KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ μπορώ να σου εξηγήσω γιατί είναι προϊόν κομπλεξισμού το ότι επέλεξε τον Πελεκάνο έναντι του Περπέρογλου, με μπασκετικά επιχειρήματα. Εσύ μου λες ότι εγώ είμαι κομπλεξικός επειδή αυτός ξέρει καλύτερα. Τι ξέρει καλύτερα όμως αδυνατείς να μου εξηγήσεις.
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω καλύτερο μπάσκετ από έναν προπονητή που έχει αναδειχθεί, μεταξύ άλλων, πρωταθλητής Ευρώπης. Επίσης, εγώ σου λέω ότι ο Περπέρογλου είναι 5 φορές καλύτερος από τον Πελεκάνο. Αλλά αυτό δε λέει ότι ο Γιαννάκης είναι κομπλεξικός. Μπορεί να κάνει λάθος εκτίμηση. Εσύ γιατί δε μου λες τι κόμπλεξ οδήγησε πέρσι τον προπονητή να κάνει ακριβώς την ίδια επιλογή με φέτος; Αποκλείεται ο Πελεκάνος να είναι το κόλλημά του; Αν έκοβε ξαφνικά τον Τσαρτσαρή και έπαιρνε τον Βουγιούκα, να πω ότι έχεις δίκιο, ότι το έκανε λόγω της θέσης του στον ΟΣΦΠ. Αλλά στην περίπτωση που συζητάμε, αδυνατώ να κατανοήσω την κρίση προθέσεων που κάνεις. Η κριτική για τις επιλογές είναι ένα θέμα και οι κρίσεις για τα κριτήρια επιλογής άλλο. Φανταστείτε δηλαδή να ήταν ο Κακιούζης παίκτης του ΠΑΟ ή ο Γλυνιαδάκης παίκτης του ΟΣΦΠ τι είχε να γίνει. Αλλά, αν δεν είσαι καχύποπτος, λες ότι αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα για να τις κρίνουμε. Θυμάμαι όταν είχε πάρει τον Σπανούλη, όσο έπαιζε στο Μαρούσι ακόμα ή τον Μπουρούση, όταν ήταν ψιλοκριάρι στην ΑΕΚ. Είχε πέσει μουρμούρα, αλλά μάλλον κάτι είχε δει ο άνθρωπος.
Panahs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ με την μικρή μου εμπειρία βλέπω ότι έβαλε στην αποστολή έναν παίκτη που προορίζει κατεξοχήν για να σκουπίζει πάγκο, ενώ απέκλεισε έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Και αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Πέρα από κομπλεξισμούς κλπ.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καταρχήν, θα ήθελα να μου πεις πότε είπα ότι ξέρω περτισσότερο μπάσκετ από το Γιαννάκη. Δεν το είπα. Απλά δημιουργείς εντυπώσεις. Θα ήθελα επίσης να μου πεις πότε είπα ότι ο Γιαννάκης πήρε τον Πελεκάνο επειδή δεν ξέρει μπάσκετ. Ούτε αυτό είπα, απλά δημιουργείς εντυπώσεις (πάλι). Ας δούμε λοιπόν αυτούς που πήρε: Παπαλουκάς Μπουρούσης Ζήσης Σπανούλης Βασιλόπουλος Πρίντεζης Γλυνιαδάκης Φώτσης Τσαρτσαρής Διαμαντίδης Σχορτσιανίτης Πελεκάνος Ποιος από αυτούς είναι καθαρό 3άρι; Τι θέση παίζει ο Περπέρογλου; Εκανε καλή χρονιά ο Πελεκάνος; Είναι 3άρι; Είναι παίκτης με προσωπικότητα; Τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπει στον Πελεκάνο που κανένας άλλος δε βλέπει;
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Λυπάμαι που το λέω αλλά ίσως είναι η μοναδική φορά που θα παρακαλώ να αποκλειστούμε.Και όχι μόνο για τον Γιαννάκη.
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ok, έχεις δίκιο, δεν είπες ότι ξέρεις καλύτερο μπάσκετ από το Γιαννάκη. Το κλείνουμε αυτό. Ζητώ συγγνώμη. Συγγνώμη και για τον έμμεσο χαρακτηρισμό "κομπλεξικός". Αυτό που θεωρώ είναι ότι είσαι αρνητικά προκατειλημμένος σε σχέση με τον Γιαννάκη, κομπλεξικός είναι άλλο πράγμα. Αλλά εξακολουθείς να μην μου απαντάς. Εγώ δε διαφωνώ μαζί σου, ο Περπέρογλου μου φαίνεται καλύτερος ως παίκτης. Όντως, 3αρι δεν έχουμε, ο Πελεκάνος είναι μέτριος κτλ. Αυτά όμως ίσχυαν και πέρυσι. Εγώ λέω ότι ο Γιαννάκης απλώς έχει μια λόξα με τον Πελεκάνο, για τους Χ λόγους. Οι Χ λόγοι μπορεί να είναι ότι έχει εμπεδώσει καλύτερα τα συστήματα της εθνικής, ότι μπορεί να είναι πιο καλός αμυντικός, ότι δε γκρινιάζει αν κάθεται στον πάγκο, ότι είναι πιο ευχάριστος τύπος και βελτιώνει το κλίμα στην αποστολή, ότι το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει περισσότερο στα 2 συστήματα για τα οποία ο Γιαννάκης προορίζει τον 10ο ή 11ο παίκτη της ομάδας και χίλια δυο άλλα που έχουν ή δεν έχουν λογική. Εσύ λες ότι ο Γιαννάκης καταλαβαίνει κατά βάθος ότι ο Περπέρογλου είναι καλύτερος και πιο κατάλληλος παίκτης, αλλά δεν τον παίρνει γιατί είναι παίκτης του ΠΑΟ και ο κομπλεξισμός του του επιβάλλει να πάρει έναν παίκτη του ΟΣΦΠ (Πελεκάνο). Η δική μου εξήγηση εξηγεί όχι μόνο την φετινή επιλογή, αλλά και την περσινή. Η δική σου μόνο τη φετινή, αλλά όχι την περσινή. Επομένως, περιμένω να μου εξηγήσεις τι συνέβη περυσι. Επίσης, να μου εξηγήσεις γιατί ο κομπλεξισμός δεν επηρεάζει κανέναν άλλο παίκτη ή τον καταρτισμό της βασικής 5άδας πχ, όπου παίζει ο Τσαρτσαρής 5άρι, ενώ πολύ άνετα θα μπορούσε να βάζει τον Μπουρούση ή τον Σόφο, που είναι πολύ πιο καθαρά 5αρια. Ή γιατί είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό και τον Γιαννάκη να βάλει έναν παίκτη του στη διαδικασία των 2 τουρνουά καλοκαιριάτικα, με κινδύνους κόπωσης και τραυματισμών και όχι έναν του ΠΑΟ. Με λίγα λόγια, η άποψή σου για τον καταρτισμό της 12άδας είναι σεβαστή και ευχαρίστως να την συζητήσουμε. Εγώ μαζί σου διαφωνώ για άλλο πράγμα, το οποίο ελπίζω να κατάλαβες και να μου απαντήσεις. Κι αν εμφανίστηκα λίγο οργίλος είναι επειδή κουράστηκα να δηλητηριάζεται το κλίμα με οπαδικές απόψεις. Εμένα μ'αρέσει να πηγαίνω στην Εθνική, αν και ξέρω ότι πολλοί βρίσκουν το κλίμα ξενέρωτο. Ε, δε θέλω να πάω αύριο στο γήπεδο και να εμφανιστούν 20 άτομα και να φωνάζουν "Γιαννάκη μαλάκα, πάρε τον Περπέρογλου". @johnyboy: ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι;
vlachaquito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ελα ρε φιλιππα το ζαλισες... Ειπαμε, πηρε περυσι τον πελεκανο αντι του περπερογλου γιατι...ηξερε απο περυσι οτι θα παει στον ολυμπιακο στα μεσα της χρονιας, στο τελος θα αγορασει τον πελεκανο στην ομαδα και ετσι για το εκανε για...ξεκαρφωμα.. Στα σοβαρα τωρα.. Αν νομιζετε, οτι αυτη η κινηση που εκανε ο γιαννακης ειναι επειδη ειναι προπονητης του ολυμπιακου, τοτε εισαστε απιστευτοι. Καταρχην ο πελεκανος ουτε εχει βαλει ακομα την κοκκινη φανελα..δεν τον εχει κοουτσαρει ο γιαννακης ουτε μια φορα. Αμεσως τον βγαλαμε "κοκκινο" και εκοψε τον "πρασινο" περπερογλου για να βαλει αυτον. Ο φιλιππος το ειπε μια χαρα.. Εχει κολλημα με αυτο τον παικτη, νομιζει οτι θα του δωσει λυσεις και για αυτο τον πηρε στον ολυμπιακο. Δεν τον πηρε πρωτα στον ολυμπιακο και μετα στην εθνικη, το αντιθετο εγινε....λαθος?? Εδω κρατησε τον γλυνιαδακη ρε παιδια, γιατι τον θελει για 5 λεπτα τον αγωνα, ο περπερογλου σας εκοψε?? Ελεος δλδ... Φυσικα τα ιδια θα ελεγα και για το αν ηταν π.χ. προπονητης ο ζελικο στην εθνικη.. Μιλαμε για ανθρωπους με υψηλη γνωση μπασκετ που σιγουρα ξερουν πολλα περισσοτερα απο εμας... Οσο για τον johnyboy, μπραβο ρε φιλε, ετσι, δειξε ποσο....αχ πως να το πω να μην με κανουν μπαν, πως να το πω....ελα, το καταλαβες....
