geovard Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγώ σε αντίθεση με σας πού σας είναι αδιάφορο είναι γιατί ο φίλος μου ο Γιάννης ο Αναστασίου θα προσφέρει την ενέργειά του γιάτον Παναθηναϊκό στη θέση τού βοηθού τού Τεν Κάτε.Καί πιστέψτε με επειδή ξέρω πράγματα γιά τον Γιάννη, έχει τόσες γνώσεις γιά την μπάλλα αφού έχει βγάλει κάμποσα σχολεία τελείως αθόρυβα.Ξέρει όσα ξέρουν πέντε Λεμονήδες μαζί.Να τα δούμε τώρα καί στην πράξη. Αλήθεια οι παίχτες τού Παναθηναϊκού προετοιμάζονται γιά τούς Ολυμπιακούς στα υγρά σπορ? Αν κάνει τον καπετάνιο ο Βύντρα βλέπω τη βάρκα σε κανά βράχο!
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Σε ολα αυτα να συμπληρωσω το αποκορυφωμα της αηδιας για αυτον τον ανθρωπο. ΟΑΚΑ 3ος τελικος. Ο Σχορτσιανιτης εχει ανοιξει διαλογο με την κερκιδα και προκαλει επι ενα 2λεπτο με διαφορες χειρονομιες και διαφορα νοηματα τυπου "καλα, καλα θα τα πουμε". Οκ δεχομαι οτι ο Σχορτσιανιτης ειναι πιτσιρικος, ανωριμος, αντιεπαγγελματιας, παρασυρθηκε απο την κερκιδα και φερθηκε σαν παιδακι. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ? Ωραιος προπονητης, αφηνει τους παιχτες του να μλκιζονται με την αντιπαλη εξεδρα. Ουτε στο ερασιτεχνικο δε γινονται αυτα. Θυμαμαι οταν επαιζα παιδικο-εφηβικο, μια φορα εκανα χειρονομια προς 4-5 ατομα στην κερκιδα που με βριζανε, μου ειπε ο προπονητης μη τολμησω και ξαναγυρισω, αλλα λογω νευρων συνεχισα και μπηκε μεσα και μου εχωσε σφαλιαρα ο ιδιος μου ο προπονητης και φυσικα με πεταξε εξω για ολο το υπολοιπο παιχνιδι. Και στην επομενη προπονηση για κανα μισαωρο ακουσα αλλα μπινελικια. Και γενικα σε τετοια σκηνικα ο ιδιος ο προπονητης και οι συμπαιχτες κοιταν να σε ηρεμησουν και δε σε αφηνουν να κανεις "παιχνιδι" με τους οπαδους κλπ. Αλλα ο γιαννακης κατι θα ηξερε που τον αφηνε ετσι χυμα. ΥΓ. Δε παει να παρει 10 χρυσα μεταλια με την εθνικη, θελω να φυγει απτον παγκο της. Απλα πραγματα. Και τον παγκο του Ολυμπιακου να αφησει για την εθνικη (sure) δε θελω να βλεπω αυτον τον ανθρωπο στον παγκο της εθνικης μπασκετ. Πειτε με αρρωστο, πειτε με εμπαθη, αλλα ΔΕΝ γουσταρω να coachαρει παιχτες της ομαδας μου που πριν 1 μηνα τους προσβαλε κατα συροην. Με δυσκολευει να υποστηριξω ομαδα που cochαρει αυτος, και αν το κανω το κανω μονο για τις παιχτουρες που μπαινουν μεσα και δινουν την ψυχη τους (σε αντιθεση με το γιαννακη). Και οταν λεω παιχτουρες εννοω ΚΑΙ τον βασιλοπουλο ΚΑΙ τον πριντεζη ΚΑΙ τον