giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 To θέμα τα λέει ξεκάθαρα Έχω ένα αρχείο .avi (2-pass xvid) χωρίς ήχο και τον ήχο του σε ένα αρχείο .ac3, πώς μπορώ να τα ενώσω? Μήπως υπάρχει και τρόπος να τα παίξω χωρίς να τα ενώσω όπως με τους υπότιτλους ας πούμε και το DirectVobSub? Να σημειώσω πως μετά θέλω να τα παίζω χρησιμοποιώντας τον Decoder των ηχείων μου (Ζ-5500).
zavlakas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Xρησιμοποιησε το VirtualDub(Mod)... Aνοιγεις το .avi... Streams-->Stream list-->Add... Save as-->Direct Stream Copy...
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Είσαι αρχηγός! Και το ήξερα πως θα απαντήσεις σ' αυτό το thread Μία ακόμα απορία που προκύπτει τώρα είναι πώς να κάνω τον Μedia Player να μην κάνει decode το ac3, αλλά να το στέλνει στα ηχεία (τα έχω συνδεδεμένα με optical). Από το Standalone DVD Player το στέλνει στα ηχεία κατευθείαν, αλλά θα ήθελα να ξέρω και για τον Media Player.
zavlakas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Στις ρυθμισεις του AC3 Filter, ενεργοποιησε το SPDIF...
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Έτσι είναι αλλά ακόμα τον αποκωδικοποιεί το PC..
giankyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Έτσι είναι, α-τσεκάριστο το κουτάκι όπως δείχνεις. Δεν μπορώ να το καταφέρω.. Όταν παίζω DVD όμως στέλνει κανονικά τον ήχο στα ηχεία για decoding.. Μήπως έχει να κάνει με την κάρα ήχου μου (Audiotrak Maya 7.1)? Αυτό το χρειάζομαι για ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους βασικά, επειδή το Standalone Player μου (Sony DVP-NS32) βγάζει πάρα πολύ μικρούς υπότιλους όταν έχει να κάνει με .srt ή .sub.
zavlakas Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δεν με καταλαβες... Αυτο σου ελεγα να τσεκαρεις, για να γινει το passthrough του ηχου στον εξωτερικο decoder...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.