fagib2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κυριος με το πουκαμισακι ο ζιλμπερτο Καλως Ορισε
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 είδα στο kontra.gr σε ένα σημείο έγραφε ότι μπορούν οι φίλαθλοι του παο να αγοράσουν μετοχές του παο μέσο τις τράπεζας πειραιώς. Εγώ που μένω Αμερική μπορώ να αγοράσω μέσο internet η με άλλο τρόπο? To minimum είναι περίπου 10.000 ευρώ πάντως... Δευτέρα - Τετάρτη ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές για όσους φιλάθλους επιθυμούν να αποκτήσουν μετοχές στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, με μίνιμουμ συμμετοχή τα 1.200 «κομμάτια» (κάτι παραπάνω από 10.000 ευρώ), στο πλαίσιο της αύξησης του Μ.Κ. και για το υπόλοιπο των 17 εκατ. ευρώ (από τα 80 εκατ. ευρώ συνολικά). Ο Παναθηναϊκός, με λίγα λόγια, έχει την ευκαιρία να αποκτήσει «λαϊκή βάση». Αν, παρόλα αυτά, δεν καλυφθεί από τις δημόσιες εγγραφές το υπόλοιπο ποσό, θα τα καλύψουν οι σημερινοί μέτοχοι...
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 To minimum είναι περίπου 10.000 ευρώ πάντως... αστο καλuτερα.....
Snolly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω εγώ κάτι; Χτες ήρθε ο Καπιτάνο για φαγητό στο κότερο, σήμερα πρωί θα έκανε εξετάσεις και το μεσημέρι αν όλα ήταν καλά θα υπέγραφε. Γιατί υπέγραψε από εχθές το βράδυ; Δεν έχουν σημασία οι εξετάσεις; Επίσης πάντου μιλάνε για 3ετές συμβόλαιο. 2+1 δεν έλεγαν θα του κάνουν; Με το +1 να ισχύει αν το 2ο έτος θα παίξει πάνω από 50% των αγώνων;
Members gsarig Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλά με αυτή την ιστορία τί γίνεται; http://www.sport24.gr/html/ent/246/ent.243246.asp Στο Ουζμπεκιστάν βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της χώρας, Κουρούβτσι. (συγνώμη για το offtopic, αλλά αν δεν το έγραφα κάπου θα έσκαγα)
fagib2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αυτο με τον ετο'ο νομιζα οτι ηταν πλακα Στο site τις Barca παντως δν επιβεβαιωναν τιποτα.
Snolly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω... Ή του έδωσαν χυδαία χρήματα, ή πεθαίνει από κάτι, ή ο πρόεδρος των Ουζμπέκων είναι ο Κόπερφιλντ.
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω εγώ κάτι; Χτες ήρθε ο Καπιτάνο για φαγητό στο κότερο, σήμερα πρωί θα έκανε εξετάσεις και το μεσημέρι αν όλα ήταν καλά θα υπέγραφε. Γιατί υπέγραψε από εχθές το βράδυ; Δεν έχουν σημασία οι εξετάσεις; όλα αυτά τα συμβόλαια έχουν όρο ότι θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις....
Snolly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μάλιστα... Δεν το είχα σκεφτεί έτσι (με όρο στο συμβόλαιο). Καλορίζικος ο αόρατος τοίχος.
Members gsarig Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω... Ή του έδωσαν χυδαία χρήματα, ή πεθαίνει από κάτι, ή ο πρόεδρος των Ουζμπέκων είναι ο Κόπερφιλντ. Σε προηγούμενο άρθρο κάτι είχα διαβάσει για 40 εκ. ευρώ πάντως... ...και μην ξεχνάμε (για να είμαστε και ontopic) πως το Ουζμπεκιστάν έβγαλε και τον τεράστιο Τζαφάρ Ιρισμέτοφ, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟ (δεν είναι ότι δεν έχει ποδοσφαιρική παράδοση, δηλαδή ).
fagib2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Τελος παντων. Σημασια εχει οτι σημερα 6.30 το πρωι εφτασε εκει. Στις 2.30 θα βγει λεει για συνεντευξη τυπου.
vlachaquito Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Σε προηγούμενο άρθρο κάτι είχα διαβάσει για 40 εκ. ευρώ πάντως... ...και μην ξεχνάμε (για να είμαστε και ontopic) πως το Ουζμπεκιστάν έβγαλε και τον τεράστιο Τζαφάρ Ιρισμέτοφ, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟ (δεν είναι ότι δεν έχει ποδοσφαιρική παράδοση, δηλαδή ). εμενα παλι μου κανει κατι απο διαφημιστικο τρικ...δεν γινονται αυτα!!
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για τον Ετο διάβασα κάπου πως το συμβόλαιο θα μπορεί να το διακόψει όποτε θέλει αυτός και να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα.οπότε αν ισχύει αυτό πάει εκεί 2-3 μήνες τσεπώνει τα ψιλά και δρόμο.και θα περιμένει να βρεί ομάδα και θα τα τσεπώσει και δεν θα κόψει και την μπάλα. Η l equipe γράφει για πρόταση του ΠΑΟ στην Μαρσέιγ για τον Ζιβέ.Από όσο ξέρω είναι πολύ έγκυρη.
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 http://www.pfc-kuruvchi.com/eng/news_details.asp?newsID=601
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.