Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ξεχνάτε ότι το κόστος της μεταγραφής ενός παίκτη είναι συνάρτηση και της ηλικίας του και όχι μόνο της ποδοσφαιρικής του αξίας αυτής καθεαυτής. Γιατί έναν παίκτη τον παίρνεις πολλές φορές και για να τον πουλήσεις, δηλ. επενδύεις σε αυτόν. Τον Σίλβα που είναι 32 δεν τον παίρνεις για να τον μοσχοπουλήσεις.

Δημοσ.

άσχετο αλλα είδε κανεις το πρωτοσέλιδο τις γάτας? γραφει για τι μεταγραφή του silva και καλά λόγια για τον πατέρα. πως και δεν ειρωνεύονται? περίεργο..

Δημοσ.

Αφού ο προπονηταράς σε επίδειξη κομπλεξισμού αφήνει το μοναδικό πραγματικό SF της ομάδας εκτός για να παίξει ο Πέτρος ο Πελεκάνος, καλύτερα για τον παίκτη να ξεκουραστεί. Περιμένει η ομάδα του πολλά του χρόνου από αυτόν.

Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι ο Γιαννάκης είναι σε δύσκολη θέση καί κάθε επιλογή του θα δημιουργεί ερωτηματικά στούς καχύποπτους.Εσείς μπορείτε να φανταστείτε ότι όλα τα "παιδιά του" στην Εθνική τα βλέπει εξ ίσου?Εγώ λέω τη γνώμη μου καί λέω. Όχι!

Αυτή του η απόφαση να δουλέψει στον Ολυμπιακό μπορεί να τον έκανε αρκετά πλουσιότερο αλλά μακροπρόθεμα θα τον βλάψει προσωπικά.Καί εννοώ ότι ενώ πριν είχε την καθολική αποδοχή τώρα δεν θα την έχει πλέον. Η χρονιά πού έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη γι αυτόν γιατί ο Ολυμπιακός δυναμώνει καί μιά ενδεχόμενη νέα αποτυχία θα τού δημιουργήσει προβλήματα.Από την άλλη φοβούμαι πως αν μέχρι στιγμής στο ΟΑΚΑ έχει πεταχτεί ένα μόνο ψυγείο, τότε σε αμφίρροπους αγώνες όπως προβλέπεται τη νέα χρονιά μπορεί να πεταχτεί ολόκληρη οικοσκευή.

Ο Γιαννάκης βέβαια ξέρει καλύτερα ποιοί παίχτες τού χρειάζονται περισσότερο αλλά προσωπικά πιστεύω ότι από το τελικό ρόστερ, ο Περπέρογλου δεν είναι ο χειρότερος όλων.

Δημοσ.

Ούτε πριν είχε καθολική αποδοχή. Υπήρχε μερίδα κόκκινων που θεωρούσαν ότι είναι κολλητός του Βασιλακόπουλου και των Γιαννακόπουλων και γι' αυτό έβαζε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουν.

Δημοσ.

Επίδειξη κομπλεξισμού ή βλακείας είναι αυτό? Πώς μπορούν να συγκριθούν ο Πελεκάνος με τον Περπέρογλου?

Δημοσ.

Δηλαδή οι Ολυμπιακοί που θεωρούσαν ότι είναι κολλητός των Γιαννακόπουλων ήταν λάθος, ενώ οι Παναθηναϊκοί που θεωρούν τώρα ότι έκοψε τον Περπέρογλου για λόγους κομπλεξισμού έχουν δίκιο. (Προφανώς δε λέω ότι είχαν δίκιο οι Ολυμπιακοί, βρίσκω άδικη την κριτική και από τους 2)

Θυμίζω ότι πέρσι, στην προετοιμασία είχε καλέσει 7 παίκτες που ανήκουν σήμερα στον Ολυμπιακό (Παπαλουκά, Μπουρούση, Βασιλοπουλο, Σοφο, Βασιλειάδη, Πελεκάνο,Παπαμακάριο). Αντίστοιχα, είχε καλέσει 7 που ανήκουν σήμερα στον ΠΑΟ (Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Χατζηβρέττα, Ντικούδη, Περπέρογλου, Σπανούλη, Φώτση). Φέτος που είναι κομπλεξικός, κάλεσε 5 από τον ΠΑΟ (Ντικούδης-Χατζηβρέττας αποχώρησαν) και 7 από ΟΣΦΠ. Διαφορά εδώ δεν βλέπω.