μπουρουση. Σοβαρολογείς? Αντί να τα χώσεις στα ανθρωπάρια που έχεις για οπαδούς, οι οποίοι καταφέρονταν με ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του Σχορτσιανίτη, υποστηρίζεις ότι ο Γιαννάκης είναι ο αλήτης που δεν μάζεψε τον Σόφο? Δηλαδή οι προεδράρες σου που έπαιρναν τα μικρόφωνα και μιλούσαν για καραγκιόζηδες δεν είναι οι μεγαλύτεροι αλητήριοι του αθλήματος, τα χειρότερα παραδείγματα για την φίλαθλη κοινή γνώμη? Και άρρωστος είσαι λοιπόν και εμπαθής και το χειρότερο από όλα, ανθέλληνας. Δηλαδή αν ήταν ο Ομπράντοβιτς προπονητής και η Ελλάδα έπαιρνε χρυσό στους Ολυμπιακούς, θα βρίζαμε τον Ομπράντοβιτς που είναι προπονητής του βάζελου? Από κάτι τέτοιους κολλημένους δεν μπορεί να πάει κανένα άθλημα μπροστά. Ευτυχώς ο Γιαννάκης αποτελεί συνώνυμο του ελληνικού αθλητισμού και κάτι τύποι με τέτοιες ιδέες, απλώς χαρακτηρίζονται γραφικοί κάθε φορά που ασχολούνται μαζί του και τίθενται στο περιθώριο, για το καλό της εθνικής. Συνέχισε να παρακαλάς να αποτύχει η εθνική για να δικαιώσεις τη ματαιοδοξία σου, αλλά αν τελικά ο Γιαννάκης δικαιωθεί από τις επιλογές του, να είσαι έτοιμος να κουκουλώσεις τον οπαδισμό σου και να καταπιείς την περηφάνια σου, για να πανηγυρίσεις μαζί μας, όπως έγινε και στο ποδόσφαιρο το 2004. Καλώς η κακώς η εθνική πήρε 2 ευρωπαϊκά με τη συμμετοχή του Γιαννάκη και αυτό δεν οφείλεται μόνο στους παιχταράδες που έχει η εθνική. Χωνέψτε το.
geovard Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καί ο Παναθηναϊκός ήταν η αιτία να πάρει ότι δεν κατάφερε στον Άρη τόσα χρόνια.Τη μεγάλη Ευρωπαϊκή κούπα σε συλλογικό επίπεδο.Πού παραλίγο με τη μαλακία πού έκανε καί γλίστρησε στο τέλος να είναι αυτός η αιτία να χαθεί το τρ'οπαιο αν δεν υπήρχε ο θεός Βράνκοβιτς να σώσει την παρτίδα. Δηλαδή ρε σείς Ολυμπιακοί πιστεύετε ότι ο Γιαννάκης είναι γάβρος από τα γενοφάσκια του καί άρα εμείς τον πυροβολούμε έτσι?Έχετε μαύρα μεσάνυχτα.Νάναι καλά το χρήμα των Αγγελόπουλων καί πού ο Ομπράντοβιτε έχει σφηνώσει στην καρέκλα τού προπονητη.Γιατί ο Γιαννάκης αν δεν υπήρχε Ομπράντοβιτς θα πήγαινε τρέχοντας στον Παναθηναϊκό καί θα πλήρωνε κιόλας.΄Ρκανε πολύ υπομονή αλλά είδε ότι Ομπράντοβιτς καί Παναθηναϊκός είναι πλέον συνώνυμα καί δεν.. Όσο γιά ποιά ομάδα υποστηρίχει εγώ θα σας πω.Καμμία.Χαρακτήρες σαν τον Γιαννάκη ζούν γιά το μπάσκετ καί δεν είναι χουλιγκάνοι.Έχει φοβερή επαγγελματική συνείδηση κοινώς προασπίζεται πάντα τα συμφέροντά κάθε φορά του με κάθε τρόπο.
