Snolly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μιλάμε για ΣΟΥΠΕΡ-ΚΙΤΣ site (θυμίζει geocities pages από μέσα του 1990 με αφιέρωμα στον Στηβ Ντούζο) και Αγγλικά επιπέδου "Hi baby me I am, yesterday you gave it to me". Αν έχουν τόσα λεφτά για μεταγραφές δεν έχουν να δώσουν 2 κατοστάρικα σε κάποιον αγγλομαθή και άλλα 2 σε έναν σοβαρό web designer;
fagib2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 http://www.pfc-kuruvchi.com/eng/news_details.asp?newsID=601 Eλεος. Απλα ελεος. Χειροτερο κ απο αυτα π εφτιαχνα στο γυμνασιο ειναι...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Επειδη διακρινω γκρινια για Τζιμπουρ. Ουτε εγω ψηνομαι για βασικο και μοναδικο φορ τον Τζιμπουρ ΑΛΛΑ εαν και εφοσον δεν υπαρχει χρημα για 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ τωρα που ηρθε ο Ζιλμπερτο, και με δεδομενο τα ονοματα που ακουγονται για πισω και την τραγικη κατασταση των αλλων 3 σεντερ μπακ σε σχεση με την σαφως καλυτερη των υπολοιπων φορ, θα προτιμουσα ΜΕ ΤΑ 1000 Τζιμπουρ μπροστα και παικτουρα πισω παρα Κρεσπο μπροστα και Αμυριστον πισω ΥΓ. Απο Βραζιλιανο συνεργατη, το λαβρακι ειναι ο Γκαμπριελ!!! "Μα Ζιλμπερτο Σιλβα??". Γκαμπριελ λεει!Δεν ξερω, μπορει να ειναι μουφας, οπαδος της Φλουμινενσε, ξαδελφος του Γκαμπριελ. Αλλα τον εχει σε απιστευτη εκτιμηση. Μακαρι
geovard Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Επειδη διακρινω γκρινια για Τζιμπουρ. Ουτε εγω ψηνομαι για βασικο και μοναδικο φορ τον Τζιμπουρ ΑΛΛΑ εαν και εφοσον δεν υπαρχει χρημα για 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ τωρα που ηρθε ο Ζιλμπερτο, και με δεδομενο τα ονοματα που ακουγονται για πισω και την τραγικη κατασταση των αλλων 3 σεντερ μπακ σε σχεση με την σαφως καλυτερη των υπολοιπων φορ, θα προτιμουσα ΜΕ ΤΑ 1000 Τζιμπουρ μπροστα και παικτουρα πισω παρα Κρεσπο μπροστα και Αμυριστον πισω ΥΓ. Απο Βραζιλιανο συνεργατη, το λαβρακι ειναι ο Γκαμπριελ!!! "Μα Ζιλμπερτο Σιλβα??". Γκαμπριελ λεει!Δεν ξερω, μπορει να ειναι μουφας, οπαδος της Φλουμινενσε, ξαδελφος του Γκαμπριελ. Αλλα τον εχει σε απιστευτη εκτιμηση. Μακαρι Συμφωνώ απόλυτα με το συλλογισμό σου.Γιατί αν δεν ενισχυθεί πίσω καί δούμε κανένα Βύντρα όπως ακούστηκε γιά σέντερ μπακ τότε μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά.Αν όμως χτίσεις πίσω ορατούς καί αόρατούς τοίχους τότε όλο καί κάποιος Τζιμπούρ θα σπρώξει τη μπάλλα στο πλεχτό καί η ομάδα θα παίρνει τις νίκες.Το ζητούμενο λοιπόν είναι το μηδέν πίσω.
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εγώ πάλι αυτό που καταλαβαίνω είναι πως παίρνουμε Τζιμπούρ και αμυντικό και κλείνει το ρόστερ.Αλλά αν μας κάτσει το όνομα φορ θα τον πάρουμε και θα πουληθεί ένας εκ των σάλπι μάντζιο. Αυτό όμως που πιστεύω είναι πως θα κλείσουν τον Τζιμπούρ για να είμαστε σίγουροι για τον φορ.Μην περιμένουμε μέχρι τέλος τον οποιοδήποτε Πιζάρο και αυτός μας πει δεν έρχομαι και φάμε ήττα.Και σαν σκεπτικό είναι πολύ καλό και πολύ λογικό. Και εξάλλου θέλουμε κάποιον να ξέρει να βάζει γκολ με οποιοδήποτε τρόπο.Ο Τζιμπούρ και γκολ βάζει και τεχνική έχει και στην κόντρα απλά δεν έχει αντίπαλο.
