Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Question->

Φέτος, προγραμματίζω....την επιστροφή του ασώτου, στην μπάλα!

Μετά από 3 χρόνια αποχής, εγώ και η παρέα μου, αποφασίσαμε για διαρκείας!

(να ναι καλά, όχι η πεκ, αλλά η είσοδος του γιαννακόπουλου στο συμβούλιο, για την εμπιστοσύνη που δείχνω)!

Στα διαρκείας των 350, μπορείς να επιλέξεις θέση, ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Nαι, προχθες εκλεισα με αλλα 2 παιδια. Για την ακριβεια δεν ζητας ΑΚΡΙΒΩΣ θεση απλα λες θυρα, ψηλα ή χαμηλα και τμημα(Α ή Β)

Δημοσ.
Nαι, προχθες εκλεισα με αλλα 2 παιδια. Για την ακριβεια δεν ζητας ΑΚΡΙΒΩΣ θεση απλα λες θυρα, ψηλα ή χαμηλα και τμημα(Α ή Β)

μάλιστα!!! δε μου λες ρε κάιζερ, σε ποια θύρα πήρες?

(καλά, αυτό ειναι μαλακία....Δηλαδή , στην 6, στις ψηλά 5 σειρές, βρέχεσαι, οπότε, άλλο το "ψηλά" γενικά, αλλο το συγκεκριμένα)!!!

Λεω για 6,ή 12, αν βρω βέβαια εισητήριο! (εκτός αν ΔΕΝ αληθεύει ότι έχουν φύγει 12-13.000)!

Ερωτήσεις:

Μήπως έτυχε να αγοράσεις για κάποιον μη παρόντα εισητήριο?

Αν ναι ,Θέλει καμιά υπευθ.δήλωση, ότι μπορώ εγώ να υπογράψω για αυτόν την αίτηση? (εκτός των τυπικών χαρτιών που θα κουβαλάμε μαζί)!

Δημοσ.
μάλιστα!!! δε μου λες ρε κάιζερ, σε ποια θύρα πήρες?

(καλά, αυτό ειναι μαλακία....Δηλαδή , στην 6, στις ψηλά 5 σειρές, βρέχεσαι, οπότε, άλλο το "ψηλά" γενικά, αλλο το συγκεκριμένα)!!!

Λεω για 6,ή 12, αν βρω βέβαια εισητήριο! (εκτός αν ΔΕΝ αληθεύει ότι έχουν φύγει 12-13.000)!

Ερωτήσεις:

Μήπως έτυχε να αγοράσεις για κάποιον μη παρόντα εισητήριο?

Αν ναι ,Θέλει καμιά υπευθ.δήλωση, ότι μπορώ εγώ να υπογράψω για αυτόν την αίτηση? (εκτός των τυπικών χαρτιών που θα κουβαλάμε μαζί)!

Πηρα στην 6, ζητησαμε χαμηλα για να βλεπουμε στο τμημα Β(προς κεντρο, της 12 το Α ειναι προς κεντρο)

Δεν τα πηρα εγω, τα πηρε αλλος με πιστωτικη. Δωσαμε Α.Τ., ΑΦΜ, ΔΟΥ και διευθυνση(θα ερθει σε καθενος το σπιτι)

Απο την στιγμη που εχουν μια πιστωτικη για να κανουν την χρεωση και στοιχεια κατοχου ξεχωριστα για να ξερουν ποιος ειναι που δεν χρειαζονται τιποτα αλλο

Δημοσ.
Πηρα στην 6, ζητησαμε χαμηλα για να βλεπουμε στο τμημα Β(προς κεντρο, της 12 το Α ειναι προς κεντρο)

έλα ρε, αυτά τα ξέρω κ εγώ, τόσα χρόνια πάμε οακα!!

το μόνο που με φοβίζει, είναι να γίνει καμιά στραβή, και να μας δώσουν στις πρώτες 2-3 σειρές.... γιατί είναι ακάλυπτες, και βρέχονται!!!!

Δημοσ.
έλα ρε, αυτά τα ξέρω κ εγώ, τόσα χρόνια πάμε οακα!!

το μόνο που με φοβίζει, είναι να γίνει καμιά στραβή, και να μας δώσουν στις πρώτες 2-3 σειρές.... γιατί είναι ακάλυπτες, και βρέχονται!!!!

Στο λεει ρε, "Εχουμε εκει", αμα θες του λες λιγο πιο πανω(εμεις ημαστε 6 σειρα, θυρα 6, λες να γινει κανα καλο να εχω και την θεση 6?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...