kongo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Πριν λίγες μέρες έβαλα Wan στο σπίτι μου. Και συνδέομε με τον πατέρα μου ασύρματα. Χρησιμοποιούμε και οι δύο Windows ΧΡ Professional. Ακόμα δεν έχουμε βάλει καμία ασφάλεια και είναι πολύ free τα πράγματα. Έβαλα λοιπόν στοίχημα μαζί του ότι παρόλο που δεν υπάρχει ασφάλεια οτι εγώ δεν θα μπορέσω να κάνω τπτ στο PC του, εγώ του είπα πως θα μπορέσω. Οπότε ακούω κολπάκια, tricks, tips, προγραμματάκια ... οτιδήποτε θεωρείται ότι θα φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (ξεκαθαρίζω ότι μου πείτε θα το χρησιμοποιήσω καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπους, έχω και την σύμφωνη γνώμη του πατέρα μου) PM me εαν δεν μπορείτε να τα δημοσιεύσετε εδώ !!
Tetix Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 WAN=Wide area network, που σημαίνει αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων (βλέπε ίντερνετ) Μάλλον θα εννοείς απλά wireless... Τώρα για κολπάκια που θες να σου γράψουν εδώ στο φόρουμ χλωμό... Το πολύ πολύ σε PM!
kongo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 οπα σόρυ έχεις δίκιο ... θενξ για την παρατηρησή
citizen Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Το στοίχημα το εβάλε ο πατέρας σου με σένα , οχι με ολους τους internet users. Μην κλέβεις :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.