Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας τον παρουν ρε παιδια 32 ετων ειναι τι να παιξει πια ?

Να ηταν 28-29 να πω μπραβο ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια

αλλα στα 32 φευγα ?

τα τελευταια ενσημα θελει ο τυπος και μου μυριζει ΚΟΝΣΕ'Ι'ΣΑΟ....

Το ξεφορτωνεται η Αρσεναλ και παμε να τον φορτωθουμε εμεις ?

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !!!!

Εδώ κοντεύω να του απαντήσω εγώ που είμαι γαύρος

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κόντρα γράφει πως τον κλείσαμε ενώ οι άλλοι πως έχει διαφορά.ποιον να πιστέψουμε?Αυτό που βλέπω είναι πως το άρθρο του κόντρα είναι μια ώρα μετά τα άλλα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/205083.html

alexzzz δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να θεωρεί άχρηστο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.Δεν θυμάμαι να έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας.

Δημοσ.
Αν την μεταγραφή την είχε σταματήσει η τσιγκουνιά δεν θα δίνανε τόσα λεφτά σε Κλέυτον και Λάζαρο.Θα φέρνανε τον Αιμάρ και θα ήμασταν και εμείς ευχαριστημένοι και αυτοί με περισσότερα λεφτά.

Η μεταγραφή σταμάτησε από τον προπονητή.Αν ήταν θέμα χρημάτων δεν θα έβγαινε στην φόρα και δεν θα κάνανε κίνηση.Η μεταγραφή χάλασε μία μέρα μετά αφού ήρθε ο Τεν Κάτε Ελλάδα.

Πάλι βασίζεσαι σε γραφόμενα εφημερίδων ( που όλος ο κόσμος ξέρει πόσες από αυτές τις "δηλώσεις" είναι αληθινές ή αποτελέσματα της "φαντασίας" των δημοσιο....γράφων ).

Πού ξέρεις εσύ πότε χάλασε η μεταγραφή ?

Πού ξέρεις αν το είπε ο Τεν Κατε ή ο Αντωνίου ή ο Κωστέτσος ?

Παρεπιπτόντως δεν νομίζω να νομίζεις ότι ο Αϊμάρ ήθελε τα ίδια χρήματα με αυτά που ήθελαν ο Πανιώνιος και Κλέυτον έτσι ?

Δημοσ.
Πάλι βασίζεσαι σε γραφόμενα εφημερίδων ( που όλος ο κόσμος ξέρει πόσες από αυτές τις "δηλώσεις" είναι αληθινές ή αποτελέσματα της "φαντασίας" των δημοσιο....γράφων ).

Πού ξέρεις εσύ πότε χάλασε η μεταγραφή ?

Πού ξέρεις αν το είπε ο Τεν Κατε ή ο Αντωνίου ή ο Κωστέτσος ?

Παρεπιπτόντως δεν νομίζω να νομίζεις ότι ο Αϊμάρ ήθελε τα ίδια χρήματα με αυτά που ήθελαν ο Πανιώνιος και Κλέυτον έτσι ?

Εγώ σου λέω υπήρχε θέμα Αιμάρ γιατί το είπε ο ίδιος ο Πρόεδρος.

Δεν βασίζομαι σε γραφόμενα εφημερίδων ούτε δημοσιογράφων.

Αυτός που μου είπε αρκετό καιρό πριν το γράψουν οι εφημερίδες πως ο Αιμάρ συμφώνησε μου είπε και ποιος την έκοψε.Το πιστεύεις η όχι δικαίωμά σου.

Πήγαινε διάβασε τον τουλούμπα με τον νεκροθάφτη και έλα να μου πείς τι λένε.

Δημοσ.

Εγώ ευχαριστημένος δεν είμαι τώρα αλλά δεν κράζω προτού δω.Θα δώ και θα κρίνω αργότερα.

Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ ότι πιστεύω το λέω τώρα. Δεν περιμένω το αποτέλεσμα για να γίνω μετά χριστόν προφήτης. Αν δεν δικαιωθώ θα βγω και θα το πω, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά μην μου λες να περιμένω τα αποτελέσματα για να κρίνω τον Αντωνίου και τον Αντωνιάδη... Πλάκα κάνουμε; Από άλλοι χώρα είστε; Δεν τους ξέρετε;

Θεωρώ τα δύο αυτά πρόσωπα τις χειρότερες επιλογές για τις συγκεκριμένες θέσεις. Αν αλλάξουν τόσο πολύ και αποδειχτούν σωτήριοι για την ομάδα πρώτος εγώ θα βγω και θα τους χειροκροτήσω και θα πω ότι έκανα λάθος που δεν τους ήθελα.

Για τις μέχρι τώρα κινήσεις δεν χρειάζονταν κανένας Βγενό και Πατέρας.

Δημοσ.

Βρε παιδια ειπαμε να κανουμε ΟΜΑΔΑ αλλα με τι μεσο ορο ηλικιας ?

οταν αρχιζουμε να παιρνουμε παιχταραδες στα 32+

καθηστε να δουμε αν θα ξαναπαιξει εθνικη Βραζιλιας και τα ξαναλεμε μετα

εγω παντως προτιμω να εχω ομαδα με μικρο μεσω ορο ηλικιας και να βγαζω παιχταραδες

παρα να εχω ολη την γερονταρια του κοσμου ....

ΜΑΚΑΡΙ να βγω λαθος και θα βγω να χειροκροτησω τις επιλογες ....

Δημοσ.

Για να κάνεις ομάδα χρειάζοντε και πάικτες όπως ο Ζιλμπέρτο δεν μπορείς να βασιστείς μόνο σε πιτσιρικάδες.Και ο Ζιλμπέρτο είναι μεγάλος πάικτης.

Το μόνο που θα πρέπει να σας προβληματίζει είναι το αν θα έρθει για να πάιξει μπάλα ή για να αράξει.

Δημοσ.

ρε παιδια τι λετε τωρα, εδω μιλαμε για μεταγραφη παταγο και τον κοιταται στα δοντια??

Ποτε θα καταλαβετε οτι η ηλικια δεν εχει καμια σχεση με την αγωνιστικη αξια ενος παικτη..

Δλδ ο μακελελε που ειναι 35φευγα, ειναι γερος??

Δλδ τι θελετε, γκατουζο και φαμπρεγκας?? Με τον τζιολη επαιζε περυσι η ομαδα!!!

Κατα την γνωμη μου ειναι μια μεταγραφη που θα αποδωσει οπως και του ολυμπιακου με τον καρεμπε...τσοντα δλδ :-D

Δημοσ.

TI MEΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ????

Τα θελετε και τα λετε ρε ή σας ξεφευγουν?Ξερεις ποιος ειναι αυτη την στιγμη ο γηραιοτερος παικτης της ομαδας?Ο 33αρης Γκουμας

Εχεις καταλαβει οτι την παταμε γιατι εχουμε πολλους νεους?

Σπυροπουλος, Ιβανσιτζ, Νινης, Ματος, Γκαμπριελ, Ρουκαβινα,Χριστοδουλοπουλος,Κλευτον ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25!!!

Καταλαβαινεις οτι λογικα του χρονου η βασικη 11αδα δεν θα ξεπερνα σε Μ.Ο. τα 26 χρονια!!!!

Λοιπον, ακου τι θα γινει, παρε εσυ μια 11αδα με ΤζιολοΜαντζιοΔημουτσοΣιμαους και μην σου πω και πιο πιτσιρικαδες, Σιοντη κτλ και δωσε μου εμενα Φαν Ντε Σααρ, Μακελελε, Νεστα, Πιρλο, Ρουντ, Σκοουλς και τα υπολοιπα γεροντια. Ρε τι ακουμε. Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. 45 χρονων να ειναι ο αλλος μπορει???Αν μπορει τοτε ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ. Ο Βαζεχα στα 35 του μας ξελασπωνε.

Και τωρα μιλας για ενα παικτη 31 στα 32 με 35 συμμετοχες περσυ στην Αρσεναλ την χρονια που ΔΕΝ ηταν βασικος, που και να ηταν δηλαδη!!Εθνικη Βραζιλιας και ολα τα ροκφορ και δεν συμμαζευεται

Δημοσ.

Για το σύγχρονο τρόπο και ποιότητα ζωής τα 32+ μια χαρά είναι για παίκτη. Τι θα το κάνουμε; Πρωτάθλημα νέων;

Κανα νέο έχουμε;

Δημοσ.

οταν αρχιζουμε να παιρνουμε παιχταραδες στα 32+

καθηστε να δουμε αν θα ξαναπαιξει εθνικη Βραζιλιας και τα ξαναλεμε μετα

εγω παντως προτιμω να εχω ομαδα με μικρο μεσω ορο ηλικιας και να βγαζω παιχταραδες

παρα να εχω ολη την γερονταρια του κοσμου ....

ΜΑΚΑΡΙ να βγω λαθος και θα βγω να χειροκροτησω τις επιλογες ....

Είδες τι μαλάκες είναι; Έχουμε τον Αλέξανδρο μου είναι και νέος, είναι και ωραίος και μου φέρνουνε το σάπιο το σαραντάρη το συνταξιούχο.

Έχουμε ΤΣΟΛΙΑ ρε, δε θέλουμε βρραζιλιάνες χορεύτριες...

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μην είναι αλλη μιά περίπτωση Κονσεϊσάο.Το ότι γνωρίζει άριστα τη μπάλλα είναι αδιαμφισβήτητο.Έρχεται γιά μπάλλα όμως ή γιά αραλίκι?

Δημοσ.

Δείτε τα προτεινόμενα για το όνομα Τζιόλης

vuuhto8knln935av05bg.png

Έλα τώρα να ζητήσεις συγνώμη από την γειτονιά για την φασαρία από τα γέλια μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...