catrina_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μεγάλος προπονητής ε ? Από πού ? Από αυτά τα και καλά ότι αυτός ήτανε ο προπονητής στην ουσία και ο Ραