Kandinsky Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Καλώς ήρθα, καλώς με βρήκατε, πολύ ωραίο το φόρουμ, κυρίως διότι απ' ότι είδα από φίλο, οι απαντήσεις και οι απόψεις που δίνονται σε τεχνικά θέματα είναι εμπεριστατωμένες (το γλύψιμο είναι για να πάρουμε καμμιά καλή απάντηση όπως καταλαβαίνετε ). Η δική μου η ερώτηση, αφορά την αγορά ενός 3667G (ML37). Το ταβάνι που είχα αρχικώς θέσει στον εαυτό μου ήταν τα 1100 ευρώ, και προσανατολιζόμουν στην αγορά ενός 1650G(τον έχω βρει με ML37, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια, στην αντιπροσωπεία που πήρα, στις πωλήσεις μου είπαν ότι μπορεί να ισχύει αυτό, στο σέρβις μου είπαν για ML32!). Κατόπιν παραίνεσης φίλου, άρχισα να σκέπτομαι να υπερβώ τα όρια μου και να δώσω άλλο ένα διακοσάρι περίπου, μια και όπως μου είπε, τόσο η 17άρα οθόνη όσο και το γεγονός ότι ο 1650G έχει την X200 που είναι λίγο για τα πανηγύρια, ενώ ο άλλος έχει την X700, κάνουν το διακοσάρι αυτό να αξίζει τον κόπο. (Στην αρχή σκέφτηκα και τον 1667 αλλά το παράτησα χάριν της οθόνης). Αυτό που θα ήθελα από όποιον έχει την ευγενή καλοσύνη, είναι μια γνωμοδότηση πάνω στο αν αξίζει τον κόπο να δώσεις 1300 ευρώ για τον 3667 ενώ αρχικά είχες στόχο λιγότερα, ή να πάρεις τον 1650 και μια παιχνιδομηχανή (στο μέλλον). Είναι τόσο χάλια η κάρτα του 1650? Σε ξένα sites είδα ότι την έβαζαν σε classification 5 ενώ την 700 σε 2 και δεν ειμαι και μεγάλος γνώστης ώστε να μπορώ να κρίνω. Απ' την άλλη, παιχνίδια για παιχνιδομηχανές βρίσκεις? Φίλος μου είπε ότι βρίσκονται ανά το ίντερνετ, αλλά με μια 384 το βλέπω αρκετά δύσκολο. Θα μου πεις, "ποιές ειναι οι ανάγκες σου φίλε?" Εντάξει, αραιά και πού, κανείς δε λέει όχι σε ένα ωραίο παιχνιδάκι. Τα χρήματα, κακά τα ψέμματα, δεν φυτρώνουν και ακόμα κι αν γνωρίζω ότι πρόκειται περί καλής τιμής για τον 3667, σκέπτομαι μήπως εγώ ζορίζομαι τώρα για ένα μηχάνημα που σε ένα-δύο χρόνια θα είναι ξεπερασμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων άπαντες.
NaGR Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 1218 ευρώ με ML 32 εάν δεν θές να φτάσεις στα 1310 που έχει ο ίδιος με ML 37 εγώ πάντως θα πήγαινα για το 3667 λόγω οθόνης
Kandinsky Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Και μένα η οθόνη με έχει τραβήξει αν και έχω ακούσει διάφορα περί αυτού, όπως πχ ότι στα λαπτοπ που είναι κοντά η οθόνη, η 17άρα κουράζει. Απ' ότι καταλαβαίνω προτιμάς κι εσύ όπως όσοι μου το προτείνουν, το -σχετικά- καλό λαπτοπ απ' την μετριότητα συν παιχνιδομηχανή. Τέλος πάντων, θα δω τί θα κάνω, anyway, σ' ευχαριστώ.
GI@RG@S Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 file akouse me oso afora tin x200,pou einai shared,...genika kalo einai na min exei ena sistima shared gpu...giati i karta krataei kabosa MB apo ti ram,den ksero posa sti periptosi osa anagrafei kai genika psilo kathisterei/kourazei to sistima kathos mionei kai to bandwith tis ram...afta genika to 3667 einai kalo mixanima gia 1300 ebro ,oso afora tin othoni ego tora grafo apo 17ara se laptop ama to mixanima tha to exeis spiti os deskop replacement me 17ara eisai koble kai tainies kai megaliteri epifania kai games kai oti allo goustareis ,mono an to metakinis thes kati mikrotero sigoura,oso afora tin kourasi tora einai kai thema ektos peri othonon kai apostasi alla kai anthropou poso exeis sinithisei na kathese se ipologisti genika se ti megethos othonis kai ta sxetika ....alla den pistebo oti tha kourazese etsi kai allios den tha eisai kai poli kofa afou tha einai kai megalo to laptop ase etsi kai allios oi kataskebastes den tha ftiaxnane othones se laptops oste na kourazomaste...!!!
GI@RG@S Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 file mou kita ligo kai afto edo sta 1290 me 15.4 omos alla me analisi sta 1680x1050 einai IBM kai exei tin 7300 me 64 MB pou tha se kratisei gia kana paixnidaki na eisai sigouros..poli kalo mixanima kainourgio kai ksanaleo IBM http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=3216
Kandinsky Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Να 'σαι καλά για την παρέμβαση. Όσοι περισσότερες γνώμες μαζέψω επ' αυτού, τόσο καλύτερα. Όπως βλέπω ουδείς ως τώρα σκέφτεται την επιλογή χαμηλότερης ισχύς laptop + παιχνιδομηχανή. Να ρίξω και στο παιχνίδι τον Acer 5024WLMi που έχει ML34 και την x700 που τη βρήκα 1170Ε? Το θέμα είναι πως απ' ότι άκουσα, το service της Acer θυμίζει ολίγον πανήγυρη, ενώ με το παραμικρό το πάνε Ιταλία (και για να λέμε την αλήθεια, ποιός εμπιστεύεται τη μεταφορά μηχανήματος τόσο μακριά?) Βοηθάτε παιδιά μπας και βγει άκρη...
GI@RG@S Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 loipon meta apo ena grigoro psaksimo sto skroutz exoume ta ekshs: gia a7aria 1o)oso afora to 3667 kanei pio ftina apo oti lete sta 1218 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3227 2o) allo ena hp alla den exei wifi ama thes bazeis monos http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1955 bebea to 1o) fenete na einai kalitero se xaraktristika.... 3o) ena 15ari pou edo sou anafero oti ama pas se acer to mono pou prepei na pareis einai kapoio ferrari pou exei poli kali poiotitas kataskebis http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2840&catid=77 sta arxika lefta pou anafereis 1120 kai me analisi 1680,mono pou exei 1,6 cpu daksei,pados poli kalitero apo to acer pou anafereis 4o)akoma ena apo tin asus ,poli kalh eteria me poiotika laptops kai 2xronia eggiisi http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_255&products_id=2270&osCsid=3a458a22b37c0a854c5d69f37a33d895 genika kalo einai na pareis kapia aksiologi marka oste na exei kai kali poiotita kai service..akoma prepei na skefteis an thermenete poli an akougete an ta ilika pou einai ftiagmena einai poiotika ...se mia kalh eteria ta briskis afta genika kita se sony,ibm,asus,toshiba k meta se fs,hp k pio meta se acer,kai oti pareis na exei to ligotero 2xronia eggiisi an exei ena pas gia epektasi pou ginete mesa se kapoio xroniko diastima 90 meres h parapano analogos
apaixtos Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 pare file ena laptop me osa perisotera lefta mporeis na diatheseis.dwsta gia othoni-epexergasth-karta grafikwn-axiopistia.skliros-mnimi anavathmizonde kai argotera.paixnidomixani twra oxi giati den uparxoun tsipakia oute software gia na spastei.milaw gia xbox 360 kai argotera ps3.pare ena kalo laptop na to xareis.kai tha adexei arketa ston xrono.
tzez Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 file to exo to 3667. poli grigoro se ola tou .. kanena problima mexri stigmis. i othoni tou apsogi. to sistino anapeifilakta.
Kandinsky Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Σας ευχαριστώ και πάλι διότι κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη! For yr info, έχω βρει μια προσφορά απ' το hardshop που είναι στα 1295 ευρώ περίπου. Έμαθα από φίλο, ότι υπάρχει δυνατότητα επέκτασης εγγύησης (συγχωρείστε την ασχετοσύνη μου παρακαλώ ) και τους ρώτησα αν την δίνουν, αλλά μου είπαν πως όχι. Για να διαπιστώσω αν υπάρχει δυνατότητα να "αγοράσω" επέκταση από την ίδια την αντιπροσωπεία, επικοινώνησα μαζί τους. Δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να τους βρω μια και μέσα στον κυκεώνα των Συνεργατών Καναλιού, Συνεργατών Service και Συνεργατών Διανομής, με παρέπεμπαν συχνά απ' τον ένα στον άλλο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των οnline καταστημάτων απ' αυτά που έχουν φυσικό πρόσωπο διότι κάποια κοπελιά στο Δίκτυο Διανομής μου είπε "α, είναι online το κατάστημα, καταλαβαίνω γιατί δεν σας δίνει επέκταση. Πάρτε απευθείας την αντιπροσωπεία στο τάδε" κι έτσι βρήκα άκρη. Για να πω την αλήθεια βέβαια, δεν βρίσκω λογική στο γιατί ένα online κατάστημα δεν δίνει επέκταση. Για να μην μακρηγορώ, στο Accessory Center (που με παρέπεμψε η επίσημη αντιπροσωπεία) μου είπαν στο ότι δίνεται επέκταση collect 3 χρόνια στα 199+ΦΠΑ. Σε άλλον συνεργάτη διανομής, μου είπαν ότι υπάρχει δυνατότητα μόνο για επέκταση non collect (!) και δίνεται η απλή στα 3 χρόνια με 140+ΦΠΑ. Ο ίδιος μου είπε ότι το μηχάνημα θα του το φέρουν την επόμενη εβδομάδα στα 1299. Σε μια επιπλέον έρευνα σχετικά με τις επεκτάσεις, είδα ότι οι τιμές ποικίλλουν. Μάλλον θα πάω για το σίγουρο, και βάζω μετά την επέκταση διότι μέχρι τώρα έχω καταπιεί πολλές φορές τη φόλα του "τώρα όπου νάναι θα μας το φέρουν". Ακόμα και η ίδια η αντιπροσωπεία που ρώτησα, δεν είναι και τόσο σίγουρη, αλλά "δεν θ' αργήσουν".
NaGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 kandinsky κοίτα στο λινκ που σου έδωσα παραπάνω και δες το 3667 που σε ενδιαφέρει και μετά κοίτα και δίπλα που λέει "Αξεσουάρ & Parts" και θα δεις άλλη μια προσφορά για επέκταση εγγύησης και για 2 και για 3 χρόνια. Κατά την γνώμη μου μην κανεις για 3 χρόνια επέκταση. Είναι υπερβολή. Με τα χρήματα που θα δώσεις για να φτάσεις την εγγύηση στα 3 χρόνια πας σε καλύτερο λαπτοπ που έχει και 2 χρόνια εγγύηση απο την αρχή
Kandinsky Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Από αυτά που αναφέρουν στο λινκ που έδωσες, καταλαβαίνω ότι ισχύει και σε αυτή την περίπτωση, αυτό που ισχύει χρόνια τώρα : Ανευθυνοπεύθυνοι παντού, σε γεμίζουν με παραπληροφόρηση ελαφρά τη καρδία και πρέπει εσύ να έχεις τρομερό φίλτρο και γνώσεις για να καταλάβεις τις λούμπες. Πώς αλλιώς να εξηγήσω το ότι οι άνθρωποι στο λινκ δίνουν την ωραία εγγυησούλα C+R και ο άλλος, επίσημος διανομέας υποτίθεται, μου έλεγε πως δεν υπάρχει τέτοιου είδους εγγύηση για το συγκεκριμένο?:evil:
haHa Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εγω θα επαιρνα αυτον που σου προτεινε αρχικα ο GI@RG@S, γιατι ειναι DUAL CORE, ειναι IBM, εχει αναλυση 1680x1050(κορυφη), εχει αξιοπρεπη καρτα γραφικων nVidia 7300(επιδοσεις σαν x600), εχει και καμερα ,ειναι ελαφρυ 2.87 και για τα λεφτα αξιζει οσο τιποτε αλλο. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=3216 Αλλιως θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο οπως αυτος εδω. (αναλυση 1680x1050, 2 GB Ram,σκληρο δισκο με 7200 rpm(πολυ σημαντικο!),Centrino 1.86 GHz, X700) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=37093 Τιμη:1200 ευρω! Φαινεται κορυφη για αυτα που προσφερει, αν δε σε ενοχλει να παρεις μεταχειρισμενο.
Kandinsky Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μια και μπήκατε στον κόπο να με βοηθήσετε, ήθελα να σας ενημερώσω ότι τελικά παράγγειλα το A3667G και τον Turion. Το hardshop το κατέβασε στα 1295 περίπου και τώρα αναμένω. Ήδη βέβαια είχαμε μια μικροκαθυστέρηση (αντί χτες, θα έρθει "μάλλον" αύριο) που ελπίζω να μην γίνει μεγαλοκαθυστέρηση. Σας ευχαριστώ όλους...
cger Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 1261euro στο http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=36&itm=3375
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.