Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Άντε Ρουκάβινα έκανε ντεμπούτο, παίζοντας στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, απέναντι από τον Ίβανσιτς, έχοντας δίπλα του τους Μάτος και Τζιόλη. Ο Ολλανδός τεχνικός προτίμησε να παίξει με δύο επιθετικούς (Σαλπιγγίδη, Πετρόπουλο), ενώ η άμυνα μπροστά από τον Γκαλίνοβιτς, αποτελούνταν από τους Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον και Σπυρόπουλο.

Τωρα το ειδα στο contra.gr http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos_%CE%95comaxGluj/205403.html

Με Τζιωλη παλι στην 18αδα και μαλιστα βασικο εγω δεν παω να παρω ουτε πασατεμπο οχι διαρκειας....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φαντάσου από μια μεριά να διαβάζει ο Αλεχάντρο και ο Λουκάς το thread αυτό. Πολύ πίκρα ρε φίλε εγώ θα είχα τάσεις αυτοκτονίας με το κράξιμο που τους έχουμε ρίξει....

Δημοσ.
Φαντάσου από μια μεριά να διαβάζει ο Αλεχάντρο και ο Λουκάς το thread αυτό. Πολύ πίκρα ρε φίλε εγώ θα είχα τάσεις αυτοκτονίας με το κράξιμο που τους έχουμε ρίξει....

Αυτά που γράφουμε εδώ είναι μια χαρά μπροστά σε αυτά που γράφονται αλλού.Και εδώ μπορεί να μην διαβάζουν αλλά κάποιο άλλο φόρουμ το διαβάζουν στάνταρ.Αλλά και να μην διαβάζουν οι ίδιοι όλο και κάποιος θα τους τα μεταφέρει.

Δημοσ.

Οπως θα ξενερώσουμε αν πάρουμε πιζάρο και πίσω μείνουμε με τον μπάρμπα Γιάννη.Δεν με νοιάζει αν ο φορ θα είναι όνομα η όχι.Δεν με νοιάζει αν δεν τον ξέρει η μάνα του.Θέλω να βάζει γκολ και με την αναπνοή.Γίνεται?

οσοι δεν τον βλέπουν έχουμε τρελό πρόβλημα στην άμυνα.Αυτοί που έχουμε είναι τσολιάδες όλοι.Δεν αρκεί ένας καλός στόπερ αλλά 2.

Δυστυχώς η Τζιγκερίτιδα δεν φεύγει σε ένα χρόνο.

Δημοσ.

Βλέπω τώρα το πρωτοσέλιδο της sport day καί ο Μπελούτσι λέει θα πάρει τα σώβρακα τού Silva(Κάπως έτσι αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος). Άραγε ο Gilberto ξέρει καν τον Μπελούτσι? Οι μικροί παίχτες κάνουν τέτοιες δηλώσεις.

Καί υπομονή ε? Ο Παναθηναϊκός τώρα είναι σε καλό δρόμο καί βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας.Καί όπως μετά από κάθε μακροχρόνια αρρώστια η αποθεραπεία κρατάει καιρό ας παριμένουμε.Κάποιοι εδώ είχαν ακόμη καί υπογραφή το "φύγε καρκίνε!"

Έχουμε καλά δείγματα καί καλό...Πατέρα.

Δημοσ.
Βλέπω τώρα το πρωτοσέλιδο της sport day καί ο Μπελούτσι λέει θα πάρει τα σώβρακα τού Silva(Κάπως έτσι αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος). Άραγε ο Gilberto ξέρει καν τον Μπελούτσι? Οι μικροί παίχτες κάνουν τέτοιες δηλώσεις.

Κοίτα, είναι από τις κλασικές περιπτώσεις που φουσκώνεται μια δήλωση για να βγει πρωτοσέλιδο. Ο διάλογος είχε ως εξής (σύμφωνα με http://www.sportfm.gr):

Ο Ολυμπιακός έχει καθυστερήσει στις μεταγραφές, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που στα ντέρμπι θα «πέφτει» πάνω σου. Εχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω όρεξη για να κάνω το καλύτερο, ειδικά φέτος. Αυτός θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Ολα θα φανούν στο γήπεδο».

Θα τον νικήσεις;

«Ναι. Ελπίζω ναι. Αυτό θέλω. Μακάρι να τον νικήσω και μακάρι να πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε όλοι»

Όπως τις προάλλες που λέει ο δημοσιογράφος τον Φώτση "Σε βλέπουμε αγριεμένο". Λέει ο Φώτσης, "όχι εγώ, η ομάδα" και μετά βλέπω τίτλο σε site "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ".

