Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είδα στο kontra.gr σε ένα σημείο έγραφε ότι μπορούν οι φίλαθλοι του παο να αγοράσουν μετοχές του παο μέσο τις τράπεζας πειραιώς. Εγώ που μένω Αμερική μπορώ να αγοράσω μέσο internet η με άλλο τρόπο?

To minimum είναι περίπου 10.000 ευρώ πάντως...

Δευτέρα - Τετάρτη ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές για όσους φιλάθλους επιθυμούν να αποκτήσουν μετοχές στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, με μίνιμουμ συμμετοχή τα 1.200 «κομμάτια» (κάτι παραπάνω από 10.000 ευρώ), στο πλαίσιο της αύξησης του Μ.Κ. και για το υπόλοιπο των 17 εκατ. ευρώ (από τα 80 εκατ. ευρώ συνολικά). Ο Παναθηναϊκός, με λίγα λόγια, έχει την ευκαιρία να αποκτήσει «λαϊκή βάση». Αν, παρόλα αυτά, δεν καλυφθεί από τις δημόσιες εγγραφές το υπόλοιπο ποσό, θα τα καλύψουν οι σημερινοί μέτοχοι...

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι; Χτες ήρθε ο Καπιτάνο για φαγητό στο κότερο, σήμερα πρωί θα έκανε εξετάσεις και το μεσημέρι αν όλα ήταν καλά θα υπέγραφε. Γιατί υπέγραψε από εχθές το βράδυ; Δεν έχουν σημασία οι εξετάσεις;

Επίσης πάντου μιλάνε για 3ετές συμβόλαιο. 2+1 δεν έλεγαν θα του κάνουν; Με το +1 να ισχύει αν το 2ο έτος θα παίξει πάνω από 50% των αγώνων;

• Members
Δημοσ.

Καλά με αυτή την ιστορία τί γίνεται; http://www.sport24.gr/html/ent/246/ent.243246.asp

Στο Ουζμπεκιστάν βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της χώρας, Κουρούβτσι.

(συγνώμη για το offtopic, αλλά αν δεν το έγραφα κάπου θα έσκαγα)

Δημοσ.

Δεν ξέρω... Ή του έδωσαν χυδαία χρήματα, ή πεθαίνει από κάτι, ή ο πρόεδρος των Ουζμπέκων είναι ο Κόπερφιλντ.

Δημοσ.
Να ρωτήσω εγώ κάτι; Χτες ήρθε ο Καπιτάνο για φαγητό στο κότερο, σήμερα πρωί θα έκανε εξετάσεις και το μεσημέρι αν όλα ήταν καλά θα υπέγραφε. Γιατί υπέγραψε από εχθές το βράδυ; Δεν έχουν σημασία οι εξετάσεις;

όλα αυτά τα συμβόλαια έχουν όρο ότι θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις....

Δημοσ.

Μάλιστα... Δεν το είχα σκεφτεί έτσι (με όρο στο συμβόλαιο). Καλορίζικος ο αόρατος τοίχος.

• Members
Δημοσ.
Δεν ξέρω... Ή του έδωσαν χυδαία χρήματα, ή πεθαίνει από κάτι, ή ο πρόεδρος των Ουζμπέκων είναι ο Κόπερφιλντ.

Σε προηγούμενο άρθρο κάτι είχα διαβάσει για 40 εκ. ευρώ πάντως...

...και μην ξεχνάμε (για να είμαστε και ontopic) πως το Ουζμπεκιστάν έβγαλε και τον τεράστιο Τζαφάρ Ιρισμέτοφ, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟ (δεν είναι ότι δεν έχει ποδοσφαιρική παράδοση, δηλαδή :P).

Δημοσ.
Σε προηγούμενο άρθρο κάτι είχα διαβάσει για 40 εκ. ευρώ πάντως...

...και μην ξεχνάμε (για να είμαστε και ontopic) πως το Ουζμπεκιστάν έβγαλε και τον τεράστιο Τζαφάρ Ιρισμέτοφ, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟ (δεν είναι ότι δεν έχει ποδοσφαιρική παράδοση, δηλαδή :P).

εμενα παλι μου κανει κατι απο διαφημιστικο τρικ...δεν γινονται αυτα!!

Δημοσ.

Για τον Ετο διάβασα κάπου πως το συμβόλαιο θα μπορεί να το διακόψει όποτε θέλει αυτός και να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα.οπότε αν ισχύει αυτό πάει εκεί 2-3 μήνες τσεπώνει τα ψιλά και δρόμο.και θα περιμένει να βρεί ομάδα και θα τα τσεπώσει και δεν θα κόψει και την μπάλα.

Η l equipe γράφει για πρόταση του ΠΑΟ στην Μαρσέιγ για τον Ζιβέ.Από όσο ξέρω είναι πολύ έγκυρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...