Προς το περιεχόμενο

Dreamfall: The Longest Journey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σιγουρα κατι σε software ειναι. Δοκιμασε να ξαναπερασεις του drivers της καρτας σου για αρχη.

Το έκανα ήδη αυτό...

Εκάνα το εξής:

Έκλεισα τον υπολογιστή, έβγαλα τις μνήμες και φύσηξα τα slots. Βάζοντας ξανά τις μνήμες και ανοίγοντας τον υπολογιστή το παιχνίδι προχώρησε απο το σημείο εκείνο και φαντάστηκα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Μέτα απο κάνα 40λεπτο όμως το παιχνίδι ξανακόλλησε στο σημείο που χειρίζεσαι για πρώτη φορά την April (στην μάχη, για την ακρίβεια αφου τελείωσε η μάχη). Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...

Edit: Ξαναέκανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση DirectX 9.0c και δεν κολλάει άλλο στο σημείο αυτό! Θα σας κρατήσω ενήμερους όσον αφορά το επόμενο κόλλημα...! Μπά άκυρο, ξανακόλλησε στο ίδιο σημείο...

Επεξ/σία από sentientno6
Δημοσ.
Το έκανα ήδη αυτό...

Εκάνα το εξής:

Έκλεισα τον υπολογιστή, έβγαλα τις μνήμες και φύσηξα τα slots. Βάζοντας ξανά τις μνήμες και ανοίγοντας τον υπολογιστή το παιχνίδι προχώρησε απο το σημείο εκείνο και φαντάστηκα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Μέτα απο κάνα 40λεπτο όμως το παιχνίδι ξανακόλλησε στο σημείο που χειρίζεσαι για πρώτη φορά την April (στην μάχη, για την ακρίβεια αφου τελείωσε η μάχη). Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...

Ξαναλεω οτι κατι χτυπαει στο software. Το οτι φυσιξες τις μνημες σου δεν σημαινει οτι εκανες και κατι η βοηθησε την κατασταση. Σιγουρα κατι υπαρχει που κανει το παιχνιδι να κολλαει. Ειπες οτι το κανει και σε αλλα παιχνιδια? Μονο σε αυτα τα συγκεκριμενα παιχνιδια το κανει?

Δημοσ.
Ξαναλεω οτι κατι χτυπαει στο software. Το οτι φυσιξες τις μνημες σου δεν σημαινει οτι εκανες και κατι η βοηθησε την κατασταση. Σιγουρα κατι υπαρχει που κανει το παιχνιδι να κολλαει. Ειπες οτι το κανει και σε αλλα παιχνιδια? Μονο σε αυτα τα συγκεκριμενα παιχνιδια το κανει?

Είναι αυτά που δοκίμασα τις τελευταίες εβδομάδες, και το πρόβλημα παρουσιάστηκε και στα 3. Και δεν θυμάμαι να έβαλα κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, ή να άλλαξα κάποια ρύθμιση των windows πριν αρχίσει να εμφανίζεται το πρόβλημα...

Δημοσ.
Είναι αυτά που δοκίμασα τις τελευταίες εβδομάδες, και το πρόβλημα παρουσιάστηκε και στα 3. Και δεν θυμάμαι να έβαλα κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, ή να άλλαξα κάποια ρύθμιση των windows πριν αρχίσει να εμφανίζεται το πρόβλημα...

Κατι δεν μου καθεται καλα. Κανε μια προσπαθεια να κανεις εγκατασταση ενα τεταρτο παιχνιδι να δεις αν στο κανει και εκει. Αν συμβαινει και στο αλλο παιχνιδι τοτε θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κατι δεν μου καθεται καλα. Κανε μια προσπαθεια να κανεις εγκατασταση ενα τεταρτο παιχνιδι να δεις αν στο κανει και εκει. Αν συμβαινει και στο αλλο παιχνιδι τοτε θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, και το ότι προσπαθείς να με βοηθήσεις. Θα δοκιμάσω το Mafia συγκεκριμένα και θα γράψω ξανά.

Επεξ/σία από sentientno6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Mafia μέχρι εκεί που το έπαιξα (πολύ αρχή) δεν παρουσίασε το παραμικρό. Έκανα σήμερα format και εγκατάσταση των Windows XP, έβαλα και το Dreamfall και το πρόβλημα επανεμφανίστηκε κάτι που με κάνει να πιστεύω πως είναι θέμα hardware.

Edit: Δοκίμασα μια παλιότερη κάρτα (ΑΤΙ 9250) και έβαλα το Dreamfall. Το έφτασα σε σημείο πιο μακριά απ' ότι πριν χωρίς κόλλημα. Άρα μάλλον έφταιγε η καρτα γραφικών.

Επεξ/σία από sentientno6
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ψάχνω να βρω save files για το Dreamfall, το sequel του The Longest Journey. Είχα φτάσει μέχρι τα μισά του παιχνιδιού και μετά από επείγον format, φυσικά έχασα το progress μου. Παρ'ότι βρήκα save files για το TLJ, δε βρίσκω για το Dreamfall. Υπάρχει κανείς που να τα 'χει και να θέλει να τα μοιραστεί;

Pretty please!

Δημοσ.

Eλα ρε, ετσι μου ρχεται να στο φτασω εγω μεχρι εκει που εισαι. Εχω κατι χρονια να το παιξω και μου λειψε λιγο τωρα που διαβασα το thread σου... Καλημερα! 

ΥΓ: Που ειχες φτασει πριν το φορματ?

ΥΓ2: Τι εγινε με τον τυπο με τον δισκο?

• Like 1
Δημοσ.

Είχα φτάσει στη σπηλιά των trolls. Θέλω πολύ να παίξω τη συνέχεια και την άνοιξη να παίξω και τα δύο απ'την αρχή για ζέσταμα για το 3.

Όποιος έχει τα saves σας παρακαλώ. Ελεήστε την gamer της πλάκας.

Δημοσ.

Μμμμμμμμ το 459 δείχνει καλό!!! Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω αποτελέσματα  :D  :D  :D

Δημοσ.

Καλά το site αν είναι έτσι όπως φαίνεται θα είναι πολύ καλοοοοοοο...

Νομίζω όλοι μας το έχουμε χρειαστεί μερικές φορές...

Δημοσ.

Ναι, μωρέ γιατί δεν είναι να παίξεις το παιχνίδι απ'την αρχή όταν καίγεσαι να μάθεις τη συνέχεια. Καλά το TLJ αν και με 00's γραφικά ήταν απόλαυση εικαστική, αισθητική... Το dreamfall δεν είναι μόνο puzzles, θέλει και κάποια battle skills (καλά μη φανταστείτε) και να αποφύγεις npc's κάτι που δεν υπήρχε στο tjl

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρες,

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το παιχνίδι (gog version) σε λίνουξ αλλά δεν τα καταφέρνω.

Μέσω lutris για κάποιο λόγο δεν βλέπει τα αρχεία της εγκατάστασης, αλλά ακόμα και με λίγο πείραγμα για να δει τον installer δεν βλέπει το .bin αρχείο.

Μέσω playonlinux εγκαθίσταται αλλά μπαγκάρει ήδη από το μενού.

Έχει καταφέρει κάποιο άτομο να το τρέξει επιτιυχώς;

Όχι τίποτα άλλο, τελείωσα το TLJ και έχω μείνει με την περιέργεια για το πώς θα ενωθούν ξανά οι δύο κόσμοι. :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...