Προς το περιεχόμενο

msn inform registry virus popup?

GIANNISPATRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν μόλις 3 ώρες έχω που έκανα φορματ και για να κατεβάσω τον firefox μπήκα μέσω internet explorer και η σκατά ασφάλεια του μάλλον έδωσε άνοιγμα σε ένα virus μου πετάγετε κάθε λίγο ένα μύνημα το εξής

kwlovirus4ta.th.jpg

ξέρει κανείς πως το βγάζω please για να ξανακάνω φορματ το αποκλείω λογικά κάποιο fixaki θα υπάρχει .

thanks .. :-)

Δημοσ.

Pas sto control panel -> Administrative tools -> services. Ekei vriskeis to service "Messenger" kai me deksi klik kai properties tou allazeis to "startup type" apo Automatic se Manual

k fusika kleineis to service

credits to MyLord @ 2004 ;)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
λοιπόν μόλις 3 ώρες έχω που έκανα φορματ και για να κατεβάσω τον firefox μπήκα μέσω internet explorer και η σκατά ασφάλεια του μάλλον έδωσε άνοιγμα σε ένα virus μου πετάγετε κάθε λίγο ένα μύνημα το εξής

kwlovirus4ta.th.jpg

ξέρει κανείς πως το βγάζω please για να ξανακάνω φορματ το αποκλείω λογικά κάποιο fixaki θα υπάρχει .

thanks .. :-)

Αφου τολμας και μπαινεις στο διαδικτυο χωρις προστασια,μπραβο σου,εισαι ηρωας.Πριν απο οποιαδηποτε κινηση,θωρακιζουμε κατα το δυνατον,πρωτα το συστημα απο κακοβουλες επιθεσεις,και κατοπιν συνεχιζουμε τα υπολοιπα.Νομιζω?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...