giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Όταν μπαίνω στα Windows λοιπόν και μου βγάζει αυτό στο screenshot πιό κάτω.. Κάνει γύρω στο 1 λεπτό για να συνδεθεί με το router και αυτό κάνει κάποια προγράμματα να ζαβλακώνονται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω την διαδικασία "Aqcuiring Network Address"?
silencer51 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Τι router έχεις; Μάλλον φταίει το DHCP server του και σε συνδυασμό με την τραγική υποστήριξη DHCP των Windows κάνει τόση ώρα... Η λύση ειναι να ορίσεις συγκεκριμένη IP στην Lan σύνδεσή σου, όπως και DNS, subnet mask κ.λ.π.... ;-)
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Έχω το NetRoute από το BroandBand Pack της HOL. Κάτι που ξέχασα να σημειώσω είναι ότι αυτό δεν μου το έκανε στην αρχή που έστησα το νέο μου σύστημα, δηλαδή πριν από κανα2 βδομάδες. το σύστημά μου είναι (paste από υπογραφή): APC Smart-UPS 700I Net | Antec P180 | Enermax Liberty ELT500AWT | DFI LanParty SLI-D | AMD Opteron 165 @ 2,4GHz | G.Skill HZ PC4000 2GB set DDR RAM | Western Digital WD1200JB | Western Digital WD3000JB | Nec 3540A | Pioneer 119 | XFX GeForce 6800 GT | Audiotrak Maya 7.1 | Creative Modem Blaster USB | Logitech Z-5500 | Microsoft Wireless Natural Multimedia Keyboard | Logitech MediaPlay Mouse | HOL BroadBand Pack 300 | Sony E250 17'' | Epson Stylus CX 3650
HexStatic Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Auto pou sou eipe o Silencer51 tha sou lisei to problima sou. Bale statheres Ip sta pc pou kolane panw sto router.
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 χμμμ.. και πως το κάνουν αυτό? σορρυ, δεν έχω ιδέα από δίκτυα!
de173 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Διπλό κλικ στο εικονιδιάκι του δικτύου (ναι, αυτό με τις δύο οθονούλες). Πατάς properties και μετά βρίσκεις την επιλογή στο λευκό πλαίσιο που λέει για TCP/IP. Κάνεις διπλό κλίκ πάνω της και εκεί μέσα θα βρεις την επιλογή να παίρνεις Automatically IP ή αλλιώς να την βάλεις μόνος σου. Άστο μία φορά να δεις τι IP παίρνεις και μετά πήγαινε και βάλτο "καρφωτά"
giankyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Αν κι η διαδρομή που έδωσες ήταν λίγο "κεφτέ ξύπνα" στην αρχή (ναι, αυτό με τις δύο οθονούλες) και αόριστη στο τέλος (εκεί μέσα θα βρεις την επιλογή να παίρνεις Automatically IP), μου θύμισες πως στο βιβλιαράκι του netRoute έχει αναλυτικά τις ρυθμίσεις αυτές με όλες τις ΙΡs κτλ και τα συμπλήρωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.