Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοριέντες μας είπε οχι

κρέσπο οχι

Γκουντιόνσεν οχι

Σαβιόλα όχι

λοι αυτοί μας είπανε όχι.Δεν συζητάνε ούτε για λεφτά.Δεν μας είπανε θέλω τόσα και λέμε α είναι πολλά.Απλά δεν έρχονται.Αυτοί που έρχονται λένε θέλω τόσα και ήρθα.Ωπος ο Ζιλμπέρτο.

Απ όλους αυτούς, αυτός πού μού τη σπάει καί ευχαρίστως θα τού έχωνα μπουνιά μπας καί πάνε τα δόντια του σωστα,είναι ο Σα-βιόλας!Κάθε χρόνο τα ίδια καί τα ίδια καί να μας φτύνει.Καί όχι μόνο εμάς.

Εδώ βλέπεις τον Ζιλμπέρτο κύριος ο άνθρωπος καί μεγαλύτερο όνομα από το κουνέλι καί ήρθε καί υπέγραψε γιατί ξέρει ότι στα τελειώματά του μόνο σε ένα πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό θα μπορέι να ανταπεξέλθει.Καί βλέπεις το Σαβιόλα καί περιμένει λες καί θα τον ζητήσει καμμιά Μάντσεστερ όταν έκανε τον κύκλο του καί όχι επιτυχημένα σε Μπάρτσα, Μονακό, Ρεάλ.Πολύ υποτίμηση το αρ....ι στην Ελλάδα.

Κοιτάξτε να δείτε ο Τζιμπούρ δεν είναι Ντρογκμπά αλλά εδώ κινδυνεύουμε να πάιζουμε πάλι με Μάντζιο φέτος ο Τζιμπούρ θα μας χαλάσει? Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή τέτοιο επιθετικό.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μεγάλε τώρα πως να το κάνουμε?Το παλικάρι κατέχει το τόπι.Από το να μου έρθει ο Μπάριος της κώλο κώλο καλύτερα να πάρω τζιμπούρ που τον ξέρω και που σε 2 διαφορετικές ομάδες είχε 2ψίφιο αριθμό τερμάτων.Στην Εθνική του στην πρώτη συμμετοχή είχε και γκολ.

Βρες επιχειρήματα και έλα να το συζητήσουμε.προς το παρών δεν τα έχεις απλά λες κάτι που σου ήρθε.

Δημοσ.

Τι επιχειρημα θες να σου δωσω για να δεις οτι ΔΕΝ τον γουσταρω;;;

Αποψη μου ειναι δεν θελει επιχειρημα, για μενα μονο και μονο οτι ειναι απο τον Πανιωνιο ειναι το μεγαλο ΟΧΙ σε αυτον τον παιχτη...

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι δεν θελει επιχειρημα, για μενα μονο και μονο οτι ειναι απο τον Πανιωνιο ειναι το μεγαλο ΟΧΙ σε αυτον τον παιχτη...

Μα εσύ τελικά δεν γουστάρεις τον Πανιώνιο μού φαίνεται.Πολύ απαξιωτικά μιλάς γιά μιά ομάδα που αν μη τι άλλο έχει βγάλει παιχταράδες.Κάνω λάθος?

Όταν λες Πανιώνιος Αθλητικός Όμιλος οέο αυτό δεν νομίζω να είναι επιχείρημα.

Δημοσ.

Ναι σωστα τα λες, εχω παρει με πολυ κακο ματι τον Πανιωνιο λογο (Μ)πεου, μου την εσπαγε αφανταστα!

Γενικα δεν θεωρω οτι οταν κανεις αγορα παιχτων απο τον μονιμο 6αθλητη Ελλαδας οτι πας για πρωταθλημα, γιατι αν ηταν ετσι ο αιμοδωτης σου θα επαιρνε και αυτος 1 τιτλο, με 6αθλητες παιχτες οταν βγαινεις 2αθλητης εισαι υπερευχαριστιμενος, θες να κανεις μεγαλη ομαδα? Διωχνεις τα παλτα που υπαρχουν και δεν κανεις το ιδιο λαθος για ακομη μια φορα.

Η Χωρα που παιζει ο Τζιμπουρ αληθεια τι εχει να δειξει στο ποδοσφαιρικο στερεομα ετσι ωστε να αλλαξω αμεσα αποψη για τον Τζιμπουρ και τα τζιμπουρια γενικα? (ρωταω δεν ξερω)

Δημοσ.

Και ο Σαραβάκος εκεί έπαιζε.

