Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι.

Αλλά δεν περίμενα να δω DVD για να μάθω τον Σίλβα, ακόμα και εγώ που δεν πολυασχολούμαι με ποδόσφαιρο.

Το πήγαινα (όπως ανέλυσα και μετά) στα dvd και στα βίντεο του youtube που βλέπεις τα best off και παραμιλάς. Και σε ακόμα περισσότερη ανάλυση... ούτε το gif-άκι χρειαζόταν για τον Σίλβα.

Άντε να μην σου αναλύσω και για τον Γιαννακή τώρα! :lol:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το πήγαινα (όπως ανέλυσα και μετά) στα dvd και στα βίντεο του youtube που βλέπεις τα best off και παραμιλάς. Και σε ακόμα περισσότερη ανάλυση... ούτε το gif-άκι χρειαζόταν για τον Σίλβα.

Άντε να μην σου αναλύσω και για τον Γιαννακή τώρα! :lol:

Πες μου για τον Πέτρο τον Πελεκάνο καλύτερα.

Δημοσ.

Ο Πέτρος ήταν ένας πελεκάνος στις παραλίες της Μυκόνου. Δυστυχώς πριν δύο χρόνια ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας προέβη σε παραφύσην ασέλγεια εναντίον του Πέτρου. Το άτυχο πουλί κατέληξε μετά από μερικές ημέρες.

Εγώ αυτά γνωρίζω για τον Πέτρο τον Πελεκάνο.

Δημοσ.
ίδια θέση παίζουν; (δεν ρωτάω ειρωνικά αλήθεια δεν ξέρω). δεν χωράνε δηλαδή και οι δύο στην 11άδα; γιατί το να δώσεοι τον Γκαλέ θα είναι μεγάλη βλακεία. άσε που δεν το βλέπω

Καμία σχέση. Ο Γκαλέτι είναι δεξί χαφ ενω ο Σεβαντόν φουνταριστός.

Και τον Λούα Λούα θα είναι βλακεία να τον δώσει, αλλά θα τον δώσει.

Αν είναι να παντελονιάσει λεφτά ο Σώκος, δεν έχει αναστολές.

Άσε που με τα φράγκα που θα ζητάει αυτός ο πωςτονελένε, ο Σώκος θα βρεί 2 Μπόρχα και θα τους παρουσιάσει σαν 2 Σαβιόλα. :P

KWSN_Men, υποστήριξες μέσες άκρες ότι ο Παπαδογιάννης είναι κωλοτούμπας και δεν απέχουν και πολύ οι απόψεις μας σε αυτό το σημείο.

Μεγαλύτερος όμως κωλοτούμπας από αυτόν εδώ, μπορεί να υπάρξει... ?

Δημοσ.

Μεγαλύτερος όμως κωλοτούμπας από αυτόν εδώ, μπορεί να υπάρξει....

Δεν νομίζω να είναι κωλοτούμπα. Από την στιγμή που αποχώρησαν από την αμάδα αυτοί με τους οποίους είχε "πόλεμο" ο Συρίγος. Αφού έφυγαν αυτοί οι οποίοι προκαλούσαν το πρόβλημα (κατά Συρίγον ευαγγέλιον) αρχίζει να λέει ότι τα πράγματα στρώνουν.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να είναι κωλοτούμπα. Από την στιγμή που αποχώρησαν από την αμάδα αυτοί με τους οποίους είχε "πόλεμο" ο Συρίγος. Αφού έφυγαν αυτοί οι οποίοι προκαλούσαν το πρόβλημα (κατά Συρίγον ευαγγέλιον) αρχίζει να λέει ότι τα πράγματα στρώνουν.

Μα σύμφωνα με τον Φίλιππα, ο Γιαννάκης δημιουργούσε το πρόβλημα στην εθνική και στο κλίμα.

Εντάξει, είναι γνωστός ο πολεμός του με τον Λάζο, αλλά ο άνθρωπος πρίν ένα μήνα περίπου έβαλλε και κατά του Γιαννάκη...

