dreaming123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το κουνούπι πως σας φαίνετε? http://www.contra.gr/Soccer/Norway/205128.html και για επίθεση τον καρχαρία Σίγκουρσον. Θα πέσουν τα τείχη...
dreaming123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά και κάτι άλλο με τα διαρκείας αν βγάλει 'ενας φίλος μου φοιτητικό με μια φωτοτυπία της ταυτότητας μπορω να πηγαίνω εγω? Ρωτάω γιατι άντε να πάω σε 4-5 μάτς κυριακές λόγω δουλειάς και οτι είμαι απο επαρχία... Αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα να βρω εισητήρια φέτος στο οακα εδω έβρισκα έστω με αρκετό τρέξιμο και αγωνια στην λεωφόρο όχι τότε που ήταν η σειρά εμείς και εμείς αλλά όταν γέμισε σε ελάχιστα μάτς όπως η Αεκ.
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 1. Δεν ειπα οτι δεν επιλεγεις. Ειπα οτι λες στο "περιπου" και σου λενε νουμερο και αν θες κλεινεις. Αν θες σωνει και καλα συγκεκριμενη θεση ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το λες, οπως και στο μπασκετ2. Μηπως δεν εδωσες πιστωτικη?Αυτος που μας εβγαλε κανονικα εκλεισε για 3 ατομα στο μπάσκετ, στα πολύ φθηνά εισητήρια, πέρυσι, των 150 , δε μας εδωσαν δικαίωμα επιλογής καθόλου! είπαν ότι η επιλογή γίνεται τυχαία από το σύστημά τους! πιστωτική,δώσαμε, και μάλιστα παναθηναικός βίζα!!! τρομάρα τους! μας τα έπρηξαν! και μάλιστα, και στο σάιτ, δεν αναφέριε τίποτα για εξουσιοδότηση και λοιπές μπούρδες! Τέλος πάντων! ρε καιζερ, το να προσπαθείς να πεις σε κάποιον, ότι είναι προτιμότερο να μην αγοράζεις από τα πανέρια, αλλά τον κάθε...Χ ζιλμπέρτο σίλβα, είναι σα να προσπαθείς να με πείσεις ότι η μόνικα είναι περισσότερο πηδήσιμη από την κοπέλα μου/σου/του! Όποιος θεωρεί ότι είναι καλύτερα να αγοράζεις παίχτες ....no name, ας μου ζητήσει λίστα αποτυχημένων , και θα φροντίσω να του τη στείλω ζιπαρισμένη, γιατί αποκλείεται το μαίηλ του να δέχεται τόσο μεγάλο όγκο αρχείου!
axaxouxas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τελικα τον ΚΛΕΙΣΑΜΕ ? (Ζιλμπερτο Σιλβα) Τι γινεται με τον Γκαμπριελ ? Ακουστηκε και ο ΣΙΣΕ της Μαρσε'ι'γ Θα μας τρελανουν .... Αληθεια απο ΕΛΛΗΝΕΣ πως παμε ? πολλοι ξενοι ακουγονται .... ΒΑΒΕΛ το καναμε ...
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Για τον Ζιλμπέρτο θεωρείτε σίγουρος.Περιμένουμε μόνο ένα έγγραφο από την Αρσεναλ για να επιβεβαιωθεί και τυπικά. Και ο Γκαμπριέλ πρέπει να θεωρείτε σίγουρος αφού τα βρήκαν οι ομάδες και ο παίχτης έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες. Ο Σισε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα γιατί κοστολογείτε ακριβά (10μ θέλει η Μαρσέιγ) και έχει και γυάλινα πόδια. Ακούγετε έντονα Κρέσπο Πιζάρο για την κορυφή.Και στο φεράρι που είπε ο Πατέρας ταιριάζει στον Κρέσπο. Δηλαδή τώρα για να καταλάβω.Υπάρχει κανείς Ελληνας που αξίζει και δεν τον πήραμε?Πήραμε έναν που έχει ελπίδες να εξελεγχθεί.Έχουμε χορτάσει από Ελληνικά ταλέντα που μένουν στάσιμα μόλις τα τσεπώσουν.Οχι άλλο Βύντρα και Τζιώλη. Ο Λάζαρος μου άρεσε στο φιλικό.Μαχητικός και πολύ καλή σέντρα.
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ο johnyboy με κάλυψε! ο σισέ είναι απιστευτος παίχτης, αλλά πολύ γυαλινος για να επενδύσεις επάνω του το μισό μπάτζετ! ο πιζάρο, δε θέλει να ερθει ελλάδα,αλλά όσο περνάει ο καιρός και η τσέλσι δεν αλλάζει αποψη, πλησιάζει λιγο! το ίδιο ισχύει και για κρέσπο! όσο για τους έλληνες.... αστο, τα είδαμε τα ελληνόπουλα τι μπορούν να προσφέρουν! (πέρυσι, είχαν συντριπτική πλειοψηφία στην ομάδα για παράδειγμα)! μπάλα, από ποιους θα δω?αν για να δω μπάλα χρειάζομαι 15 λατιν παίχτες, ας πάρουμε 16 λάτιν,για σιγουρια!
