία και δε πιάνει τίποτα. Έτσι για να είμαι σίγουρος, δοκίμασε το φίλε harbi, απογύμνωσα το καλώδιο της εξωτερικής κεραίας του σπιτιού, του έβγαλα δηλαδή το βύσμα και άφησα γυμνό το εσωτερικό λεπτό συρματάκι και το έβαλα στην υποδοχή του laptop, σε κάποια σημειά όταν ακουμπάει στο βάθος του βύσματος το σήμα είναι καμπάνα αλλά δυστυχώς θέλει αρκετή προσπάθεια για να το πετύχεις και είναι αδύνατον να σταθεί.

Άρα φταίε το βύσμα, ήθελα δεν ήθελα με το service θα μπλέξω, πιστεύω μια αλλαγή του βύσματος να μη πάρει βδομάδες αν και με βλέπω να προμηθεύομαι κανένα εξωτερικό τv tuner.

YΓ: Κάτι εντελώς άσχετο αλλά αν αγοράσω τη 3ετή επέκταση εγγύησης, συμπεριλαμβάνεται και εγγύηση για τη μονάδα του dvd;; Δηλαδή αν χαλάσει στη τριετία στην αντικαθιστούν δωρεάν;;

YΓ: Κάτι εντελώς άσχετο αλλά αν αγοράσω τη 3ετή επέκταση εγγύησης' date=' συμπεριλαμβάνεται και εγγύηση για τη μονάδα του dvd;; Δηλαδή αν χαλάσει στη τριετία στην αντικαθιστούν δωρεάν;;[/quote']

Δες το παρακάτω λινκ:

http://www.aceradvantage.com/advantage/page54.do?dau218.oid=1&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&LanguageISOCtxParam=en&CountryISOCtxParam=US&ctx17=1&ctx18=1&crc=3062167031

...thanx pan82...otan epistrepso athina tha to dokimaso ke ego bas ke piasi etsi...pados me tin acer ta pragmata ine tragika...tous exo pari 15 tilefona ke pefto sinexia pano se enan tipo pou mou lei sinexia "se

thanx pan82...όταν επιστρέψω Αθήνα θα το δοκιμάσω και εγώ μπας και πιάσει έτσι...πάντως με την Acer Hellas τα πράγματα είναι τραγικά...τους έχω στείλει 2 mail, τους έχω πάρει 15 τηλέφωνα και πέφτω σε έναν τύπο που μου λέει "σε 48 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας"...ενάμισι μήνα τώρα...

...thanx pan82...otan epistrepso athina tha to dokimaso ke ego bas ke piasi etsi...pados me tin acer ta pragmata ine tragika...tous exo pari 15 tilefona ke pefto sinexia pano se enan tipo pou mou lei sinexia "se

thanx pan82...όταν επιστρέψω Αθήνα θα το δοκιμάσω και εγώ μπας και πιάσει έτσι...πάντως με την Acer Hellas τα πράγματα είναι τραγικά...τους έχω στείλει 2 mail' date=' τους έχω πάρει 15 τηλέφωνα και πέφτω σε έναν τύπο που μου λέει "σε 48 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας"...ενάμισι μήνα τώρα...[/quote']

Το θεωρώ ψιλοβέβαια πως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, το παράξενο είναι από τι υλικό είναι αυτό το βύσμα που δε μεταφέρει καθόλου σήμα κι ας μη κάνει καλή επαφή γιατί είναι παράλογο ή να πιάνει ή να μη πιάνει καθόλου, θεωρητικά θα έπρεπε και μόνο που ακουμπάνε οι επαφές της κεραίας να δίνει ένα σχετικό σήμα.

Παιδιά επειδή σήμερα γύρισα από διακοπές και αναρωτήθηκα πλέον πιο έντονα για το τι παίζει με το tv tuner και επικοινώνήσα με την acer και αφού με παρέπεμψε ο ένας στον άλλο λέγοντας μου ότι θα φταίει το σήμα και μη περιμένω πολλά από τη tv ενός laptop τους έπεισα όταν τους είπα ότι με γυμνό καλώδιο πιάνει και στο τέλος ένας ευγενέστατος νεαρός μου είπε να το πάω από κει να το δοκιμάσουν γιατί είναι πολύ περίεργο και είναι κρίμα καινούργιο laptop να μη παίζει.