vastravoud Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ εκτιμώ ότι ο Γιαννάκης έκανε λάθος, αλλά απλά ΛΑΘΟΣ, όχι ότι υπάρχει υστεροβουλία σε αυτό. ΜΙλάμε για τον 12ο παίκτη της Εθνικής, δεν τρέχει και τίποτα!
zaxoys Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ εκτιμώ ότι ο Γιαννάκης έκανε λάθος, αλλά απλά ΛΑΘΟΣ, όχι ότι υπάρχει υστεροβουλία σε αυτό. ΜΙλάμε για τον 12ο παίκτη της Εθνικής, δεν τρέχει και τίποτα! Συμφωνώ απολύτως - Ο Πελεκάνος btw σε όσα (λίγα) παιχνίδια τον είδα με απογοήτεσε , έχει μείνει στάσιμος δυστυχώς παρά τα προσόντα του edit: Διάστρεμμα ο Πελεκάνος τον γλωσσοφάγαμε :-p
vastravoud Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εντάξει, δεν κάνει ποτέ να γελάς με τραυματισμούς, αλλά είναι λιγάκι κωμική η επίδρασης τόσης collective γκαντεμιάς
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Άρεσε στον Τεν Κατε ο Βύντρα.... Οντως ήταν πάρα πολύ θετικός.Καλός στον αέρα καλές τοποθετήσεις και το ποιο ανεξήγητο είναι ότι δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα.κοίτα να δεις που ο Λουκάς θα γίνει παιχταράς.
IOCTL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 τον βάλαμε 5 χρόνια δεξί μπάκ , και αφού καταλάβανε οτι δεν κάνει για αυτή την θέση θα τον δοκιμάσουμε άλλα 5 χρόνια σέντερ μπάκ. Και έκανε ένα σωρό βλακείες για όποιον είδε το μάτς. Όλες οι φάσεις που κάνανε οι Ρουμάνοι ή απο δικά του λάθη ή απο του Τζιώλη προήλθαν. Δεν θα αντέξω άλλη μια χρονιά Βύντρα - Τζιώλη - Μάτζιο! ΗΜΑΡΤΟΝ!
fagib2002 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 τον βάλαμε 5 χρόνια δεξί μπάκ , και αφού καταλάβανε οτι δεν κάνει για αυτή την θέση θα τον δοκιμάσουμε άλλα 5 χρόνια σέντερ μπάκ. Και έκανε ένα σωρό βλακείες για όποιον είδε το μάτς. Όλες οι φάσεις που κάνανε οι Ρουμάνοι ή απο δικά του λάθη ή απο του Τζιώλη προήλθαν. Δεν θα αντέξω άλλη μια χρονιά Βύντρα - Τζιώλη - Μάτζιο! ΗΜΑΡΤΟΝ! Nαι επαιζε Center Back στον πανηλιακο. Αλλα ειναι πανηλιακος οχι παναθηναικος. Βυντρας : 5 χρονια ουτε μια σωστη σεντρα. Παραπονο το εχω.... Τζιώλης : Πιο αργος κ απο το replay.. Ελπιζω να μην βγει κ ο σιλβα ετσι... Μάτζιος : Εχουν περάσει κ χειροτεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.