Δημοσ.

Είναι λίγο αστείο να παίρνεις παιχταράδες και από την άλλη να έχεις και Κλέιτον, Τζιόλη κ.τ.λ. για βασικούς. Ελπίζω να έρθουν άλλη και αυτοί να είναι πάγκο. Τι να κάνει ο Σίλβα εάν έχει δίπλα του και τον Αλέξανδρο; Θα μου πεις μπορεί να του μάθει μπάλα, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο;

Αφού την κάναν που την κάναν την κίνηση γιατί δεν τα σαρώνουν όλα; Αυτό μου την σπάει λίγο. Την μια χρονιά που θα μείνουμε πίσω; Και τι έγινε; Όλοι ήμασταν έτοιμοι να το δεχτούμε αυτό.

Πιστεύω ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν από το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καθαρά επιλογές του Αντωνίου.

Μακάρι όλα να πάνε τέλεια και να καταπιώ την γλώσσα μου. Αλλά αλήθεια σας λέω δεν μπορώ να τον Βλέπω τον Αλέξανδρο, δεν μπορώ!

Δημοσ.
Αλλά αλήθεια σας λέω δεν μπορώ να τον Βλέπω τον Αλέξανδρο, δεν μπορώ!

Δεν είσαι ο μόνος.Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση κάθε φορά που τον βλέπω στο γήπεδο.Αν και ο Τεν Κάτε θα πάρει στην ομάδα τον Σιόντη.Ο Λουκάς είναι άμπαλος αλλά τρέχει και προσπαθεί.Εστω αυτό που μπορεί το κάνει.Ο τζιώλης δεν κάνει ούτε αυτά που μπορεί.Πιστεύει πως θα ισχύουν τα χαρτάκια και φέτος και πως θα παίζει.Ελα όμως που δεν κάνει κουμάντο το σινάφι του.

Δημοσ.

Οταν λέμε να στηρίξουμε την ομάδα εννοούμε όλη την ομάδα(ναι ναι και τον Αλέξανδρο και τον Λουκά) όλους.

Αυτό θα πει στήριξη κύριοι, και όχι το ανελέητο κράξιμο προς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ξεκολλήστε λίγο απο το σύνδρομο του καρκίνου, το καταλαβαίνω τόσα χρόνια αγανακτήσαμε αλλά δεν μας υποσχέθηκε και κανείς οτι σε ένα καλοκαίρι θα γίνουμε Chelsea.

Δηλαδή άν έβγαινε ο Τομ Τζόουνς και ανακοίνωνε οτι Τζιόλης,Βύντρα είναι εκτός πλάνων και να μην έρθουν ούτε για προετοιμασία θα είμασταν ευχαριστημένοι; Το θεωρείτε σωστό κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Οταν λέμε να στηρίξουμε την ομάδα εννοούμε όλη την ομάδα(ναι ναι και τον Αλέξανδρο και τον Λουκά) όλους.

Αυτό θα πει στήριξη κύριοι, και όχι το ανελέητο κράξιμο προς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ξεκολλήστε λίγο απο το σύνδρομο του καρκίνου, το καταλαβαίνω τόσα χρόνια αγανακτήσαμε αλλά δεν μας υποσχέθηκε και κανείς οτι σε ένα καλοκαίρι θα γίνουμε Chelsea.

Δηλαδή άν έβγαινε ο Τομ Τζόουνς και ανακοίνωνε οτι Τζιόλης,Βύντρα είναι εκτός πλάνων και να μην έρθουν ούτε για προετοιμασία θα είμασταν ευχαριστημένοι; Το θεωρείτε σωστό κάτι τέτοιο;

100%!!! Το ρωτας???

Σοΐ του Χριστοδουλου εισαι ετσι? τι ανεκδοταρα ηταν αυτη! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το σινάφι του γκομενικου πρέπει να πάρει δρόμο από την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο.ΤΕΛΟΣ.

Οσο για τους 2 που τους είπανε να βρούνε ομάδα μια χαρά τους φέρθηκαν.Το σωστό θα ήταν να τους το πούνε τον Αύγουστο.Αλλά είμαστε και άνθρωποι.Κάτι που δεν ήταν οι 2.Και δεν έφυγαν για αγωνιστικούς λόγους αλλά για εξω-αγωνιστικούς.όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Σειρά λοιπόν έχουν οι Τζιώλης και βύντρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...