sodeli Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μάλλον θα πέρασε απο το γνωστό κότερο και αυτός... edit: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7713&pubid=1196201
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κατι λεγεται για ενδιαφερον απο Αγιαξ και στραβωνει το πραμα
soturin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 2,5 μύρια το χρόνο σε ομάδα που θα ναι πρώτη μούρη πρέπει να ρθει ο διάολος να γουστάρουμε
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Για να έρθουν οι άλλοι στην Ελλάδα δεν είναι τυχαίο.Σιγά μην ήρθε ο πρόεδρος της εταιρείας να πάρει μια προσφορά.Τι είναι πωλητής? Για να ήρθε πιστεύω θα υπήρχε κάποια συμφωνία έστω και προφορική.Δηλαδή αν υπήρχε πρόταση από 5 ομάδες θα κάνανε γύρω της Ευρώπης? Χλωμό.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τι έγινε με τον Σίλβα; Τίποτα γιατί είναι άχρηστοι.
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν χάλασε αλλά βγήκε μια είδηση στο σπορτ24 πως τον θέλει ο Αγιαξ.Αλλά δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.ΤΟ ίδιο το έκανε copy/paste και ο sport-fm.gr και σε λίγο θα κάνουν copy/paste όλα τα site για ένα δημοσίευμα που δεν επιβεβαιώνεται. Αν δεν έχουν πηγή δεν ισχύει.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Γιατί ρε μάστορα έμαθες πως στράβωσε το ντήαλ; Δεν παρακολουθείς τον firewalker και άρα δεν έπιασες το νόημα του post μου.
catrina_p Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν χάλασε αλλά βγήκε μια είδηση στο σπορτ24 πως τον θέλει ο Αγιαξ.Αλλά δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.ΤΟ ίδιο το έκανε copy/paste και ο sport-fm.gr και σε λίγο θα κάνουν copy/paste όλα τα site για ένα δημοσίευμα που δεν επιβεβαιώνεται. Αν δεν έχουν πηγή δεν ισχύει. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εσένα και τις αναφορές σου σχετικά με την ύπαρξη θέματος Αϊμάρ ή όχι, καθώς και για το αν το σταμάτησε η τσιγκουνιά ή ο Κάτε...
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εσένα και τις αναφορές σου σχετικά με την ύπαρξη θέματος Αϊμάρ ή όχι, καθώς και για το αν το σταμάτησε η τσιγκουνιά ή ο Κάτε... Αν την μεταγραφή την είχε σταματήσει η τσιγκουνιά δεν θα δίνανε τόσα λεφτά σε Κλέυτον και Λάζαρο.Θα φέρνανε τον Αιμάρ και θα ήμασταν και εμείς ευχαριστημένοι και αυτοί με περισσότερα λεφτά. Η μεταγραφή σταμάτησε από τον προπονητή.Αν ήταν θέμα χρημάτων δεν θα έβγαινε στην φόρα και δεν θα κάνανε κίνηση.Η μεταγραφή χάλασε μία μέρα μετά αφού ήρθε ο Τεν Κάτε Ελλάδα.
firewalker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τίποτα γιατί είναι άχρηστοι. Πες τα χρυσόστομε!!! :-) Έχω βαρεθεί να το λέω. Εκτός από τα αδέρφια (που δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη συμμετοχή στα τεκταινόμενα) όλοι οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι μέχρι αποδείξεως ότι δεν είναι. Για τον Γιαννάκη το ξέραμε, Βεγνό και Father κάνουν σημαντικά βήματα για να γίνουν Γιαννάκης (βλέπε πρόσληψη των Αντωνίου, Αντωνιάδη). Καμιά εσωτερική πληροφόρηση για το θέμα του Σίλβα έχουμε να δούμε τι παίζει; Μην παίρνετε διαρκείας. Περιμένετε. Θα πέσουν οι τιμές.
axaxouxas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κατι λεγεται για ενδιαφερον απο Αγιαξ και στραβωνει το πραμα Ας τον παρουν ρε παιδια 32 ετων ειναι τι να παιξει πια ? Να ηταν 28-29 να πω μπραβο ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια αλλα στα 32 φευγα ? τα τελευταια ενσημα θελει ο τυπος και μου μυριζει ΚΟΝΣΕ'Ι'ΣΑΟ.... Το ξεφορτωνεται η Αρσεναλ και παμε να τον φορτωθουμε εμεις ? ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !!!!
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ρε τι πίνετε??? Μιλάμε για τον εν ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας.Δηλαδή κάνει στην Βραζιλία και όχι σε εμάς.ΗΜΑΡΤΟΝ. firewallker πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχεις σχέση με τον Γκόντζο.
firewalker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 firewallker πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχεις σχέση με τον Γκόντζο. Ποιος είναι ο Γκόντζος; Εσύ είσαι ευχαριστημένος; Εγώ την γνώμη μου την λέω, δεν περιμένω να δω και μετά να πω. Αν έχω άδικο θα το παραδεχτώ.
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ποιος είναι ο Γκόντζος; Εσύ είσαι ευχαριστημένος; Εγώ την γνώμη μου την λέω, δεν περιμένω να δω και μετά να πω. Κολλητός του Τζίγκερ που έκανε κουμάντο τόσα χρόνια.Δημοσιοκάφρος και ιδιοκτήτης φυλλάδας και λέτε ακριβώς τα ίδια πράγματα.Οταν διαβάζω αυτά που γράφεις είναι σαν να διαβάζω γκοντζο.Λέτε ακριβώς τα ίδια. Εγώ ευχαριστημένος δεν είμαι τώρα αλλά δεν κράζω προτού δω.Θα δώ και θα κρίνω αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.