Δημοσ.
Μα σύμφωνα με τον Φίλιππα, ο Γιαννάκης δημιουργούσε το πρόβλημα στην εθνική και στο κλίμα.

Εντάξει, είναι γνωστός ο πολεμός του με τον Λάζο, αλλά ο άνθρωπος πρίν ένα μήνα περίπου έβαλλε και κατά του Γιαννάκη...

Πάω πάσο. Δεν θυμάμαι τι είχε γράψει για Γιαννάκη. Είχα μείνει σε αυτά που έλεγε για τον Παπαδόπουλο.

Δημοσ.
Ο Πέτρος ήταν ένας πελεκάνος στις παραλίες της Μυκόνου. Δυστυχώς πριν δύο χρόνια ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας προέβη σε παραφύσην ασέλγεια εναντίον του Πέτρου. Το άτυχο πουλί κατέληξε μετά από μερικές ημέρες.

Εγώ αυτά γνωρίζω για τον Πέτρο τον Πελεκάνο.

Σαν πολλά δεν ξέρουμε για τον Πέτρο τον Πελεκάνο;;; Μήπως δεν ήταν Βρετανός ο τουρίστας;

Δημοσ.
KWSN_Men, υποστήριξες μέσες άκρες ότι ο Παπαδογιάννης είναι κωλοτούμπας και δεν απέχουν και πολύ οι απόψεις μας σε αυτό το σημείο.

Μεγαλύτερος όμως κωλοτούμπας από αυτόν εδώ, μπορεί να υπάρξει... ?

Ο Παπαδογιάννης είναι αυτόν τον καιρό (και δυστυχώς γι' αυτόν εδώ και αρκετά χρόνια) αντι-Παναθηναϊκός. Όπως ήταν αντι-Ολυμπιακός επί εποχής Ιωαννίδη. Επίσης είναι γνήσιος οπαδός της Εθνικής: Θέλει να κερδίζει για να μπορεί να κοκορεύεται στις παρέες του με τους ξένους δημοσιογράφους. Δε θα τον πείραζε επίσης καθόλου όλοι οι αξιόλογοι Έλληνες παίκτες να παίζουν στο εξωτερικό και μάλιστα στο μεγάλο του καημό, το ΝΒΑ. Δεν αντέχει ότι δεν υπάρχει Έλληνας στο ΝΒΑ, ξέρεις τι ακούει από τους Ισπανούς συναδέλφους του για αυτό; Το ελληνικό πρωτάθλημα δε τον ενδιαφέρει, ας ήταν και επιπέδου της τωρινής Β' Εθνικής.

Ο Φίλιππας ο Συρίγος είναι ιδιότυπη περίπτωση. Ίσως ξέρει περισσότερο μπάσκετ από όλους τους δημοσιοκάφρους αλλά η ιδανική ομάδα για αυτόν θα είχε 5 μουσάτους παίκτες με προπονητή το Συρίγο και βοηθό το Φίλιππα. Επίσης έχει βγάλει χοντρά φράγκα από την Ομοσπονδία αλλά και από την Εθνική που πρόσφερε "αφιλοκερδώς" τις υπηρεσίες του. Τα είχε βάλει με το Γιαννάκη επειδή πέρυσι δεν πήρε το μέρος του (και της ομοσπονδίας) στη διαμάχη με τους συνδικαλιστές παίκτες αλλά από τη στιγμή που έτσι ή αλλιώς Παπαδόπουλος, Ντικούδης και Κακιούζης απομακρύνθηκαν από την ομάδα, όλα καλά. Αναμένω σύντομα και την επιστροφή του στην αθάνατη αγαπημένη, αφιλοκερδώς πάντα.

Δημοσ.

είδα στο kontra.gr σε ένα σημείο έγραφε ότι μπορούν οι φίλαθλοι του παο να αγοράσουν μετοχές του παο μέσο τις τράπεζας πειραιώς. Εγώ που μένω Αμερική μπορώ να αγοράσω μέσο internet η με άλλο τρόπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...