privateer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Reviews: http://www.xboxaddict.com/products/staff_reviews/view_xbox.php?Product_ID=1279 http://black-house.net/?page_id=111/
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Xmmmmmm, στο IGN το παιχνίδι το θάβουν, στα site που μας έδωσες privateer το αποθεώνουν. Δεν μου αρέσουν καθ'όλου οι εκ διαμέτρου αντίθετες κριτικές για κάποιο παιχνίδι. Και ο λόγος είναι διότι, όπως άλλοι κριτικοί το θάβουν και άλλοι το αποθεώνουν, έτσι κι εσύ δεν ξέρεις αν το εν λόγω παιχνίδι θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Αντε βγαλε ακρη....το IGN το θαβει στα εγκατα της Γης και τα αλλα 2 σαιτ που εδωσε ο Privateer το αποθεωνουν. Παντως διαβαζοντας και τα 3 reviews προσωπικα θεωρω πιο αξιοπιστο του IGN που φαινεται οτι το ατομο που το εγραψε ειναι καθαρος adventuras σε αντιθεση με τους αλλους 2. Υ.Γ Ουτε στο μυαλο σου να ημουνα φιλε Panther...
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κυριάκο, τί κάνεις μέσα στο μυαλό μου??? Έξω γρήγορα!!! :-)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κυριάκο' date=' τί κάνεις μέσα στο μυαλό μου??? Έξω γρήγορα!!! :-)[/quote'] Καλα μην κανεις ετσι! Ενα σκαναρισματακι θα κανω και εφυγα!
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/dreamfall
Teacher Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μετά από ενασχόληση κανά 2 ώρες με το παιχνίδι μου θύμισε πολύ Fahrenheit στο σχεδιασμό. Έχει καταπληκτικά γραφικά, ήχο, είναι κινηματογραφικού τύπου και σίγουρα θα αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. Προτιμώ όμως το πρώτο Longest Journey.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 kala kai to proto eixe aionious dialogous...to mono pou mou espage ta nevra... se afto mou tin spaei kai pou afisane to point n click...gmt....
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Πολυ ωραια γραφικα αλλα δεν μπορω να αποφασισω αν ειναι καλυτερο του Oblivion...
msnhulk Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Molis to epeksa (apo ton theio, min fobaste den einai fake) gia kanena 10lepto.To mono pou exo na saw po einai oti to paixnidi einai korifi, mou fenete pos prepei na einai ena must-have-game gia tous adventurades.Elpizo na sinexisei etsi to paixnidi mexri telos.
DimAslan Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Το έπαιξα για καμμιά ωρίτσα εχθές (μετά από μια ήττα χοντρή και καντήλια αφού το ISO 3.3 GB που κατέβασα δεν γραφόταν - να 'ναι καλά το ISO Buster) και είναι τουλάχιστον πανέμορφο... Βέβαια ψιλοδυσκολεύτηκα με τον χειρισμό στην αρχή, αλλά πιστεύω έχω αρχίσει να τον συνηθίζω... Αξίζει πάντως...
msnhulk Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Για αυτό το παιχνίδι συνέχεια ακούω χάλια λόγια και παράπονα Εγώ πάντως, ο χειρισμός μου φάνηκε δύσκολος μόνο στην αρχή μετά πια το συνήθισα. Αλλά για τις action σκηνές συμφωνώ ,είναι χαλιά Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι το παιχνίδι είναι μια χαρά εως και τέλειο Αυτά ήταν απλός η δικιά μου άποψη
Speed Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Για μένα είναι από τα καλύτερα adventure που έχουν βγεί τελευταία...
DimAslan Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Άντε να δούμε πώς θα συνεχίσει... πάντως είναι πολύ καλοφτιαγμένο... Το περίμενα πώς και πώς... και τώρα δεν έχω ώρα να το παίξω... γμτ δεν πρέπει να έρχονται αυτά τα νέα σε παντρεμένους...
mandal Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 krima paidia, exw kleisei 10wro sto paixnidi k mono adventure de mou 8ymise... poso mallon to prwto. oute ena grifo ths prokophs akoma. sta 8etika egw tou vazw ta grafika-hxo pou to kanoun poly atmosfairiko ena entelws diaforetiko game apo to original krima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα