johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 1η αγωνιστική Παναθηναικος - ΑΕΚ9η με τον ακατανομαστο Πως σας φαίνεται ; Είναι τυχαίο που μετά το 04 το πρώτο μάτς είναι πάντα στην έδρα μας?
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 1η αγωνιστική Παναθηναικος - ΑΕΚ9η με τον ακατανομαστο Πως σας φαίνεται ; Τα ντέρμπι τις πρώτες αγωνιστικές είναι μεγάλη βλακεία. Στην Ιταλία έχουν ολόκληρες δικλίδες για να αποφεύγονται.
fagib2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Είναι τυχαίο που μετά το 04 το πρώτο μάτς είναι πάντα στην έδρα μας? χαχαχαχαχα Για να μην αρχισουν τα κλαματα απο τον αυγουστο ..
sodeli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Είναι τυχαίο που μετά το 04 το πρώτο μάτς είναι πάντα στην έδρα μας? Τυπικά γηπεδούχος στο πρώτο μάτς είναι η ΑΕΚ. Οπότε παίζουμε χωρίς κόσμο...
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τυπικά γηπεδούχος στο πρώτο μάτς είναι η ΑΕΚ. Οπότε παίζουμε χωρίς κόσμο... Δεν είναι 100% αυτό.Ο Ν.Πατέρας είχε πει στους οργανομοένους πως θα προσπαθήσει να πάρει εισιτήρια και για τα εκτός. Δεν εννοώ το ματς με την ΑΕΚ αλλά με τον ολυμπιακό.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Και όταν ξαναγίνει καμιά μαλακία.. θα φταίει η αστυνομία... η τιμή του πετρελαίου... το ότι είχε παλιόκαιρο την ημέρα που παίξανε...
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν είναι 100% αυτό.Ο Ν.Πατέρας είχε πει στους οργανομοένους πως θα προσπαθήσει να πάρει εισιτήρια και για τα εκτός. Δεν εννοώ το ματς με την ΑΕΚ αλλά με τον ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης δεν πρόκειται να δώσει με τη καμία εισιτήρια στον Πατέρα. Είναι το θέμα του ΟΑΚΑ στη μέση και δεν συμφέρουν τον Ολυμπιακό τέτοιες δοσοληψίες.
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ναι ρε σεις δεν διαφωνώ.Θα γίνει μακελειό.Αλλά αυτό διάβασα και σας μεταφέρω. Ουτε και εγώ συμφωνώ να πάρουμε στο Καραΐσκάκη.Ε τώρα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Φίλιππε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ρε συ. Όλα καλά με το Γιαννάκη. Εμείς τα βλέπουμε περίεργα που είμαστε άρρωστοι. Όταν έχεις επιχειρήματα "πέρνει τον Πελεκάνο επειδή έχει κόλλημα με τον παίκτη" δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε. Προφανώς ούτε συζήτηση επιπέδου καφενείου μπορούμε να κάνουμε με σε αυτή τη βάση. ΥΓ: Στην Ισπανία απαγορεύεται ο προπονητής να έχει θέση και σε οποιοδήπουτε σύλλογο. Στη Γερμανία η Άλμπα είπε στον Μπάουερμαν ή σε εμάς ή στην Εθνική. Στην Ελλάδα η ομοσπονδία ανεπίσημα δεν είχε πρόβλημα ο προπονητής να είναι και σε άλλη μικρότερη ομάδα αλλά ήταν γνωστό ότι δεν εγκρίνει να πάει σε κάποιον από τους αιωνίους. Ο Γιαννάκης πήγε. Γιατί τον άφησαν; Κάθε Σ/Κ βρίζουν ομοσπονδία και Βασιλακόπουλο στο ΣΕΦ, κι άλλο; Ασ' τον σου λέει, θα φύγει μόνος του. Τώρα λέει θέλει συμβόλαιο μέχρι ο 2010. Στους αγώνες ο Γιαννάκης έλεγε κάτι του στυλ "σε εμένα αυτά" κτλ. Έλα μωρέ, είστε άρρωστοι που αντιδράτε... ΥΓ2: Τον εθνικό κόουτς δεν τον πείραξε καθόλου που έβριζαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ούτε το γυάλινο μουκάλι στο διαιτητή. Ούτε ότι η ασφάλεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετακίνησε επίτηδες άτομα πάνω από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού σε θέσεις άλλων που είχαν διαρκείας εκεί. Ούτε η φωτιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού που αυτοί προξένησαν. Ούτε που οργανωμένοι μοίραζαν κλειστά μπουκάλια με νερό για να πετάξουν στο τέλος. Δεν τα είδε ο κόουτς όλων των Ελλήνων για να βγει από το σακάκι του. Φόραγε τη κόκκινη γραβάτα εκείνη την ώρα και δε μπόρεσε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ΥΓ2: Τον εθνικό κόουτς δεν τον πείραξε καθόλου που έβριζαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ούτε το γυάλινο μουκάλι στο διαιτητή. Ούτε ότι η ασφάλεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετακίνησε επίτηδες άτομα πάνω από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού σε θέσεις άλλων που είχαν διαρκείας εκεί. Ούτε η φωτιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού που αυτοί προξένησαν. Ούτε που οργανωμένοι μοίραζαν κλειστά μπουκάλια με νερό για να πετάξουν στο τέλος. Δεν τα είδε ο κόουτς όλων των Ελλήνων για να βγει από το σακάκι του. Φόραγε τη κόκκινη γραβάτα εκείνη την ώρα και δε μπόρεσε. Σε ολα αυτα να συμπληρωσω το αποκορυφωμα της αηδιας για αυτον τον ανθρωπο. ΟΑΚΑ 3ος τελικος. Ο Σχορτσιανιτης εχει ανοιξει διαλογο με την κερκιδα και προκαλει επι ενα 2λεπτο με διαφορες χειρονομιες και διαφορα νοηματα τυπου "καλα, καλα θα τα πουμε". Οκ δεχομαι οτι ο Σχορτσιανιτης ειναι πιτσιρικος, ανωριμος, αντιεπαγγελματιας, παρασυρθηκε απο την κερκιδα και φερθηκε σαν παιδακι. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ? Ωραιος προπονητης, αφηνει τους παιχτες του να μλκιζονται με την αντιπαλη εξεδρα. Ουτε στο ερασιτεχνικο δε γινονται αυτα. Θυμαμαι οταν επαιζα παιδικο-εφηβικο, μια φορα εκανα χειρονομια προς 4-5 ατομα στην κερκιδα που με βριζανε, μου ειπε ο προπονητης μη τολμησω και ξαναγυρισω, αλλα λογω νευρων συνεχισα και μπηκε μεσα και μου εχωσε σφαλιαρα ο ιδιος μου ο προπονητης και φυσικα με πεταξε εξω για ολο το υπολοιπο παιχνιδι. Και στην επομενη προπονηση για κανα μισαωρο ακουσα αλλα μπινελικια. Και γενικα σε τετοια σκηνικα ο ιδιος ο προπονητης και οι συμπαιχτες κοιταν να σε ηρεμησουν και δε σε αφηνουν να κανεις "παιχνιδι" με τους οπαδους κλπ. Αλλα ο γιαννακης κατι θα ηξερε που τον αφηνε ετσι χυμα. ΥΓ. Δε παει να παρει 10 χρυσα μεταλια με την εθνικη, θελω να φυγει απτον παγκο της. Απλα πραγματα. Και τον παγκο του Ολυμπιακου να αφησει για την εθνικη (sure) δε θελω να βλεπω αυτον τον ανθρωπο στον παγκο της εθνικης μπασκετ. Πειτε με αρρωστο, πειτε με εμπαθη, αλλα ΔΕΝ γουσταρω να coachαρει παιχτες της ομαδας μου που πριν 1 μηνα τους προσβαλε κατα συροην. Με δυσκολευει να υποστηριξω ομαδα που cochαρει αυτος, και αν το κανω το κανω μονο για τις παιχτουρες που μπαινουν μεσα και δινουν την ψυχη τους (σε αντιθεση με το γιαννακη). Και οταν λεω παιχτουρες εννοω ΚΑΙ τον βασιλοπουλο ΚΑΙ τον πριντεζη ΚΑΙ τον μπουρουση.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Φυσικά κάτι ήξερε. Να προκαλέσει ένταση ήθελε. Ας αφήσουμε όμως να τα πει και κάποιος που μπορεί να ξέρει λίγο καλύτερα. http://www.gazzetta.gr/content/view/4725/6/ Ο Κακιούζης δεν έκανε ούτε και αυτός, αν και 3άρι αν και καλύτερος παίκτης της ομάδας του φέτος. Ο Πελεκάνος όμως έσκισε εκεί στη Ρεάλ... http://www.acb.com/stsacum.php?cod_competicion=LACB&cod_edicion=52&cod_equipo=SEV&totales=0
