Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως κατ' εμέ όσο δεν έχουν πρόβλημα οι παίκτες που συνεργάζονται με το Γιαννάκη στην Εθνική, δεν υφίσταται ζήτημα. Και άρρωστοι δεν είναι όσοι δε θέλουν το Γιαννάκη(υπάρχουν απόψεις και απόψεις), αλλά είναι ΟΛΟΙ όσοι έβριζαν τη μάνα του Σοφοκλή, του Διαμαντίδη, του Σπανούλη, ΌΛΟΙ όσοι πέταξαν αντικείμενα και έκαναν καφρίλες.

Ναι, το παράχεσε ο Γιαννάκης στους τελικούς, δε διαφωνώ καθόλου! Τα ίδια όμως ακριβώς έκανε και πέρσι με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ίδια έκανε; Χοροπήδαγε για τα ΥΠΕΡ του φάουλ; Πεταγε σακάκια; Έφτανε μέχρι το κέντρο του γηπέδου; Έκανε χειρονωμίες στους Ισπανούς (που φυσικά έκαναν σσσσσ γιατί έβλεπαν θέατρο εκείνη την ώρα);

Κάποιοι δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε μάλλον...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σε όλους αλλά PLEASE ανοίξτε άλλο thread για τον Γιαννάκη ή βρεθείτε οι 4 σας για έναν καφέ κάπου να γαμωσταυριστείτε να χορτάσετε.

Άντε και έρχεται ο καπιτάνο σήμερα...

Δημοσ.
Να και ένα ωραίο gif από τον άμπαλο σερνόμενο τελειωμένο αμυντικό χαφ που δεν ξέρει μπάλα...

Gilberto_Skill.gif

Το DVD του Μπόρχα το είχες δει;

Δημοσ.

Εντάξει ο μπόρχα στο dvd ήταν θεός αλλά νομίζω τα μπερδέψαμε λίγο.Ο μπόρχα δεν έπαιζε στην Αρσεναλ.

Δημοσ.

Μπορώ εύκολα να σου απαντήσω που έπαιζε ο Μπίσκαν (Μπίστσαν κτλ κτλ) αλλά καταλαβαίνεις ότι με dvd, video στο youtube και ιστορικό ομάδων χαΐρι δεν κάνεις.

Δημοσ.
Μπορώ εύκολα να σου απαντήσω που έπαιζε ο Μπίσκαν (Μπίστσαν κτλ κτλ) αλλά καταλαβαίνεις ότι με dvd, video στο youtube και ιστορικό ομάδων χαΐρι δεν κάνεις.

Άμα ξαναπείς κάτι για τον Ιγκόρ τον Μπίσκαν θα παραξηγηθώ και θα μαλώσουμε....

Δημοσ.

Με ποια σειρά;;; :P

Υ.Γ. Τρίτη συνεχόμενη ημέρα debugging, για να δούμε θα αντέξω να μην πω τίποτα για τον Γιαννάκη;;;

Δημοσ.

Με μένα θα μαλώσεις; Με μένα; Εγώ που με κάθε ευκαιρία έβαζα τον Καραγκούνη στον άξονα;

Δημοσ.

Παιδιά, κάπου είδα ότι εξετάζεται η περίπτωση του Κανουτέ και ότι η Σεβίλλη τον παραχωρεί γύρω στα 6-7 μύρια... Είναι ποτέ δυνατόν?

Δημοσ.
Εγώ που με κάθε ευκαιρία έβαζα τον Καραγκούνη στον άξονα;

Φτιάξε, φτιάξε με...

Το όνομα Ιγκόρ Μπίσκαν είναι πολύ βαρύ...

Δημοσ.

την έρημη την Σεβίλλη την έχουν ξεπαστρέψει..

έφυγε ο Άλβες, ο Πόουλσεν πήγε Γιούβε νομίζω, είχε ακουστεί ο Σεβαντόν για γάβρο, τώρα λες για Κανουτέ..

Δημοσ.
είχε ακουστεί ο Σεβαντόν για γάβρο

Λες να πουλήσει ο Σώκος τον Γκαλέτι για να πάρουμε Σεβαντόν?

Μόνο έτσι κάνει μεταγραφές ο γαύρος πλέον...

Δημοσ.

Όχι.

Αλλά δεν περίμενα να δω DVD για να μάθω τον Σίλβα, ακόμα και εγώ που δεν πολυασχολούμαι με ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

ίδια θέση παίζουν; (δεν ρωτάω ειρωνικά αλήθεια δεν ξέρω). δεν χωράνε δηλαδή και οι δύο στην 11άδα; γιατί το να δώσεοι τον Γκαλέ θα είναι μεγάλη βλακεία. άσε που δεν το βλέπω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...