Απλά τώρα προσέχοντα πιο καλά τα βύσματα παρατηρώ ότι το βύσμα της κεραίας έχει στο βάθος σαν ένα μικρό σωληνάκι μέσα στο οποίο λογικά θα πρέπει να μπαίνει μια ακιδούλα και βλέποντας το βύσμα του laptop δεν έχει κάποια ακίδα να εξέχει, είναι απλά άσπρο μεσα και στο κέντρο έχει σαν τρυπίτσα και φαίνεται μια χρυσή επιφάνεια, αν ακουμπήσω εκεί το γυμνό καλώδιο πιάνει έτσι σκέφτηκα μήπως έχει σπάσει καποια βελόνα εκεί. Όποιος έχει παρόμοιο μοντέλο μπορεί please να ελέγξει το βύσμα που έχει πάνω το laptop; Έχει καποια ακίδα που να εξέχει; γιατί μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει

Απλά τώρα προσέχοντα πιο καλά τα βύσματα παρατηρώ ότι το βύσμα της κεραίας έχει στο βάθος σαν ένα μικρό σωληνάκι μέσα στο οποίο λογικά θα πρέπει να μπαίνει μια ακιδούλα και βλέποντας το βύσμα του laptop δεν έχει κάποια ακίδα να εξέχει, είναι απλά άσπρο μεσα και στο κέντρο έχει σαν τρυπίτσα και φαίνεται μια χρυσή επιφάνεια, αν ακουμπήσω εκεί το γυμνό καλώδιο πιάνει έτσι σκέφτηκα μήπως έχει σπάσει καποια βελόνα εκεί. Όποιος έχει παρόμοιο μοντέλο μπορεί please να ελέγξει το βύσμα που έχει πάνω το laptop; Έχει καποια ακίδα που να εξέχει; γιατί μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει

Το βύσμα του λάπτοπ στο κέντρο έχει μια βελονίτσα. Βλέπε συνημμένη εικονα. Μήπως η βελνίτσα αυτή έχει σπάσει μέσα στο βύσμα της φορητής κεραίας και γιʼ αυτό το λόγο έχεις επαφή (και συνεπώς σήμα) με την φορητή και όχι με τον μετατροπέα της εξωτερικής κεραίας!? Μπορεί, στη συνέχεια, η εγκλωβισμένη βελονίτσα στο βύσμα της φορητής να έπεσε και έτσι να έπαψε και η φορητή να κάνει επαφή…

post-36146-129062931757_thumb.jpg

Το βύσμα του λάπτοπ στο κέντρο έχει μια βελονίτσα. Βλέπε συνημμένη εικονα. Μήπως η βελνίτσα αυτή έχει σπάσει μέσα στο βύσμα της φορητής κεραίας και γιʼ αυτό το λόγο έχεις επαφή (και συνεπώς σήμα) με την φορητή και όχι με τον μετατροπέα της εξωτερικής κεραίας!? Μπορεί, στη συνέχεια, η εγκλωβισμένη βελονίτσα στο βύσμα της φορητής να έπεσε και έτσι να έπαψε και η φορητή να κάνει επαφή…

Φίλε σε υπερευχαριστώ!!! Με έσωσες από πολύ κόπο και πολύ χρόνο με τη φώτο σου, όντως αυτό είναι, έχει σπάσει η βελονίτσα που λες και προφανώς έσπασε τη πρώτη φορά που έβαλα την εσωτερική κεραία και γι΄αυτό μετά δεν έδινε σήμα η εξωτερική.

Έχω κλείσει για το service αύριο, οπότε θα ξέρω τουλάχιστον τι ακριβώς να τους πω γιατί από το τηλέφωνο μάλλον για ψιλότρελλό θα με πέρασαν.

Τώρα το θέμα είναι θα μου αλλάξουν επιτόπου το βυσμα ή θα μου πουν τίποτα ότι πάει όλο με το tv tuner και να το αφήσω εκεί;; Θα τους πω ότι ποτέ δεν έδωσε σήμα γιατί κόβω να μου λένε ότι είναι δική μου ευθύνη.

Μα καλά τόσο εύκολα σπάει κι αυτό;;

Φίλε harbi για δες μήπως και σε σένα το ίδιο παίζει;; αν και το θεωρώ βέβαιο

Και πάλι thanks!!!! Mου έφυγε το άγχος ότι μπορεί να έφταιγε κάτι πιο hardware...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...