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ανοίξτε ένα θέμα για τον Γιαννάκη να τελειώνουμε.Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε κατεβατά για τον Γιαννάκη.Δεν μας απασχολεί.Από την στιγμή που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι δεν είναι σωστό τι να κάνουμε τώρα. Πάτε στο θέμα για την Εθνική και γράψτε ότι θέλετε.
geovard Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Όχι ρε συ johnyboy κουβέντα να γίνεται αλλά δεν με καίει εμένα καί δεν το συντηρώ εγώ το θέμα απλά απάντησα στα χάλια επιχειρήματα μερικών.Καί ρωτώ λοιπόν προς τι οι χαρακτηρισμοί κομπλεξικοί καί χωνέψτε το.Δεν μας καίγεται καρφάκι.Εμείς προπονητή είχαμε έχουμε καί θα έχουμε.Δεν μας έφτυσε ο Γιαννάκης.Καί σε ποιά χώρα οι δευτεραθλητές λένε τούς πρωταθλητές κομπλεξικούς? Μήπως υπονοούν τίποτα παράγκες όπως άλλοι σε άλλες εποχές? Νάναι καλά ο Παναγιώτης να σας προπονεί καί στο τέλος να το χάνει το πρωτάθλημα.Καλό είναι εμείς τον αγαπάμε γιατί κάποτε φόρεσε την τιμημένη φανέλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλα απο σενα δε περιμενα διαφορετικη απαντηση. Παμε ενα ενα λοιπον αν και δεν χρειαζεται καν Σοβαρολογείς? Αντί να τα χώσεις στα ανθρωπάρια που έχεις για οπαδούς, οι οποίοι καταφέρονταν με ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του Σχορτσιανίτη, υποστηρίζεις ότι ο Γιαννάκης είναι ο αλήτης που δεν μάζεψε τον Σόφο? Δηλαδή οι προεδράρες σου που έπαιρναν τα μικρόφωνα και μιλούσαν για καραγκιόζηδες δεν είναι οι μεγαλύτεροι αλητήριοι του αθλήματος, τα χειρότερα παραδείγματα για την φίλαθλη κοινή γνώμη? Τα χωνω και στα δικα μας ζωα που κανανε μλκιες. Κανε scroll up στις σελιδες που μιλαμε για τους τελικους και δες τις αποψεις μας για αυτα τα ατομα. Ομως επαναλαμβανω για 1000η φορα στον 3ο τελικο δεν ακουστηκε συνθημα εναντιον του Σχορτσιανιτη απτην κερκιδα, αντε να ακουσε 3-4 φιλαθλους εκει κοντα και αρχισε διαλογο με τη κερκιδα μιας κ η προπονηταρα δεν τον μαζεψε. Αλλα το contra.gr κανει τη δουλεια του, σας ενημερωνει αντικειμενικα και το χειροτερο ειναι οτι περναει στον κοσμο οσα γραφει, ανεξαρτητως οτι δεν ισχυουν. Και άρρωστος είσαι λοιπόν και εμπαθής και το χειρότερο από όλα, ανθέλληνας. Ειναι προτιμοτερο να μη βιαζεσαι να κανεις τοσους χαρακτηρισμους σε 1 σειρα, ειδικα για ενα ατομο το οποιο δεν γνωριζεις καν. Αν διαφωνεις με τη γνωμη μου μπορεις να το δειξεις αποφευγοντας αφοριστικους χαρακτηρισμους απο τον καναπε του σπιτιου σου διαβαζοντας 1 το πολυ 2 post μου. Φιλικα. Δηλαδή αν ήταν ο Ομπράντοβιτς προπονητής και η Ελλάδα έπαιρνε χρυσό στους Ολυμπιακούς' date=' θα βρίζαμε τον Ομπράντοβιτς που είναι προπονητής του βάζελου? Από κάτι τέτοιους κολλημένους δεν μπορεί να πάει κανένα άθλημα μπροστά. [/quote'] Συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους. Παρολα αυτα θα σου λεγα σαν Παναθηναικος πρωτα οτι δε θελω τον Ομπραντοβιτς και στον Παναθηναικο και στην Εθνικη Ελλαδος με την