Κι ο Σπυρόπουλος που τυχαίνει να έιναι και ο Καλύτερος Ελληνας αριστερός μπακ.

Θέλω να μου βρείς ένα λόγο που δεν κάνει ο Τζιμπούρ.Αν δεν έχεις επιχειρήματα για κάτι που στηρίζεις τότε δεν αξίζει να σου απαντήσω.

η χώρα του Τζιμπούρ έβγαλε τον Ζιντάν. Απλά Ιεροσυλία.

Δημοσ.

Μια χαρα παικτης ειναι ο τζεμπουρ.

ο πανουτσος ειχε γραψει οτι αν ειχε μυαλο αυτος ο παικτης θα ειχεκανει μεγαλα πραγματα, και να πω συμφωνω απολυτα μαζι του..

Δημοσ.
Μια χαρα παικτης ειναι ο τζεμπουρ.

ο πανουτσος ειχε γραψει οτι αν ειχε μυαλο αυτος ο παικτης θα ειχεκανει μεγαλα πραγματα, και να πω συμφωνω απολυτα μαζι του..

αυτο το τιμημενο ειναι που του λειπει και στον παναθηναικο δεν νομιζω να το βρει

μια μια θα τον παει απο τις αποβολες που θα τρωει. αλλο να ειναι στον πανιωνιο και αλλο στον παναθηναικο και να τρωει τα κλωτσιδια του.

ασχετο, τα καλοπαιδα τους σχολιαστες χτες το βραδυ που εκραζαν την νεα ζηλανδια για την ζωνη που επαιζε πως τα ειδατε?

τα ιδια δεν ελεγαν και για τον γιαννακη στους τελικους της Α1? :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Δεν το ήξερες; Δεν είναι τρέντυ να κράζεις το Γιαννάκη. Αν το κάνεις είσαι άρρωστος και ανθέλληνας γιατί ως γνωστόν είναι ο αθλητισμός ο ίδιος.

Α και φυσικά απόψε μάθαμε ότι ο Παπαλουκάς θέλει 2 Στιβ Νας στη καθισιά του.

Δημοσ.

Καλα αυτο με τον Παπαλουκα και τον Νας ηταν απτα απιστευτα των βλαχοκαουμπηδων ελληνων speakers. Ωρες ωρες μου δινουν την εντυπωση οτι τον Νας τον εχουν δει μονο απτο Nba Live (το video game εννοω). Αλλιως τετοια πραγματα δε λεγονται ουτε για αστειο. Εκτος απο τον Νας, ειπαν οτι ουτε ο Τζεισον Κιντ δεν φτανει τον Παπαλουκα ή κατι παρομοιο με το ιδιο νοημα.

Φανταζομαι σε επομενο ματς θα πουν το Σχορτσιανιτη καλυτερο απτον Σακιλ Ονιλ, τον Φωτση καλυτερο απτο Νοβιτσκι, τον Μπουρουση καλυτερο απτον Ντανκαν, τον Σπανουλη καλυτερο απτον Λεμπρον Τζειμς κλπ... Γιδια speakers. Ε γιδια!

Δημοσ.

Το περιστατικο με τον Νας συνεβη μετα το Παγκοσμιο του 2006 στα NBA tour που κανουν ομαδες απο τις ΗΠΑ και οντως ο Νας ζητησε φανελα απο τον Παπαλουκα, δυστυχως δεν τους ειδαμε να παιζουν ως αντιπαλοι...

Η αληθεια ειναι οτι το παρακανουν τοσο ο μικτηζωνη οσο και ο χοντρος με τα γυαλια και παρασυρουν και το Σκουντη :-( Ασε να κανει τη μεταδοση ο Σκουντης με το Λιμνιατη παρε μεταγραφη και τον Παπαδογιαννη και καθαρισες :-)

Δημοσ.

Άσχετο με τον ΠΑΟ βέβαια, αλλα μια που λέτε για την περιγραφή, τι προκατάληψη ήταν αυτή με τους Πορτορικάνους ρε παιδιά; Ο Σκουντής μιλούσε λες και όλοι οι Πορτορικανοι είναι εγκληματίες. Έλεος! Αν τα έλεγε αυτά ξένος για τους Έλληνες, βόμβα στο σπίτι του θα είχαμε στείλει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Νας μεγάλωσε με αφίσα του Μπακατσιά στο δωμάτιό του.

Δημοσ.