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Όταν έχεις επιχειρήματα "πέρνει τον Πελεκάνο επειδή έχει κόλλημα με τον παίκτη" δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε. Προφανώς ούτε συζήτηση επιπέδου καφενείου μπορούμε να κάνουμε με σε αυτή τη βάση. Ακόμα περιμένω να μου πεις γιατί τον πήρε πέρσι όμως, που έπαιζε στον Πανελλήνιο, αντί του Περπέρογλου που έπαιζε στον Πανιώνιο, γιατί εδώ στο καφενείο δεν το καταλαβαίνω. ΥΓ: Στην Ισπανία απαγορεύεται ο προπονητής να έχει θέση και σε οποιοδήπουτε σύλλογο. Στη Γερμανία η Άλμπα είπε στον Μπάουερμαν ή σε εμάς ή στην Εθνική. Στην Ελλάδα η ομοσπονδία ανεπίσημα δεν είχε πρόβλημα ο προπονητής να είναι και σε άλλη μικρότερη ομάδα αλλά ήταν γνωστό ότι δεν εγκρίνει να πάει σε κάποιον από τους αιωνίους. Ο Γιαννάκης πήγε. Γιατί τον άφησαν; Κάθε Σ/Κ βρίζουν ομοσπονδία και Βασιλακόπουλο στο ΣΕΦ, κι άλλο; Ασ' τον σου λέει, θα φύγει μόνος του. Τώρα λέει θέλει συμβόλαιο μέχρι ο 2010. Στους αγώνες ο Γιαννάκης έλεγε κάτι του στυλ "σε εμένα αυτά" κτλ. Ωραία, αλλά στην Ελλάδα, μέχρι πριν λίγο καιρό, ο ένας βοηθός του Γιαννάκη ήταν α' προπονητής σε ομάδα της Α1 και ο άλλος βοηθός ήταν ο βοηθός του Ομπράντοβιτς. Δηλαδή τι, ο Παπαδόπουλος ήταν δούρειος ίππος του ΠΑΟ στην εθνική; Δεν παραγνωρίζω βέβαια ότι δεν είναι το ίδιο ο πρώτος με τον βοηθό προπονητή. ΥΓ2: Τον εθνικό κόουτς δεν τον πείραξε καθόλου που έβριζαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ούτε το γυάλινο μουκάλι στο διαιτητή. Ούτε ότι η ασφάλεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετακίνησε επίτηδες άτομα πάνω από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού σε θέσεις άλλων που είχαν διαρκείας εκεί. Ούτε η φωτιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού που αυτοί προξένησαν. Ούτε που οργανωμένοι μοίραζαν κλειστά μπουκάλια με νερό για να πετάξουν στο τέλος. Δεν τα είδε ο κόουτς όλων των Ελλήνων για να βγει από το σακάκι του. Φόραγε τη κόκκινη γραβάτα εκείνη την ώρα και δε μπόρεσε. Ενώ ο Παπαδόπουλος πέρσι έτρεχε να προστατεύσει τους παίκτες του ΟΣΦΠ που προπονούσε στην εθνική! Είπαμε, στους τελικούς γίνεται ζούγκλα και φταίνε όλοι. ΟΛΟΙ. Και φυσικά και ο Γιαννάκης. Και οι πρόεδροι και οι προπονητές και οι παίκτες που δε σηκώνονται να φύγουν απ'το γήπεδο. Αλλά σε παρακαλώ, εκτός από την ερώτηση για τον Πελεκάνο, απάντησέ μου και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα για τις 2 θέσεις του Γιαννάκη και του κάθε προπονητή που θα βρεθεί στη θέση του. Όχι γενικότητες, να μου πεις πρέπει να φύγει γιατί βάζει κρυφά αναβολικά στη σούπα του Τσαρτσαρή, ξέρω γω. Κάτι απτό, για να κάνουμε συζήτηση, με αφορισμούς κουβέντα δε γίνεται. Εκτός αν πιστεύεις ότι για το καλό της εθνικής πρέπει όλοι να έχουν αποκλειστική απασχόληση εκεί, οπότε να αλλάξει όλο το τιμ, μέχρι και οι γυμναστές που δουλεύουν και σε συλλόγους.