ata1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ο Γκάμπριελ πρέπει να είναι τρελλή παιχτούρα, το λένε όλοι αυτό. Η μόνη ένσταση είναι ότι έχει περάσει πάλι από Ευρώπη και δεν τα κατάφερε, βέβαια δεν ξέρουμε λεπτομέρειες μπορεί να υπήρχαν και εξωαγωνιστικοί λόγοι, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα δεξί μπακ με επιθετικές ικανότητες! Αυτή τη στιγμή ο Τζιμπούρ έχει κερδίσει πολλούς πόντους γιατί μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Ομολογώ ότι φοβάμαι πολύ να στηρίζεται όλη η επίθεσή μας σε παίκτες που έπαιζαν σε μικρότερες ομάδες την περσυνή χρονιά αλλά αν πάρουμε φοβερό σέντερ μπακ και με δεδομένο τον Σίλβα και τον Μάτος στα ανασταλτικά έχεις σταθερή άμυνα και πάς για φουλ επίθεση, κάποιος θα τη βάζει τη γαμ..ενη αν πάνε κατά κύματα!
sodeli Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gilberto Aparecido da Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών. Άλλος ενας Silva στη συλλογή μας
Panahs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλά τα πήγε η ομάδα στο φιλικό, σύμφωνα με τα sites. Ρουκάβινα έβγαλε μάτια. Edit: Από συνέντευξη Τεν Κάτε: «Να επιστρέψει στις επιτυχίες η πιο γνωστή ομάδα» Στη συνέχεια, ο 53χρονος προπονητής υπογράμμισε ότι η πιο γνωστή ελληνική ομάδα στην Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός και δεν του ταιριάζει να έχει μόνο ένα πρωτάθλημα τα τελευταία δώδεκα χρόνια: «Αν ρωτήσεις ένα φίλαθλο στο Λονδίνο ή τη Βαρκελώνη πες μου μία ελληνική ομάδα, η απάντηση είναι πάντα Panathinaikos. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο μεγάλη και γνωστή ομάδα από όσο πολλοί πιστεύουν. Και μία τέτοια ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια. Για αυτό πρέπει να γυρίσουμε στις επιτυχίες. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα υπάρξει χημεία μεταξύ της ομάδας και των οπαδών. Και αυτή η χημεία θα είναι αποφασιστική στη μάχη για τον τίτλο». Συμπαθητικά τα λέει ο Ολλανδός. Μακάρι να τηρήσει ό,τι υπόσχεται.
fanpan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω ποιά είναι η γνώμη σας για τον Τσιμπούρ αλλά εγω τον θεωρώ παιχτάρα. Έχει απίστευτα τελειώματα στις φάσεις , κάτι που έλλειπε από τον ΠΑΟ. Μακάρι να τον πάρουμε και να σπρώξουν τα μεγάλα ποσά για αμυντικό..
Panahs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλά επίσης τα πήγαν ο Μάκης (ο Χριστοδουλόπους ντε) και ο Μάντζιος... (?) Τι γίνεται με Μάντζιο? Μπας και τον έστρωσε ο Κάτε? Μάλλον θα ξανασαπακιαστεί στο πρωτάθλημα, κλασικά.
Harkon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ακούγεται πως δεν θέλει τον Δημούτσο; κρίμα μ'αρέσει με γεια μας ο Σίλβα!!!!
Panahs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ακούγεται πως δεν θέλει τον Δημούτσο; κρίμα μ'αρέσειμε γεια μας ο Σίλβα!!!! Μεταξύ μας, υπερεκτιμημένος πρέπει να είναι και ο Δημούτσος... Πέραν του ότι μου τη σπάει το ύφος του.
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 πριν λιγο καιρο ανοιξε μια καφετερια στη περιοχη μοu ενασ παλαιμαχοs ποδοσφαιριστιs αργεντινοs. λεει εχει παιξει στο παναθηναικο, ολυμπιακοσ αλλεs 2-3 ομαδεs στην ελλαδα αλλα και σε ριvερ πλειτ και κατι αλλεs ισπανικεs. Τον λενε μαξιμιλιανο (μαξ) Ροντιτι η καπωs ετσι. τον ξερει κανειs? ηταν λεει προπονhτhs ο δανηλ τοτε στον παο to '89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.