Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για πρόγραμμα

STEVEHACKER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα προτείνετε για εγγραφή dvd τα οποία μετά το ριπάρισμα είναι μεγαλύτερα από 4,7 Gb. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Tι δεν καταλαβαινεις?

Αν εχεις χρησιμοποιησει το DVD Shrink, το να μαθεις το Nero Recode ειναι υποθεση 5 λεπτων...

Εχουν παρομοιο interface...

Δημοσ.

Έχω ριπάρει την ταινία στο σκληρό δίσκο και είναι 7,75 Gb. Ποια διαδικασία θα ακολουθήσω ώστε να τα περάσω σε dvd? Ειλικρινά, δεν μπορώ να το καταφέρω μέχρι στιγμής.........

Δημοσ.

Me to 1 click dvd kaneis shrink kai burn apla tha pas sta options tha tikareis mono all subtitles kai kaneis save kai start.

meta kathese kai perimeneis na etoimastei to dvdaki sou.

Afou vevaia exeis perasei tin tainia sou sto skliro opos proanaferes me fabdecrypter (to clasic decrypter asto kalytera) .

Kati allo???????????????

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας, οι οποίες ναι μεν είναι πολύ διαφωτιστικές, αλλά λύση στο δικό μου το πρόβλημα δε δίνουν. Πιο συγκεκριμένα, εξηγούν το "κάψιμο" μιας Iso Project. Κοντολογίς, όποιο και να δοκίμασα, άκρη δεν έβγαλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν έχετε και κάτι άλλο να προσθέσετε, από τη μεριά μου είναι πάντα ευσπρόσδεκτο. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελευταία εξήγηση και αν δε τα καταφέρεις κάνε αυτό που σου λέει και ο zavlakas. - DIAVASE PROSEKTIKA -

Ανοίγεις το 1cklickdvd

Επιλέγεις audio English

Διαλέγεις πηγή (τον φάκελο που έχεις σώσει τα 7.75 Γαμ@@ένα GB)

Επίλέγεις φάκελο εργασίας

Επιλέγεις DVDrecorder

Πας στα options και τικάρεις ''ν'' all subtitles και ότι άλλο θες εκτός το DTS

save και start

το 1click dvd einai opos kai to shrink apla de masaei sta kleidwmata siriknwsis

DEN EINAI BURNER esi tha epilekseis sto telos tis ergasias me pio proggrama tha kapseis to dvdaki sou

Καλή επιτυχία !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...