λογικη που δε θελω και το Γιαννακη. Σε προηγουμενα post αν κανεις τον κοπο να διαβασεις θα διαπιστωσεις οτι αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε χωρες του εξωτερικου. Αλλα θα ειναι κι αυτοι κολλημενοι και καθυστερημενοι. Αφου το λες εσυ... Ευτυχώς ο Γιαννάκης αποτελεί συνώνυμο του ελληνικού αθλητισμού και κάτι τύποι με τέτοιες ιδέες' date=' απλώς χαρακτηρίζονται γραφικοί κάθε φορά που ασχολούνται μαζί του και τίθενται στο περιθώριο, για το καλό της εθνικής.[/quote'] Χαρακτηρισμων συνεχεια. Με ψυχολογησες αμεσως βρε αδερφε. Κατα τ'αλλα ναι ας τεθω στο περιθωριο διοτι ειμαι ενας κινδυνος για την εθνικη. Ρε τα πιστευεις αυτα που λες? Συνέχισε να παρακαλάς να αποτύχει η εθνική για να δικαιώσεις τη ματαιοδοξία σου' date=' αλλά αν τελικά ο Γιαννάκης δικαιωθεί από τις επιλογές του, να είσαι έτοιμος να κουκουλώσεις τον οπαδισμό σου και να καταπιείς την περηφάνια σου, για να πανηγυρίσεις μαζί μας, όπως έγινε και στο ποδόσφαιρο το 2004.[/quote'] Πρωτον. Μην ανακατευεις μπαλα με μπασκετ, ειδικα στην Ελλαδα. Επισης και στο Ευρωπαικο στο μπασκετ πανηγυρισα με προπονητη το Γιαννακη, τι μου αναφερεις το ποδοσφαιρο? Και ξαναλεω αν κανεις τον κοπο να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ θα δεις πως λεω οτι υποστηριζω την εθνικη για τις παιχτουρες που παιζουν με την ψυχη τους (συμπεριλαμβανομενων των παιχτων του Ολυμπιακου). Αλλα γαυρος εισαι οτι θες διαβαζεις και σε οτι θες απαντας. Δε μου κανει εντυπωση. Καλώς η κακώς η εθνική πήρε 2 ευρωπαϊκά με τη συμμετοχή του Γιαννάκη και αυτό δεν οφείλεται μόνο στους παιχταράδες που έχει η εθνική. Χωνέψτε το. Αδερφε, το παιζεις πολυ Ελληναρας αλλα θελω να σε ρωτησω κατι. Ελληνικα καταλαβαινεις? Ειπε εδω μεσα κανεις οτι ο Γιαννακης δεν ξερει μπασκετ? Οτι δεν εχει απαιτουμενες γνωσεις για να ειναι προπονητης? Αυτο που σχολιαζεται ειναι η συμπεριφορα του και κατα ποσο ηταν επιτηδευμενη η οχι. Και να συμπληρωσω σε αυτο που λες οτι και το 1ο ευρωπαικο ο Παναθηναικος με τον Γιαννακη στο roster του το πηρε. Αν και εξαιτιας αυτου παρα λιγο να το χασει κιολας. Αλλα τεσπα κανεις δεν αμφισβητει τις μπασκετικες του γνωσεις. Το χαρακτηρα που εδειξε αμφισβητουμε. Οκ το πιασες τωρα? Μην αρχισεις να απαντας παλι σε πραγματα που δεν ειπωθηκαν καν.
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Όχι ρε συ johnyboy κουβέντα να γίνεται αλλά δεν με καίει εμένα καί δεν το συντηρώ εγώ το θέμα απλά απάντησα στα χάλια επιχειρήματα μερικών.Καί ρωτώ λοιπόν προς τι οι χαρακτηρισμοί κομπλεξικοί καί χωνέψτε το.Δεν μας καίγεται καρφάκι.Εμείς προπονητή είχαμε έχουμε καί θα έχουμε.Δεν μας έφτυσε ο Γιαννάκης.Καί σε ποιά χώρα οι δευτεραθλητές λένε τούς πρωταθλητές κομπλεξικούς? Μήπως υπονοούν τίποτα παράγκες όπως άλλοι σε άλλες εποχές?Νάναι καλά ο Παναγιώτης να σας προπονεί καί στο τέλος να το χάνει το πρωτάθλημα.Καλό είναι εμείς τον αγαπάμε γιατί κάποτε φόρεσε την τιμημένη φανέλα. Από εδώ το πήγες από εκεί το έφερες, είπες αυτό που ήθελες να πείς. Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, για κάθε παράγκα που έχτιζε ο Σώκος στη μπάλα, οι δικοί σου έχτιζαν πολυκατοικία στο μπάσκετ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας και δεν πρόκειται και να συμφωνήσουμε. Δεν εξετάζουμε εδώ το αν είναι σωστό να είναι ο Γιαννάκης στην εθνική, δεν είμαστε εξάλλου εμείς αυτοί που θα αποφασίσουμε. Εδώ όμως ο άλλος μας λέει ότι παρακαλάει η εθνική να πάει χάλια και η απάντηση πήγαινε σε αυτόν και μόνο. Τώρα αν εσύ θέλεις να το γενικεύσεις, γιατί νιώθεις κάπως έτσι ή επειδή νομίζεις ότι σε αφορά, πάω πάσο. Καλα απο σενα δε περιμενα διαφορετικη απαντηση. Παμε ενα ενα λοιπον αν και δεν χρειαζεται καν Τα χωνω και στα δικα μας ζωα που κανανε μλκιες. Επαναλμβανω για 1000η φορα στον 3ο τελικο δεν ακουστηκε συνθημα εναντιον του Σχορτσιανιτη απτην κερκιδα, αντε να ακουσε 3-4 φιλαθλους εκει κοντα και αρχισε διαλογο με τη κερκιδα μιας κ η προπονηταρα δεν τον μαζεψε. Αλλα το contra.gr κανει τη δουλεια του, σας ενημερωνει αντικειμενικα και το χειροτερο ειναι οτι περναει στον κοσμο οσα γραφει, ανεξαρτητως οτι δεν ισχυουν. Ειναι προτιμοτερο να μη βιαζεσαι να κανεις τοσους χαρακτηρισμους σε 1 σειρα, ειδικα για ενα ατομο το οποιο δεν γνωριζεις καν. Αν διαφωνεις με τη γνωμη μου μπορεις να το δειξεις αποφευγοντας αφοριστικους χαρακτηρισμους απο τον καναπε του σπιτιου σου διαβαζοντας 1 το πολυ 2 post μου. Φιλικα. Συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους. Παρολα αυτα θα σου λεγα σαν Παναθηναικος πρωτα οτι δε θελω τον Ομπραντοβιτς και στον Παναθηναικο και στην Εθνικη Ελλαδος με την λογικη που δε θελω και το Γιαννακη. Σε προηγουμενα post αν κανεις τον κοπο να διαβασεις θα διαπιστωσεις οτι αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε χωρες του εξωτερικου. Αλλα θα ειναι κι αυτοι κολλημενοι και καθυστερημενοι. Αφου το λες εσυ... Χαρακτηρισμων συνεχεια. Με ψυχολογησες αμεσως βρε αδερφε. Κατα τ'αλλα ναι ας τεθω στο περιθωριο διοτι ειμαι ενας κινδυνος για την εθνικη. Ρε τα πιστευεις αυτα που λες? Πρωτον. Μην ανακατευεις μπαλα με μπασκετ, ειδικα στην Ελλαδα. Επισης και στο Ευρωπαικο στο μπασκετ πανηγυρισα με προπονητη το Γιαννακη, τι μου αναφερεις το ποδοσφαιρο? Και ξαναλεω αν κανεις τον κοπο να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ θα δεις πως λεω οτι υποστηριζω την εθνικη για τις παιχτουρες που παιζουν με την ψυχη τους (συμπεριλαμβανομενων των παιχτων του Ολυμπιακου). Αλλα γαυρος εισαι οτι θες διαβαζεις και σε οτι θες απαντας. Δε μου κανει εντυπωση. Αδερφε, το παιζεις πολυ Ελληναρας αλλα θελω να σε ρωτησω κατι. Ελληνικα καταλαβαινεις? Ειπε εδω μεσα κανεις οτι ο Γιαννακης δεν ξερει μπασκετ? Οτι δεν εχει απαιτουμενες γνωσεις για να ειναι προπονητης? Αυτο που σχολιαζεται ειναι η συμπεριφορα του και κατα ποσο ηταν επιτηδευμενη η οχι. Και να συμπληρωσω σε αυτο που λες οτι και το 1ο ευρωπαικο ο Παναθηναικος με τον