kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά τον Μπάγεβιτς ποιος θα τον πάρει; Δεν το ακούσατε; Φαίνεται πως μερίδα των οπαδών του ΠΑΟ τον θέλουν (ξανά). Σφαγή!!!
nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι πιστεύω ότι στην τελική είναι γελοίο να τσακωνόμαστε για τις ομάδες.....Να πάνε να πνιγούν όλοι τους.....Όλους εμάς που ασχολούμαστε με δαύτους μας έχουν γραμμένους μην πω που...... Άντε καληνύχτα σας.
revil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 duuuuuuude chill λιγακι. δλδ εσυ χαιρεσε να βλεπεις το βαζελο να χανει στην Ευρωπη η(επιτηδες χωρις τονο) να τον κερδιζεις στην Ελλαδα? Εγω πλεον(και χωρις καμια εμπαθια,χεστηκα κιολας)εχω βαρεθει να περνω πρωταθλημα και εξω να γινομαι μια ζωη μαλακας. Εσυ δλδ δε νιωθεις μαλακας οταν τρως 4 στο καραισκακη? Ημουν μεσα,εσυ??
Themos3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Κανα τσακαλι δεν εχει σηκωσει videaki με τα σουτια να δω λιγο το Μπακε να τρεχει να γελασω ρε γμτ?
geovard Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Κοίτα ρε κατάντια. Ερχόταν κάποτε κοτζάμ Δυναμό Κιέβου καί δεν πίστευε ότι θα πάρει ούτε το χι καί έρχεται ένα χωριό(Εδώ πού τα λέμε είναι πόλη 900000 κατοίκων είδα ψάχνοντας), καί απαιτεί να σού πάρει καί τη νίκη!Αίσχος κύριε Ράλυ Ακρόπολις με Λάντσια Δέλτα Ιντεγκράλε edit: Άντε SCidER άραξε στο τάφο σου δεν σε παίρνει γιατί είσαι καί σύ από τούς πικραμένους οπότε δεν μας πείθεις.Εξ άλλου είμαστε μεγάλα παιδιά γιά να μπορείς εσύ να μας πειράξεις.
blueviper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά τον Μπάγεβιτς ποιος θα τον πάρει; Δεν το ακούσατε; Φαίνεται πως μερίδα των οπαδών του ΠΑΟ τον θέλουν (ξανά). Σφαγή!!! Δεν αντέξαμε τις ευρωπαϊκές υπερβάσεις και τα όνειρα θερινής νυχτός που μας έταξαν μεγαλοπαράγοντες και προπονητάδες εγνωσμένης αξίας και νοσταλγήσαμε. Ξέρεις...η νοσταλγία είναι και σύμπτωμα που συναντάται σε όσους δεν έχουν μέλλον...κι εμείς δεν ξεφεύγουμε από τη παραπάνω συνθήκη, βγάζοντας τα ματάκια μας μόνοι μας κάθε χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.