Καμμιά ομάδα από όσες μετέχουν στο προολυμπιακό δεν ήταν στα χαρτιά καλύτερη της Ελλάδας πράγμα πού επιβεβαιώθηκε καί στην πράξη.Έτσι καί κεκλεισμένων των θυρών να παίζαμε πάλι πρώτοι θα είμασταν.Γι αυτό θα βγάλω την κακία μου καί θα πω γιατί επομένως τόσος ενθουσιασμός.Εγώ τα παληκάρια μας τα θέλω να μας φέρουν μετάλλιο.Δεν λέμε ότι η Ελλάδα ανήκει στην ελίτ τού παγκόσμιου μπάσκετ? Να μην μας απογοητεύεσει όπως στο παγκόσμιο με την Ισπανία.(Όταν κερδίζεις τούς Αμερικανούς δεν επιτρέπεται να μην μπορείς να βάλεις 50 πόντους στην Ισπανία). Ο δικός μας ...δράκος να βγάλει όλη του τη μαεστρία στη χώρα τού δράκου. Καί όχι κοουτσαρίσματα σαν καί αυτό το τραγικό με τούς Ισπανούς πού φαίνεται θα μείνει βαθειά χαραγμένο στη μνήμη μας.

Γιά την Ελλάδα το προολυμπιακό ήταν απλά μιά καλή προπόνηση.Γιά όσους το είδαν σαν την επιτομή(Σκουντής) τού μεγαλείου τού μπάσκετ μάλλον πρέπει να πέρασαν καλά στο πανηγύρι.

Στο χέρι μας είναι να είμαστε στα μετάλλια αφού φαίνεται πως η τωρινή ομάδα έχει καλύτερη Χημεία από άλλες, πού τις λέγαμε μεγάλες αλλά δεν ήταν καί τόσο.

Καί αυτό πού λέτε ότι ο Νας ζήτησε την φανέλλα τού Παπαλουκά είχε πολύ πλάκα.Μήπως ζήτησε καί αυτόγραφο?

Καί ρωτώ.Αν πήγαινε ΝΒΑ ο Παπαλουκάς θα την έβγαζε τη χρονιά?Κάτι ξέρει αυτός καί έλεγε ότι δεν θέλει να πάει ΝΒΑ.Γιατί σκέφτηκε ότι κάλλιο πρώτος στο...χωριό παρά ο τελευταίος στην πόλη.

Δημοσ.

θα συμφωνησω απολυτα με τον προλαλησαντα, αυτο το προολυμπιακο μας εδειξε με υποδεεστερους αντιπαλους πολλα πραγματα.

καταρχην, ομαδες που παλια μασ δυσκολευαν, οπως π.χ. βραζιλια, κροατια, τωρα τους εχουμε για πρωινο.. Οι ομαδες που μπορουν να μας αντιμετωπισουν μετριωνται στα δαχτυλα του ενος χεριου (ρωσια ισπανια αμερικη αργεντινη λιθουανια).

η ανανεωση ηταν απολυτος απαραιτητη, και τα λαθη του ποδοσφαιρου δεν επαναληφθησαν.. Η ομαδα απεκτησε ταχυτητα, ταλεντο δυναμη υψος κλπκλπ..

Κερδισε τον φωτση και τον σοφο, ισως και τον μπουρουση. Τους αλλους τους ξεραμε..

Γενικα τα μαντατα ειναι πολυ καλα, αρκει να κρατηθει αυτο το κλιμα αισιοδοξιας και να μην πεταξουν στα συννεφα...

Υ.Γ. και φυσικα θα βαλω και την κακια μου... Τελικα οι παναθηναικοι πανε να δουνε μονο παναθηναικο.. Δεν εξηγητε διαφορετικα το standing ovation απο 17500 κοσμο (ερυθρολευκο να φανταστω) με την ληξη του αγωνα..

Και ετσι επισης εξηγητε το χειροκροτημα καθε φορα που σηκωνοταν ο σοφο για να μπει στο παιχνιδι...γαβροι ολοι....

Οταν ο οπαδισμος φυγει απο αυτη την χωρα, και καταφερουμε να δουμε καποια πραγματα, τοτε θα παμε μπροστα στον αθλητισμο.. Μεχρι τοτε, γαμοσταυριδια, παναγιες και χριστους, μπουκαλια κλπκλπ...Και μιλαω εκατερωθεν φυσικα...

Δημοσ.

Υ.Γ. και φυσικα θα βαλω και την κακια μου... Τελικα οι παναθηναικοι πανε να δουνε μονο παναθηναικο.. Δεν εξηγητε διαφορετικα το standing ovation απο 17500 κοσμο (ερυθρολευκο να φανταστω) με την ληξη του αγωνα..