Γιαννακη στο roster του το πηρε. Αν και εξαιτιας αυτου παρα λιγο να το χασει κιολας. Αλλα τεσπα κανεις δεν αμφισβητει τις μπασκετικες του γνωσεις. Το χαρακτηρα που εδειξε αμφισβητουμε. Οκ το πιασες τωρα? Μην αρχισεις να απαντας παλι σε πραγματα που δεν ειπωθηκαν καν. Από τη μία θίγεσαι για τους χαρακτηρισμούς που εσύ ο ίδιος χρησιμοποίησες για τον εαυτό σου, από την άλλη χαρακτηρίζεις... Δεν είναι λογικό να περιμένεις από 10 post σου που έχω διαβάσει να βγάλω οολκληρωμένη άποψη για το ποιόν σου, γι' αυτό η κρίση μου περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο post. Δεν σε κρίνω σαν χαρακτήρα, δεν θα μπορούσα άλλωστε μέσα από ένα forum, αλλά κατακρίνω τις ιδέες σου, που στο συγκεκριμένο post είναι απόλυτες και αγγίζουν τα όρια της δογματικότητας. Αυτό που εγώ λέω είναι να ξεπεράσετε την προσωπολατρεία για το καλό της εθνικής. Ούτε ο Κακιούζης είναι η εθνική ούτε ο Γιαννάκης. Υπηρέτες της είναι με ημερομηνία λήξης. Το τελευταίο bold στο οποίο μου απαντάς, δεν πήγαινε σε εσένα. PS Προτείνω να ανοίξουμε poll για τον Γιαννάκη στη εθνική και να συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα μας, για να μην ενοχλούμε και όσους δεν γουστάρουν να ασχοληθούν με το θέμα.
axaxouxas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παιδες ... ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΟΣ
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε το Γιαννάκη. Από γλείφτης των Γιαννακόπουλων φόρεσε μια κόκκινη γραβάτα και τσααακ, ο ελληνικός ο αθλητισμός ο ίδιος... Το Ευρωπαϊκό το 1987 δεν το πήρε ο Γκάλης, ούτε καν ο Πολίτης, ο Γιαννάκης που έχωσε ηρωικά τη μύτη του κάτω από τον αγκώνα του Τκατσένκο και άλλαξε τον ρου του παγκόσμιου αθλητισμού. Και φυσικά, το Ευρωπαϊκό το 2005 το πήρε ο Γιαννάκης που είναι απίστευτος προπονητής. Ρε τι γίνεται... By the way, σύμφωνα με τον sport-fm o Γιασικεβίτσιους γεννηθείς το Μάρτη του 1973 είναι 33 ενώ ο Παπαλουκάς το Μάη του 1977 είναι 31. Τι σου κάνει ένας μήνας ε; Ένα χρόνο στ' αυτιά σου ρίχνει. Ο Σάρας (γνωστός και ως Σαύρας, Γιασιπουστρίτσιους κτλ από κόκκινους φιλάθλους) δεν ήταν που θα έφευγε επειδή δε γούσταρε τον Ομπράντοβιτς;
firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε το Γιαννάκη. Από γλείφτης των Γιαννακόπουλων φόρεσε μια κόκκινη γραβάτα και τσααακ, ο ελληνικός ο αθλητισμός ο ίδιος... Είδες τι κάνει το "σωστό" ντύσιμο;
LL_NEO Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Σοβαρολογείς? Αντί να τα χώσεις στα ανθρωπάρια που έχεις για οπαδούς, οι οποίοι καταφέρονταν με ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του Σχορτσιανίτη, υποστηρίζεις ότι ο Γιαννάκης είναι ο αλήτης που δεν μάζεψε τον Σόφο? Δηλαδή οι προεδράρες σου που έπαιρναν τα μικρόφωνα και μιλούσαν για καραγκιόζηδες δεν είναι οι μεγαλύτεροι αλητήριοι του αθλήματος, τα χειρότερα παραδείγματα για την φίλαθλη κοινή γνώμη? LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL ρε φίλαθλε.
