Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμάν πια με την πιπίλα του Ευρωπαϊκού! Σιγά τα απίστευτα ύψη που έφτασε το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν ποιότητα. Έτυχε να έχουμε μια δεμένη και καλή ομάδα, φορμαρισμένη, τους παίκτες να τα δίνουν όλα και με λίγη τύχη κάναμε κάτι απίστευτο. Τι; Ήταν καλύτερο το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας τότε; Από εκείνη την χρονιά είχαν αρχίσει οι φάπες στην Ευρώπη. Έλεος πια, το κάνετε να ακούγεται λες και είχαμε Φαν Μπάστεν, Ράικαρντ και Γκούλιτ και μετά αποσύρθηκαν και έπεσε το ποδόσφαιρο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να σας πω πω ρε μάγκες...ας κατεβάσουμε μια all-star ομάδα να μας εκπροσωπεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τσίμα τσίμα μπορεί και να τη βγάλουμε την 11αδα. Ισχύς εν τη ενώσει! :P

Καθόλου άσχημα ιδέα...Η επιλογή της φανέλας μόνο θα είναι λίγο πρόβλημα.....

Μου θέλανε και αναβάθμιση του πρωταθλήματος...πως ρε; Patch για αναβάθμιση των βραδύνοων δεν έχει βρεθεί ακόμα.

:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μου θέλανε και αναβάθμιση του πρωταθλήματος...πως ρε; Patch για αναβάθμιση των βραδύνοων δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ναι, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τη σούφρα του αλλιώς. Ή μάλλον είναι σαν το ανέκδοτο που λέει "Ελα, τά'μαθες? Άλλαξα το όνομα μου. Από Γιάννης Μαλάκας το εκανα Γιώργος Μαλάκας"......:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Χεχε...πρώτη δήλωση Μπάκε από το sport.gr:

Κανένα σχόλιο για τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού, δεν θέλησε να κάνει στη συνέντευξη Τύπου ο Χανς Μπάκε, ο οποίος σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί ή να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήταν κάθετος: `Συνεχίζω 100%. Είναι σαφές αυτό`.

Δημοσ.
Χεχε...πρώτη δήλωση Μπάκε από το sport.gr:

Κανένα σχόλιο για τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού, δεν θέλησε να κάνει στη συνέντευξη Τύπου ο Χανς Μπάκε, ο οποίος σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί ή να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήταν κάθετος: `Συνεχίζω 100%. Είναι σαφές αυτό`.

xara oi gavroi.... :D :D :D

Δημοσ.

Και τώρα σκέψου: η μη απόκτηση ακραίων μπακ φέτος, μήπως, λέω μήπως, ήταν απόφαση του Μπάκε; Ο Τζίγγερ κάποια φράγκα τα έδωσε, αν ο μαλάκας του έλεγε "δεν βγαίνω με αυτούς", ε, έναν δεξί μπακ θα του τον έπαιρνε, έστω και άσημο. Μέχρι τώρα πίστευα ότι το πρόβλημα ήταν τα καβούρια του Τζίγγερ, αλλά επειδή πλέον έχω πλήρη άποψη για το IQ τούρτας του Σουηδού, μήπως τελικά είναι τοοοόοοοοσο μαλάκας;

Θα μου πεις, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος μαλάκας από αυτόν που προσέλαβε έναν μόνιμο προπονητή του μεγαθήριου Κοπεγχάγης.

Λοιπόν, δεν με νοιάζει και ας παίξει ο Άντριτς, ο Νίλσον, ο Μόρις ή ο Αποστολάκης δεξί μπακ. Ο Βύντρα μπορεί να είναι καλό παιδί, να τρέχει, αλλά είναι άχρηστος σε σημείο επικινδυνότητας. Είναι εκεί που το σημείο επίδοσης πηγαίνει μείον και στους δύο άξονες και η υπόλοιπη ομάδα προσπαθεί να διορθώσει τις μαλακίες του ενός. Ουσιαστικά, είναι σαν να προπονούμαστε να παίξουμε με 10 και οι άλλοι με 12 (ναι, θεωρώ τον Βύντρα παίκτη κλειδί των εκάστοτε αντιπάλων).

Και οι μαλάκες κάναν δηλώσεις ότι το μόνο που τους ανησυχεί είναι το μακρινό ταξίδι ως τη Ζαπορίζια!

moutzaER.gif

Δημοσ.

Συνεχίζω από το sport.gr:

"Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα του Παπαδόπουλου. Παίξαμε καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ. Δεχτήκαμε την ισοφάριση, μας έριξε ψυχολογικά και μας πήρε αρκετό χρόνο να επανέλθουμε στο παιχνίδι. Ο διαιτητής, όμως, καθυστέρησε τον ρυθμό του αγώνα, με πολλά φάουλ. Με τόσες διακοπές, δεν μπορέσαμε να πιάσουμε ρυθμό και να έχουμε επιθετική ανάπτυξη. Δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνά τους με κάθετες μπαλιές, ενώ δεν κλέψαμε μπάλες στην μεσαία γραμμη. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και μπορούμε να νικήσουμε μέσα στην Ουκρανία", ήταν το πρώτο σχόλιο του Χανς Μπάκε.

Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν τη στιγμή της αλλαγής του Ρομέρο από τον Δάρλα, είπε: "Ο Ρομέρο ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και τα 3-4 ράμματα που του έγιναν στην αρχή. Ηθελα να ανοίξω το παιχνίδι από τα πλάγια και ο Ρομέρο έπαιζε προς το κέντρο, όπου υπήρχε πολυκοσμία".

Ερωτηθείς για την επισήμανση που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι "η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 20 Αυγούστου", τόνισε: "Υπήρξαν 4 βασικοί που ενσωματώθηκαν αργά και δεν έχουν αφομοιώσει το παιχνίδι μας. Με προβληματίζει που η απόδοση μας έχει σκαμπανεβάσματα. Δεν έχω ως δικαιολογία την ίωση που είχαν κάποιοι πριν το παιχνίδι. Πρέπει να... ζήσουμε μια δύσκολη εβδομάδα και η αρχή γίνεται με τον Πανιώνιο".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μέταλουργκ, Σέρχι Γιαστσένκο, στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του: "Στην ψυχή μου, ήλπιζα για τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είχαμε επισημάνει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες μου έδειξαν θετικό χαρακτήρα. Αξίζαμε την ισοπαλία. Τους είμαι ευγνώμων για την απόδοσή τους. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, όπως και ο Παναθηναϊκός. Είτε η μία είτε η άλλη ομάδα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι στην Ουκρανία θα είναι ακόμα πιο δύσκολο".

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει από την UEFA με τιμωρία της έδρας από 1 έως 3 αγωνιστικές. Οχι τόσο για τις καταστροφές που έγιναν εντός κι εκτός γηπέδου, όσο για την ειβολή των οπαδών του, μετά το τέλος του αγώνα.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Μάριο Γκαλίνοβιτς, η κατάστασή του θα φανεί την Παρασκευή (15/9), όταν θα του γίνει μαγνητική τομογραφία.

"Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει... μπάλα η Θύρα 13", φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Δημοσ.
"Με τόσα φάουλ και τόσες διακοπές που σε πάνε πίσω δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στην επιθετική μας ανάπτυξη, όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα τους γιατί όταν δεν κερδίζεις τις μπάλες στην μεσαία γραμμή και ξεκινάς από την άμυνα σου είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι και πιστεύω σαφέστατα μπορούμε να κερδίσουμε στην Ουκρανία. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε την ισοφάριση μας έριξε ψυχολογικά και μας πήρε πολύ χρόνο για να ξαναπάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Μετά την ισοφάριση και μέχρι να βρούμε ρυθμό προσπαθήσαμε κυρίως με ατομικές προσπάθειες, χάναμε εύκολα την μπάλα και επίσης ο διαιτητής καταλόγισε πολλά φάουλ σε βάρος μας. Όπως είπα και νωρίτερα έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσης της ομάδας χάσαμε ευκαιρίες ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα".

Τι λέει ρε το γίδι;;; Μας κάνει και πλάκα;

Ουστ!

-censored by the local Nazi mod-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...