Στην 12άδα τώρα, σε σχέση με πέρυσι, οι νέοι από τον ΟΣΦΠ είναι ο Σόφο και ο Πρίντεζης, ενώ από ΠΑΟ ο Φώτσης. Η επιλογή Πελεκάνου αντί Περπέρογλου είχε γίνει ακριβώς η ίδια και πέρσι. Μπορεί να μη συμφωνούμε, αλλά είναι προφανές ότι ο Γιαννάκης προτιμάει τον Πελεκάνο, για τα συγκεκριμένα πράγματα που θεωρεί ότι κάνει αυτός ο παίκτης. Όπως και ο Γλυνιαδάκης πχ, δεν είναι ο υπερπαίκτης, αλλά τον παίρνει για να του κάνει 5 συγκεκριμένα πράγματα. Αν η επιμονή σε έναν παίκτη θεωρείται κομπλεξισμός έναντι του ΠΑΟ, ίσως πρέπει αλλού να αναζητηθούν οι κομπλεξικοί.

Επίσης, μηπως να εγκαταλείπατε την προσπάθεια να μπλέξετε την Εθνική με τη διαμάχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ; Αφού βλέπετε ότι δε σας βγαίνει. Εξάλλου, μετά τους Ολυμπιακούς, φαίνεται ότι ο Γιαννάκης θα φύγει από μόνος του.

Δημοσ.

Επίσης, μηπως να εγκαταλείπατε την προσπάθεια να μπλέξετε την Εθνική με τη διαμάχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ; Αφού βλέπετε ότι δε σας βγαίνει. Εξάλλου, μετά τους Ολυμπιακούς, φαίνεται ότι ο Γιαννάκης θα φύγει από μόνος του.

Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς προσπάθεια.Το πράγμα μιλάει μόνο του.Όταν ο εθνικός(δώσε βάση στη λέξη) προπονητής αποφασίζει να κοουτσάρει τον ένα(τον οποιονδήποτε έναν) από τούς δύο μεγάλους αντιπάλους τότε κλονίζεται η "εθνική ομοψυχία" των παιχτών μοιραία.Καί αυτό γιατί ζούμε στην Ελλάδα.Αλλά καί πάλι προσπαθώ να δω σε ποιά άλλη χώρα ο προπονητής της Εθνικής είναι καί προπονητής σε ομάδα πού πρωταγωνιστεί καί δεν βλέπω.Μόνο στο Ανατολικό μπλοκ συνέβαιναν αυτά όταν "άκμαζε" το σύστημα.Ο μακαρίτης Γκομέλσκι προπονητής της Σοβιετικής Ένωσης καί της ΤΣΣΚΑ ταυτόχρονα.

Αλλά εμείς είμαστε της υπερβολής πάντα.Επειδή ο Γιαννάκης καί τα άλλα τα παιδιά μάς δόξασαν κάποτε πρέπει να τούς δίνουμε καί τις γυναίκες μας να τις ....

Ή επειδή σε κάποια "σύνοδο των πλανητών" ο Ρεχάγκελ μας έδωσε το euro άρα δικαιωματικά σύμφωνα με τον Γκαγκάτση τού ανήκει εσαεί η θέση τού προπονητή.Μιλάμε γιά φοβερό σχέδιο καί προγραμματισμό!

Καί γιά να δώ αν είσαι ειλικρινής απάντησε.

Πως θα έβλεπες τον Γιαννάκη καί τι θα έλεγες, αν παράλληλα με την Εθνική ήταν προπονητής τού Παναθηναϊκού.

Δημοσ.

Φίλιππε, για πες μας λοιπόν, μια και είμαστε κομπλεξικοί, ποια είναι τα καθαρά μπασκετικά κριτήρια που κάνουν έναν προπονητή να επιλέξει τον Πελεκάνο από τον Περπέρογλου. Τεχνικά και μπασκετικά πράγματα, χωρίς αόριστες αναφορές.

Περιμένω ανυπόμονα.

Δημοσ.

Τον Πελεκάνο δεν τον έχω δει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια για να κάνω σοβαρή σύγκριση. Ο Περπέρογλου μου αρέσει, αλλά δεν είμαι εγώ ο προπονητής. Ξαναλέω, ο Γιαννάκης προτίμησε και πέρσι τον Πελεκάνο. Αν πούμε ότι ο Γιαννάκης κάνει λάθος, να το συζητήσω. Αλλά εσείς λέτε ότι έκοψε τον Περπέρογλου επειδή έγινε προπονητής του ΟΣΦΠ και είναι κομπλεξικός. Πέρσι γιατί τον έκοψε και πήρε τον Πελεκάνο; Μήπως απλά γουστάρει τον παίκτη Πελεκάνο, γι' αυτό και τον ζήτησε στον ΟΣΦΠ (κίνηση που δε με ενθουσίασε κι εμένα); Αν πέρσι είχε κάνει το αντίστροφο, θα δεχόμουν ίσως το σκεπτικό σας. Τώρα απλά μου φαίνεται προϊόν προκατάληψης. Έτσι απλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...