Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτά από wikipedia:

Ε, καλά... o Gilberto είναι γνωστός δεν χρειάζεται την wikipedia. Μεγάλη μεταγραφή αλλά ας κλείσει πρώτα... ας κρατήσουμε μια πισινή.

Δημοσ.

Σαν όνομα τον ξέρω κι εγώ απλά δεν ήξερα τόσες λεπτομέρειες ειδικά για τον τρόπο παιχνιδιού του.

Δημοσ.
Την μεταγραφή του Αιμάρ την σταμάτησε ο Τεν Κατε.

Δεν υπήρχε θέμα Αϊμάρ.

Γιατί θέλει να έρθει σε εμάς ο Σίλβα; Δεν τον θέλει η Άρσεναλ ή τελειώνει το συμβόλαιο του;

Δημοσ.

Από ότι λένε παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Άρσεναλ ο Βενγκερ δεν θα είχε πρόβλημα να το πουλήσει. Ο Παναθηναϊκός ήταν από τους πρώτους που το έμαθε και έκανε κίνηση.

Αλήθεια... ψέμματα....

Δημοσ.
Δεν υπήρχε θέμα Αϊμάρ.

Γιατί θέλει να έρθει σε εμάς ο Σίλβα; Δεν τον θέλει η Άρσεναλ ή τελειώνει το συμβόλαιο του;

Θέμα Αιμάρ υπήρχε.Τα είχαν βρει με την ομάδα στα 5.5 και με τον παίχτη στα 2 μύρια περίπου.

Εδώ παραδέχτηκαν από την ΠΑΕ πως υπήρχε θέμα.Δεν μπορεί όλοι να λένε υπάρχει θέμα και ο γκόντζος με τους αυλικούς να λένε δεν υπάρχει.

Θέμα υπήρχε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Ο Σίλβα δεν είναι στα σχέδια του Βενγκέρ και αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο τον δίνει.Και η Αρσεναλ βασίζεται σε νέους παίχτες κυρίως.

Δημοσ.

Αυτό που είδα είναι πως ο Μουν με το ανάποδο πόδι έχει 10 φορές καλύτερη σέντρα από τον Βύντρα.Επίσης να πάει δανεικός ο Τζιώλη wallker και να πάρουμε τον Σιόντη.

Δημοσ.

ειπα και εγω, χαλασε η δορυφορικη μου και εχω ζαλιστει?? χαχα

Εγω αν εκανα ληψη θα πηγαινα για οσκαρ μιλαμε..

ΠΟιος ειναι αυτος ο μουν??

Γκολαρα ο μαντζιος...

Δημοσ.

ευχομαι τα νουμερα τηλεθεασης για τον Παναθηναικο να ανεβουν,δεν σημαινει οτι οτι δεν ειναι εμπορικο δεν ειναι και καλο.Η νεα σεζον αρχιζει απο το Χειμωνα να ειστε ετοιμοι!!

παντως εγω τον παω πολυ τον Παναθηναικο εχουν καλη ψυχη ολοι οι παικτες και καθαρα γηπεδα...

καλη επειτιχια!

Δημοσ.

Είναι καλύτερα να βλέπεις τον Τεν Κάτε παρά τον αγώνα.Δεν μού φαίνεται καί τόσο άγριος όσο λένε τα ρεπορτάζ.

Σκεφτείτε ότι μεγάλωσε ορφανός στα γκέτο τού Άμστερνταμ.Άκουσα να το λέει ο ίδιος ο Νίκος Μαχλάς πού τον είχε προπονητή στην Φίτεσε.Έχει σπουδάσει πεζοδρόμιο ο άνθρωπος.

Είμαι σίγουρος πως θα τού αρέσει η γυρόπιτα με μπόλικο τζατζίκι.Καί στο τέλος θα σκουπίζει το στόμα του με το χέρι.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...