Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφικά προγράμματα για win xp

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις αντιγραφικών προγραμμάτων ( Nero , Easy cd creator κλπ) ειδικά για τα win xp ή θα αρκεστούμε στις υπάρχουσες με τα update τους αλλά και τα λίγο- πολύ γνωστά προβλήματα ?<P><BR>Χαμογελάστε!!!Ειναι μεταδοτικό smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα η Ahead διαφημίζει το Nero 5.5.5.1 ως απόλυτα συμβατό με τα ΧΡ. Δεν χρειάζεται patch ή κάτι τέτοιο. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι δουλεύει ά-ψο-γα.<P>Η Roxio λέει ότι θα βγάλει upgrade για το Easy CD Creator 5.0 - και θα το ονομάσει Easy CD Creator 5.1 (οποία πρωτοτυπία!!!)<P>Δοκιμάζω επίσης το FireBurner 2.1 (ειδικό για 'κάψιμο' αρχείων .bin .cue .iso) και δουλεύει μια χαρά προς το παρόν...

Δημοσ.

Εχω κι εγω το Nero 5.5.5.1 αλλα η επιλογη γισ test εγγραφης και για test και εγγραφη ειναι απενεργοποιημενες χωρις δυνατοτητα ενεργοποιησης.Επισης αν παω να κανω εγκατασταση τη βασικη εκδοση 5.5.0.4 δεν μπορω γιατι μου ζηταει απο την αρχη να ορισω ...ομαδες χρηστων χωρις να εχω ορισει κατι τετοιο στο pc μου. smile.gif" border="0

Δημοσ.

ego poy exo to 5551 exo ena prob.kai leo oti pira ena plextor 40x scsi kai oti egrafa den egrafe tipota edixne adio to cd eno ipotithete to egrafe kanonika.to alaksa pali ta idia mexri poy apofasisa na valo kai ta me apo pano kai to win on cd opoy grafo apo to plextor xoris kanena prob.<BR>tora an den einai to nero pliros simvato ti na po den ksero an exi tixi se kanenan alo kati paromio as mas pi giati moy tin exi dosi ayto to prama na min mporo na kano ti doylia moy sosta(simiosi oti me to pioneer dvd 16-40x poy exo kai vevea atapi sindesi antigrafi kanonika)ayta..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...