Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε παίδες.Ο Τεν Κάτε είναι γάτα καί θα τη βρεί τη λύση.Τέρμα η ασυλία καί οι κουτοπονηριές ορισμένων.Ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, πάει έγινε.Κάι μόνο ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αρχηγός τού Παναθηναϊκού καί τώρα δεν μπορεί ούτε να κλωτσήσει μπάλλα στην προπόνηση δείχνει πόσο έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα.Από κεί πού ξεκινούσε ο Παπ καί ο Μόρρις βασικοί καί αναντικατάστατοι, τώρα ξεκινούν πρώτοι αυτοί να πιάνουν την καλύτερη θέση στον πάγκο με... θέα Άμα αυτό δεν είναι υγεία πείτε μου εσείς τι είναι.Καί μόνο αυτό (πού δεν γίνεται κάθε μέρα σε μιά ομάδα) δείχνει ότι δεν άλλαξαν απλά μερικά πράγματα αλλά θα αλλάξουν όλα τα πράγματα.Κάτι Τζιωλάκια, Μαντζιούλια, Βυντρούλια προσπαθούν να πάρουν χάρη αλλά φαίνεται πως είναι σαν τις τελευταίες ανάσες των μελλοθανάτων.Το μάτι τού Ολλανδού βλέπει πολύ μακριά.Καί είναι βέβαιο ότι θα κάνει φίλους του μόνο όσους ιδρώνουν πρταγματικά γιά την φανέλα.Το δήλωσε άλλωστε.Είμαστε μιά οικογένεια καί θα έχει πρόβλημα όποιος διαρρέει στον τύπο μυστικά μας, καί ότι όποιος δεν μαρκάρει λυσσασμένα δεν έχει θέση στην ομάδα.Γιά να πω την αλήθεια εμένα με φοβίζει λίγο η φάτσα καί το ύφος του.Αλλά με την προχωρημένη σήψη πού υπήρχε μόνο ένας αδίστακτος χειρουργός χωρίς αισθήματα θα μπορούσε να κάνει την δύσκολη επέμβαση στην ομάδα.

Άπό ακροατή τού sport-fm μεταφέρω διάλογο.

Άκουσε καί καλά στα ποδοσφαιρικά στέκια ότι ο ο Τεν Κάτε ζήτησε την απομάκρυνση τού Παπαδόπουλου βλέποντας μία καί μόνη φάση.Το πέναλτυ πού έχασε στο Καραϊσκάκη.Άνθρωποι λέει χωρίς αυτοπεποίθηση δεν έχουνθέση στην ομάδα.Με τον βασικό σου αντίπαλο πρέπει να είσαι αλάνθαστος.Εγώ δεν πιστεύω να έγινε έτσι αφού ο καθένας μπορεί στα ραδιόφωνα να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.Θα ήταν εξ άλλου πολύ τρελός ο Τεν Κάτε αν από μία καί μόνη φάση πετούσε ένα ποδοσφαιριστή.Ασφαλώς καί θα είδε πολλά στραβά στα βίντεο πού τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.Εγώ θα μπορούσα να δεχτώ ότι επειδή μετά από ένα τρέξιμο ο Παπαδόπουλος αν το έχετε προσέξει σταματάει καί βάζει κατάκοπος τα χέρια στην μέση όπως ακριβώς η γερόντισα γιαγιά μου θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος αποπομπής.Αφού ο Τεν έχει ζητήσει συνεχές πρέσσινγ χωρίς σταματημό.

Τον Μόρρις τον έφαγε ο Πολωνός της Ξάνθης.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Τζιώλης θα πρέπει να κάνει καμιά 20ρια μέτρα μπροστά, στις κερκίδες στο πέταλο να τον τρατάρουμε και πασατέμπο να δει πως παίζεται το τόπι.

Δημοσ.
Μένεις κοντά στο San Francisco... Και σκάω να πάω San Francisco. To Σεπτέμβρη θα πάω Long Beach για μια βδομάδα και νόμιζα πως Los Angeles - San Francisco είναι κόντα αλλά είναι πάνω από 800 χμ. Anyway sorry για το off topic...

Αν είναι να έρθεις california έλα οπωσδήποτε Σαν francisco..σαν πόλη είναι πιο ωραία από l.a αλλα λίγο ξενέρα. για διακοπές καλά είναι

παιδιά να ρωτήσω κάτι. γιατί τόσο μισος για τζιώλη? καλά ούτε εγώ τον πάω αλλα τι έχει κάνει?

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω κάτι. γιατί τόσο μισος για τζιώλη? καλά ούτε εγώ τον πάω αλλα τι έχει κάνει?