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 By the way, σύμφωνα με τον sport-fm o Γιασικεβίτσιους γεννηθείς το Μάρτη του 1973 είναι 33 ενώ ο Παπαλουκάς το Μάη του 1977 είναι 31. Τι σου κάνει ένας μήνας ε; Ένα χρόνο στ' αυτιά σου ρίχνει. Ο Σάρας (γνωστός και ως Σαύρας, Γιασιπουστρίτσιους κτλ από κόκκινους φιλάθλους) δεν ήταν που θα έφευγε επειδή δε γούσταρε τον Ομπράντοβιτς; λολ γιατι παλι εμενα μαρτιος του 73 μου κανει 35??? οσο για τον σαρας, ποτε ειπωθηκε οτι δεν γουσταρε τον ομπραντοβιτς?? εχω χασει επεισοδια.. οσο ρε παιδια για τον γιαννακη, πραγματικα το βρασατε το θεμα.. Οι μεν τον λετε πουλημενο και μισητο οι δε θεο, οκ, το καταλαβαμε, τελος τωρα, αντε η εθνικη να περασει και βλεπουμε. Αν περασει και παει καλα στην ολυμπιαδα, ολοι θα λενε για το τελειο κλιμα κλπκλπ αν δεν περασει η δεν παει καλα, ολοι θα λενε για το κακο κλιμα κλπκλπ... Αφου παντα ετσι γινεται, τα ξερετε μια χαρα... Εδω στο ποδοσφαιρο εχετε χαρες, ερχονται παικταραδες κλπ και αντι να οργανωσετε καμια εκδρομη στο βενιζελος, ψαχνετε να βρειτε το σακακι του παναγιωτη.. Ασχετο, για καποιον που ελεγε για το σπορτ24, επειδη ξερω λιγο καποιον απο εκει μεσα, φουλ ολυμπιακο σαιτ..
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Σου κάνει 35 γιατί το 3 είναι κάτω από το 6 και το σωστό είναι 1976 και όχι 1973 που έγραψα. Το 1973 δεν είναι ούτε ο Αλβέρτης (φαντάσου!). Παρεμπιπτόντως και δεν ασχολούμαι άλλο (και με τι να ασχοληθώ, με τα προσόντα του Πέτρου της Μυκόνου; ) σα χτες θυμάμαι το μέγιστο υπερασπιστή του Γιαννάκη, κύριο Παπαδογιάννη, εν έτη 1997 ή 1998 να μας δείχνει τα ορνοθοσκαλίσματα (όπως και ο ίδιος τα έλεγε) του Γιαννάκη στο system board με φωτογραφίες στο Έψιλον της Ελευθεροτυπίας και να μας λέει πώς αυτός ήταν ο κύριος υπευθυνος για κάποιες άσχημες εμφανίσεις... ΥΓ: Το sport24 κάνει μπαμ ότι είναι φουλ κόκκινο...
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Σου κάνει 35 γιατί το 3 είναι κάτω από το 6 και το σωστό είναι 1976 και όχι 1973 που έγραψα. Το 1973 δεν είναι ούτε ο Αλβέρτης (φαντάσου!). Παρεμπιπτόντως και δεν ασχολούμαι άλλο (και με τι να ασχοληθώ, με τα προσόντα του Πέτρου της Μυκόνου; ) σα χτες θυμάμαι το μέγιστο υπερασπιστή του Γιαννάκη, κύριο Παπαδογιάννη, εν έτη 1997 ή 1998 να μας δείχνει τα ορνοθοσκαλίσματα (όπως και ο ίδιος τα έλεγε) του Γιαννάκη στο system board με φωτογραφίες στο Έψιλον της Ελευθεροτυπίας και να μας λέει πώς αυτός ήταν ο κύριος υπευθυνος για κάποιες άσχημες εμφανίσεις... ΥΓ: Το sport24 κάνει μπαμ ότι είναι φουλ κόκκινο... lol ειπα και εγω 32 ηξερα, μεγαλωσε στην ελλαδα τοσο πολυ χαχα Μεγαλυτερος υπερασπιστης του Γιαννακη απο μενα?? Δυσκολοοοοο χαχα
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Να και ένα ωραίο gif από τον άμπαλο σερνόμενο τελειωμένο αμυντικό χαφ που δεν ξέρει μπάλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.