fsbmaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_297&products_id=2733&osCsid=c3a92751e19c7d37642bfa9d59f6c936 2,2 turion x700 128 512 ram..... τελοσ παντων δεν το εψαξες πολυα γορι. ευχομαι να μην χρειαστεις ποτε σερβις!!! να το χεραισε το εργαλειο
GI@RG@S Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 fsbmaniac afto pou les me afto to link pou prosdideis den bgazei noima....giati afto pou protineis einai ena notebook vero (apo tin msi) pou den iperexei se tpt apo afto pou pariggie to pedi isa isa to 3667 einai f/s (oxi treli eteria gia mena alla pistebo kaliteri apo vero) kai exei 17ara othoni kai exei kai 1GB
fsbmaniac Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 γιοωργο δουλευω σε μαγαζι με υπολ και γενικα με λαπτοπ εχω ασχοληθει πολυ.. το 1,8 με το 2,2 εχει διαφορα... 400mhz.που στην αρχιτεκτονικη των amd ειναι αρκετο ... επισης τα 512 ram οντος ειναι το ελαχιστο για τα desktop για χρηση office και μονο αλλα στα laptop ειναι αρκετα κατα την γνωμη μου.αλλα αν θες να παιξεις παιχνιδι πρεπει να πας σε 1gb... ο φιλος για να διαλεξει turion μαλλον θελει τον φορητο για τον λογο που ονομαστηκε ετσι αρα το να εχει 17" οθονη και μαλιστα χειροτερης ποιοτητας απο του vero και ποιο βαρυ το κανει και καταναλωνει περισσοτερο... θα μου πεις και οτι ο επεξεργαστης καταναλωνει αλλα οταν πρεπει να εχει ισχη δεν θα την εχει...εκτος και αν ηθελε desktop replay που αν ηθελε κατι τετοιο εκανε εντελως λαθος αγορα. επισης γενικα η fujitsu μονο στα ονειρα της θα εβαζε τοσο καλες mobo στα λαπ τοπ οσο η msi.απο τα 19 vero ΚΑΝΕΝΑ δεν εμφανισε προβλημα πλην 2 με καμμενα πιξελ ενω στα 33+fs τα 8 εχουν παει servise και ενα ηταν dead on arrival... ειναι στατιστικα απο servise..... και δεν συγκρινεται το servise του vero με της fs...στα vero σε 2 μερες το πολυ εισαι οκ ΟΤΙ και αν χαλασει και δινουν και 2 χρονια.... εγω προσωπικα σε turion ΜΟΝΟ vero προτεινω.εχθες γνωστος μου ηθελε 3 λαπτοπ για studio 2 για ηχο και ενα για μονταζ αγορασε 2 χ vero sta 2,2 και ενα ιντελ core duo 1,86 και στα 2,2 ειδε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα σε σχεση με το παλιο ml32 που ειχε. το θεμα ειναι πολυπλοκο και δυστηχως κανενα περιοδικο ακομα δενε χει κανει μια συγκριση 30-40 λαπ τοπ απο καθε εταιρια και απο καθε αρχιτεκτονικη οσο αφορα και ta bit αλλα και το multi core...
GI@RG@S Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 file mou to 3667 tis f/s apo hardshop pou to pariggile to palikari exei to sigkekrimeno cpu Επεξεργαστής: AMD Turion 64-bit ML-37 2GHz, 1MB Cashe. dld sta 2.0 alla kai pali simfono mazi sou kai ta 200 Mhz einai kalh diafora se afta ta kibika.Meta to paidi arxika ithele na parei 17ara othoni kai den leei kaneis oti otan pas se 17ari den prepei na pareis turion,ase pou ektos turion ama thes na pas se amd den exeis polles epiloges,dld ama apokliseis kai tous turion den iparxoun kai polla modela me dekop-cpu tis amd....mono apo f/s,hp kai ade alli mia......ase pou o turion den isterei se kati apo ena deksop cpu(se eisagogika) ...giati o MT32 isoutai me ton 3200 o MT 37 me ton 3700 kai analogos ...ektos an pareis ton athlon 4000 tote tha deis kati psilotero pou den psaxneis toses leptomeries..... tespa kai ego exo ena laptop to asus a7db me 17ara/MT32 1,8/1 GB/x700 kai oti boreis na fadasteis se periferiaka kaloudia ....kai ton exo kai os deskop replacement.telos exo na po oti gia mena i f/s den einai katoteti eteria apo ti vero os pros poiotita kai aksiopistia..... oxi oti tin theoro megali eteria alla oute tin vero ti theoro....kai den katalabeno giati les se turion mono vero dld oi alles eteries pou bgazoun turion einai xiroteres?I ama baleis pentium tote pas se alles eteries,den katalabeno ton diaxorismo??... gia mena apple,ibm,dell,asus,sony,toshiba kati tetio tha eperna
fsbmaniac Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 συκρινεται η mob του fs που ειναι unwill στην καλυτερη περιπτωση με την msi του vero ??? η εγκυηση ??? 2χρονια μπαμ μπαμ to servise ?vero yparxoyn ola πασ και ξεμπερδεψες οθονη ??? ακομα και με την 17 του fs η ποιοτητα της 15,4 WSXGA+ Super Glare Black με ανάλυση 1600x1050 ουτε στα ονειρα του δεν θα την εβλεπε και ειναι και ποιο μικρο και ποιο βολικο. αυτονομια 3 ωρες το λιγοτερο το vero. dvd με LabelFlash ..λεπτομερια αλλα.... τελος παντων οσο το αν η fujiyama ειναι καλυτερη απο τη msi μαλλον ναι γιατι τα λαπτοπ της msi ειναι κορυφαια και ακριβα μην κοιτας τοvero που λεει vero αν ελεγε msi θα εκανε αλλα 276 ευρω για την ακριβια επειδη το θεμα τησ vero to ξερω poly poly kala.δεσ την σειρα Megabook msi η οποια φορα πανω οτι ποιο ποιοτικο και ειναι και πανεμορφα. επειδη εχω κανει 12 μηνες μουσικη τεχνολογια και film scoring ...τα apple ως τι τα ανεφερες τα εχω δουλεψει παρα πολυ... ?? οσο για dell εκει πας μετα τα 2.000ευρω και οχι σε turion εκει πας σε duo 2,33 intel. φιλε μου αποψεις ειναι αυτα! εμεις να ειμαστε καλα να γινονται οι αντιπαραθεσεις. και ξαναλεω ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΤΑ 35-40 ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ που κινουνται περισοτερο ...den kanoyme tipota
fsbmaniac Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 καμια σχεση μαν απλα φιλος τησ ποιοτητας γνωστησ των πραγματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.