Δεν είναι μίσος προς τον Αλέξανδρο Τζιόλη αλλά προς τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Δημοσ.

επειδή δεν είναι καλός δηλαδή? τόσες μούφες ποδοσφαιριστές έχουμε/είχαμε γιατί κολλήσατε σ'aυτον?

Δημοσ.
επειδή δεν είναι καλός δηλαδή? τόσες μούφες ποδοσφαιριστές έχουμε/είχαμε γιατί κολλήσατε σ'aυτον?

Εγω προσωπικα δε τον παω για καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που λιγοι ποδοσφαιριστες τα συγκεντρωνουν ολα μαζι ταυτοχρονα.

1ον. Πιο αργος και απτο θανατο. Οχι μονο στο τρεξιμο, αλλα και στην πασα, την ντριμπλα (την ποιά?), στο να σηκωσει το κεφαλι να δει γηπεδο κλπ.

2ον. Μπορει να εχουμε ξεχυθει σε αντεπιθεση 3 εναντιον 1. Αμα παει η μπαλα στα ποδια του Τζιολη θα εχουν επιστρεψει και οι 11 αντιπαλοι στην αμυνα και το 3 vs 1 θα γινει 3 vs 11.

3ον. Ποδοσφαιρικα χαζος. Δηλαδη δεν εχει καθαρο μυαλο μεσα στο γηπεδο και κανει λαθος επιλογες.

4ον. Δε βλεπει γηπεδο. Δηλαδη δε θα δεις ποτε ουσιαστικη πασα/ασσιστ απο αυτον τον παιχτη.

5ον. Δεν εχει αντιληψη του χωρου. Δηλαδη ειναι απτους λιγους παιχτες που μπορει μπροστα του να εχει 20 μετρα ελευθερα αλλα να χασει τη μπαλα επειδη δεν ειδε οτι ερχεται ενας απο πισω να του κλεψει τη μπαλα.

6ον. Τελειως ατεχνος δε τιθεται θεμα εδω.

7ον. Παρολο που ειναι αμυντικο χαφ δεν πρεσαρει ιδιαιτερα, δεν καλυπτει χωρους αλλα ακομα και οταν μαρκαρει η ουσια ειναι 0. Η φαουλ θα κανει ή αστοχο μαρκαρισμα. Κλεψιμο δεν παιζει..Με λιγα λογια και επιθετικα και αμυντικα ανικανος.

8ον. Παρα τα παραπανω συνεχιζει να νομιζει πως ειναι Ronaldinho και επιμενει να κανει σουτ απτα 30-35 μετρα σε μονιμη βαση. Φυσικα εκτος δοκαριων σε ποσοστο 80%.

9ον. Ολοι οι δημοσιογραφοι εχουν ενα κολημα και επιμενουν οτι ειναι ενας πολλα υποσοχμενος ποδοσφαιριστης κλπ κλπ. Οποτε εγω μετα αθελα μου αρχιζω κατι συγκρισεις με Μπασινα και Καραγκουνη και θελω δε θελω αηδιαζω με τον τζιολη...

Ο Βυντρα πχ μου ειναι πιο συμπαθης γιατι παροτι ειναι αχρηστος, εχει φιλοτιμο και τρεχει πανω κατω, μαρκαρει, κανει τακλιν αποφευγει να κανει ενεργειες που ξερει οτι δεν μπορει να τις κανει και αρκειται στο σεντρα καμιναδα system. Αυτες ειναι οι ικανοτητες του, με αυτες παιζει..

Μπορει να φαινονται υπερβολικα τα παραπανω σε μερικους αλλα τοσα χρονια αυτη την εντυπωση εχω αποκομισει εγω απο αυτον τον Τζιολη.

Τι λετε, την τραβαει ο οργανισμος μου την μηνυση απο τον Αλεσαντρο, μετα απο ενα τετοιο post? :P

ps. Υπεγραψε και ο Γκαμπριελ, και προσπαθουν για Ζιβέ (σεντερ μπακ) και Λουκας Μπαριος (19 γκολ σε 22 συμετοχες με την Colo Colo). Διαφορετικα μαλλον παιρνουμε Τζιμπουρ δινοντας 2 εκ ευρω+Ν Ντοι.

Δημοσ.

Αν είναι τόσο χαλια γιατί δε τον διώχνουν? Αλλα είναι και μικρός ίσως να στρώσει...

Έχω την αίσθηση ότι gabriel και ρουκάβινα θα είναι οι πιο πετυχημένες μεταγραφές. Όχι ότι του silva δεν είναι αλλα ξέρουμε την αξια του ενώ οι άλλοι 2 θα μας εκπλήξουν

δε μπορώ να καταλάβω ο tzimpour είναι καλός η όχι? έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια..