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παλικάρια, ωραία τα λέτε, αλλά έλεος πιά με τον Γιαννάκη στο thread του Παναθηναϊκού. Ανοίχτε άλλο αν είναι.
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 KWSN_Men, επειδή ξέρεις μπάσκετ, οι 12 καλύτεροι παίκτες κάνουν την καλύτερη ομάδα; Εγώ λέω όχι απαραίτητα. Όσο για Κακιούζη, μην ξεχνάμε ότι οι Ολυμπιακοί είναι η διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία για ανανέωση, γιατί ενδεχόμενη αποτυχία δεν επηρεάζει την επόμενη διοργάνωση. Αποτυχημένη ανανέωση στο Ευρωμπάσκετ σημαίνει απουσία από την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Επίσης, δεν κατάλαβα τι λένε οι δηλώσεις του. Γιατί τις έβαλες εδώ; Για να δούμε ότι δεν ξαναπαίζει στην εθνική με Γιαννάκη; Ωραία, ανήκει στο 99% των αθλητών που δε γουστάρουν να παίξουν στην εθνική επειδή τους έκοψε ο προπονητής, ενώ οι ίδιοι θεωρούσαν ότι έπρεπε να τους καλέσει. Για να σου βάλω κι εγώ μια δηλωσούλα: http://www.sport24.gr/html/ent/225/ent.242225.asp Φώτσης: "Το κλίμα είναι θεϊκό" Συγγνώμη, αλλά θεϊκό κλίμα με τους μισούς παίκτες να μη γουστάρουν τον προπονητή, δε γίνεται.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τώρα, να γίνω κακός και να πω ότι λέει μπαρμπούτσαλα ο Κακιούζης; Την πίκρα του την καταλαβαίνω (δεδομένου ότι λόγω ηλικιάς ρεαλιστικά δεν έχει άλλη μεγάλη διοργάνωση να περιμένει). Όμως: Πρώτα λέει πώς θα προσπαθήσει να είναι σε φόρμα ώστε οποιοσδήποτε προπονητής αν θέλει να τον επιλέξει, και μετά κλαίγεται πως ο Γιαννάκης τον πλήγωσε και με αυτόν εκλέκτορα δεν μπορεί. Κλαψ, κλαψ, σνιφ. Άρα, με οποιονδήποτε εκλέκτορα, πλην του Γιαννάκη. Άρα, όχι με οποιονδήποτε εκλέκτορα. Κι αν ο Γιαννάκης καταλάβει πως έκανε λάθος και τον καλέσει μελλοντικά, θα αρνηθεί; Δηλαδή, ο μον ντιέ, παπαριές τα περί εκπροσώπησης της χώρας; Πάνω από την εκπροσώπηση της χώρας η τσατίλα για τη μη κλήση; Δεν τα μπορώ αυτά τα γιαλαντζί πατριωτικά. Μπερδεγούεϊ, ο Νικολό Συρίγος είναι το παλλικάρι που γράφει στην Πράσινη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.