Panahs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Κάπου είδα και για ένα 16χρονο ταλεντάκι που θα πάρουμε από τον Εργοτέλη. Επιθετικός.
Snolly Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δε θέλω να το γρουσουζέψω αλλά φοβάμαι ακόμα πως κάτι θα στραβώσει με Ζιλμπέρτο... Τώρα για σέντερ φορ, πιστεύετε ρε παιδιά με το χέρι στην καρδιά πως θα μπορούσε να έρθει τόσο μεγάλο όνομα όπως Πιζάρο ή Κρέσπο στην Ελλάδα;
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οταν έρχεται ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας όλοι έρχονται.Με το αζημίωτο φυσικά.
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δε θέλω να το γρουσουζέψω αλλά φοβάμαι ακόμα πως κάτι θα στραβώσει με Ζιλμπέρτο... Τώρα για σέντερ φορ, πιστεύετε ρε παιδιά με το χέρι στην καρδιά πως θα μπορούσε να έρθει τόσο μεγάλο όνομα όπως Πιζάρο ή Κρέσπο στην Ελλάδα; καταρχήν,το μεγαλύτερο όνομα όλων αυτών, είναι ο ζιλμπέρτο! ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αρχηγός της εθνικής βραζιλίας, με γεμάτες χρονιές (αν ψάξεις, θα βρεις...κάτι συνεχόμενες χρονιές με άνω των 50(!!!!) συμμετοχών)! ο πιζάρο, δεν είναι τόσο τεράστιο όνομα,αλλά είναι παιχταράς! Είναι όμως ψιλο-νέος, και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο (στυλ τσέλσι),και αυτό είναι το πρόβλημα! ο κρέσπο πάλι, νομίζω ότι μπορεί να έρθει πιο ευκολα! και όπως αποδεικνύει η μεταγραφή του ζιλμπέρτο, αν τα σκάσεις, ΟΛΟΙ έρχονται! απλά, ο καθένας έχει την τιμή του! πχ, ο ζιλμπέρτο,για να πήγαινε για παράδειγμα στην λίβερπουλ, θα ζητούσε 2μύρια, στη φιορεντίνα 2,2, και σε εσένα 3!!!
Snolly Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μακάρι να μη στραβώσει το θέμα και ξενερώσουμε. Διαρκείας των 250 βρίσκω ακόμα;
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μακάρι να μη στραβώσει το θέμα και ξενερώσουμε. Διαρκείας των 250 βρίσκω ακόμα; φαντάζομαι πως ναι,αλλά δεν ξέρω αν θα έχει μείνει σε καμία καλή σειρά! πήγαινε να δεις οσο πιο γρήγορα μπορείς!
Snolly Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 φαντάζομαι πως ναι,αλλά δεν ξέρω αν θα έχει μείνει σε καμία καλή σειρά!πήγαινε να δεις οσο πιο γρήγορα μπορείς! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε γίνονται online πια αυτά τα πράγματα... 2008 έχουμε.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ο Κρεσπο δεν ερχεται γιατι εχει καλο στον εγκεφαλο οτι ακομα μια πχ Ιντερ μπορει να στηριχθει πανω του. Το θεμα ειναι να ημαστε σε εγρηγορση οταν(ειναι το πιο πιθανο) οι πραγματικα μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες του ριξουν πιτα και ριξει και αυτος το υφακι και αρχιζει να συζητα με Μπενφικες και Γαλατες να χωθουμε ΥΓ. Δεν τον κοβω σταρχιδιστη και για ενσημα, εχει σαρακι με την μπαλα, αυτο ειναι το προβλημα οτι θελει ακομα να παιξει σε κορυφαιες ομαδες Καμπιονατο
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 δεν είπα για τον κρέσπο ότι είναι έτοιμος για ένσημα (όπως το ίδιο πιστεύω κ για τον ζιλμπέρτο, ότι θα παίξει μπάλα)! Απλά, νομίζω ότι αν δεν πας από τωρα να του γλύψεις...τα π@π@ρια, όταν θα καταλάβει ότι η ιντερ δεν τον θέλει, και θα βρεθούν 10 φιορεντίνες και μαγιόρκες μπροστά του,δε θα επιλέξει εσένα! *(δηλαδή, σου λέω να κάνεις, ότι έκανες και κάνεις και με τον πιζάρο)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.