Και ετσι επισης εξηγητε το χειροκροτημα καθε φορα που σηκωνοταν ο σοφο για να μπει στο παιχνιδι...γαβροι ολοι....

Οταν ο οπαδισμος φυγει απο αυτη την χωρα, και καταφερουμε να δουμε καποια πραγματα, τοτε θα παμε μπροστα στον αθλητισμο.. Μεχρι τοτε, γαμοσταυριδια, παναγιες και χριστους, μπουκαλια κλπκλπ...Και μιλαω εκατερωθεν φυσικα...

Bασικα εγω την παω την εθνικη με 1000. Οπως και τους παιχτες της ανεξαρτηρως ομαδας. 2 ατομα δεν παω εκει μεσα, ο ενας ειναι ο κλαψας και ο αλλος ειναι ο Βασιλακοπουλος. Anyway εγω εχω μια απορια:

Για ποιο λογο πρεπει να αποθεωνεται ο Σχορτσιανιτης συγκεκριμενα οταν μπαινει στο παιχνιδι? Γιατι να μην αποθεωνεται ο Ζησης πχ? Σαν απορια το καταθετω, δηλαδη με ποιο κριτηριο ο κοσμος αποθεωνει τον Σχορτσιανιτη πιο πολυ απο καθε αλλο παιχτη?

Να απαντησω εγω. Απλα οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ εχουν ζαλισει τον κοσμο "Ο σχορτσιανιτης και ο σχορτσιανιτης" "ο big sofo" αλλα η πιο κλισε φραση που σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ την ακουω τουλαχιστον 2 φορες "Ο σοφοκλης ειναι εδω. Επειτα απο μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ειναι εδω για να δωσει αυτο το ποιοτικο του 10λεπτο και να αποδειξει οτι εχει πολλα να προσφερει". Οκ το λες 1 φορα, το λες 2, το λες 3 και εληξε. Μα αυτοι απο τα Χριστουγεννα σε καθε ματς του Ολυμπιακου και επειτα της εθνικης αυτο το πραγμα λενε. Ε δυσκολη χρονια κ δυσκολη χρονια, ο κοσμος νομιζει πως εκανε κανενα κατορθωμα και τον αποθεωνει λες και ειναι κανας εθνικος ηρωας. Που 2 χρονια ηταν στα αζητητα επειδη δεν εδινε σημασια στα κιλα του και δεν ακουγε διαιοτολογους, προπονητες κλπ κ εφτασε σε σημειο να μη μπορει να παιξει. Και επειδη τωρα εκανε το αυτονοητο και την υποχρεωση του ως ακριβοπληρωμενος επαγγελματιας, δηλαδη να χασει κιλά, οι δημοσιογραφοι τον κανανε ηρωα. Που και παλι για 8 μηνες τωρα που παιζει μπασκετ και για την ηλικια του (23) ειναι αδιανοητο να μην εχει καταφερει να αποκτησει ακομα φυσικη κατασταση για να βγαζει το λιγοτερο 20 λεπτα. Αμα μου δινουν την εικονα οτι αυτος ο παιχτης περναει Γολγοθα, ε και εγω θα τον αποθεωσω μεσα στο γηπεδο. Για μενα ομως δεν εχει τιποτα παραπανω απο ολα τα υπολοιπα παιδια της εθνικης. Οσο προσπαθει αυτος, τοσο προσπαθουν και οι αλλοι. Οσο βοηθαει αυτος, τοσο βοηθουν ολοι. Οσο χειροκροτημα και αποθεωση αξιζει αυτος, τοσο αξιζουν ολοι. Δεν νομιζω οτι προς ωρας εχει προσφερει κατι παραπανω στην εθνικη, οπως ο Παπαλουκας ή ο Διαμαντιδης πχ. Αυτοι ναι εχουν προσφερει εδω και χρονια στην εθνικη.

ps. Για να μη παρεξηγηθω. Παροτι στους τελικους μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι ο Σοφο με τα νοηματα κ τις χειρονομιες προς τη κερκιδα, αν ημουν γηπεδο με την εθνικη ευχαριστως θα τον χειροκροτουσα και ως Ελληνας και ως Παναθηναικος. Οπως ολους τους παιχτες, ανεξαρτητως ομαδας. Πχ Μπουρουση, Παπαλουκα, Πριντεζη τους παω με 1000. Αυτον εκει τον κλαψιαρη στο παγκο ομως δε θα τον χειροκροτησω ποτε. Και ας φερει 10 χρυσα απτο Πεκινο, οχι ενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...