Δημοσ.

Γιατί των τζιώλη τον διάλεξε το γκομενικό και για αυτό παίζει.προπονητής που προσπάθησε να σπάσει αυτό το κατεστημένο έφυγε νύχτα.(μουνιόθ)

ο Τζιμπούρ είναι καλός παίχτης και μπορεί να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο.Φυσικά με τόσους περιφερειακούς που να ξέρουν και μπάλα πρέπει να είσαι τσολιάς αν δεν βγείς πρώτος σκόρερ.Μέχρι και ο Βαγγελάκης έβαλε 3 γκολ σε 2 ματς.

Δημοσ.

Απορώ με όσους βγάζουν άχρηστο τον Τζιμούρ.Καί το σλόγκαν "Όχι άλλο Πανιώνιο" θα πρέπει να το πούμε έτσι:

"Όχι άλλους παίχτες από τον Πανιώνιο σαν τον Αλέξανδρο καί τον Μάντζιο"

Καί στην τελική σκεφτείτε ότι Μαύρος, Αναστόπουλος, Σαραβάκος τεράστια ονόματα από τον Πανιώνιο βγήκαν.Δεν φταίει επομένως ο Πανιώνιος αλλά αυτοί πού αγοράζουν σαπάκια.

Προσωπικά δεν μού αρέσει ούτε ο Σπυρόπουλος αλλά τού βάζω καλό βαθμό γιατί τρέχει όσο ο Τζιώλης καί ο Μάντζιος μαζί.Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο άμα δεν έχεις ταχύτητα είναι καλύτερα να πας στούς Ολυμπιακούς αγώνες γιά...βάδην.

Καί επανέρχομαι στον Τζιμπούρ.

Αν είναι να πάρουν κανένα άγνωστο επιθετικό ο οποίος να βγεί μούφα καλύτερα τότε τον Γαλλοαλγερινό πού με τόσους πολλούς τροφοδότες από πίσω θα έχει αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει συν το ότι είναι πολύ γρήγορος καί διεισδυτικός.Καί βέβαια άλλιώς φαίνεσαι παίζοντας στον Παναθηναϊκό καί αλλιώς στον Πανιώνιο.Μπορεί δηλαδή να μεταμορφωθεί τελείως στον Παναθηναϊκό.Έπειτα άμα αρέσει στον Τεν Κάτε όπως λέγεται εμείς μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε.

Δημοσ.
Απορώ με όσους βγάζουν άχρηστο τον Τζιμούρ.Καί το σλόγκαν "Όχι άλλο Πανιώνιο" θα πρέπει να το πούμε έτσι:

"Όχι άλλους παίχτες από τον Πανιώνιο σαν τον Αλέξανδρο καί τον Μάντζιο"

Με εμένα απορείς δλδ? :cry:

Εγω δεν το κρύβω οτι ΔΕΝ θελω τον Τζιμπουρ και τον καθε Τζιμπουρ στον ΠΑΟ που με μια και μονο μια σεζον(!) στον Πανιωνιο εγινε "ονομα" :whistle: ;;;

Για τον Σαραβακο εχεις δικιο ΑΛΛΑ ηταν ο Σαραβακος, ο Τζιμπουρ ποιος ειναι? :fear:

Θα πονεσει την ομαδα οπως ο Σαραβακος? Λεφτα ειδανε και τρεχουνε αυτο ειναι ολο, αν θελουν καλο επιθετικο και να ειναι ντε και καλα απο το πρωταθλημα μας ας παρουν απο τον Αρη, που ουτε κλοτσανε ταμπελες και ειναι και πιο καλοι απο τον Τζιμπουρ :devil:

Δημοσ.

Ο Σαραβάκος δεν πόνεσε καμιά ομάδα.Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το χρήμα.

Ρε σεις δεν βλέπετε τι γίνετε με τα μεγάλα φορ?

Μοριέντες μας είπε οχι

κρέσπο οχι

Γκουντιόνσεν οχι

Σαβιόλα όχι

Ολοι αυτοί μας είπανε όχι.Δεν συζητάνε ούτε για λεφτά.Δεν μας είπανε θέλω τόσα και λέμε α είναι πολλά.Απλά δεν έρχονται.Αυτοί που έρχονται λένε θέλω τόσα και ήρθα.Ωπος ο Ζιλμπέρτο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rafik_Djebbour

Δείτε τα πατήματά του και ειδικά στις σέντρες.Τα υπόλοιπα είναι απλός για τους άμπαλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...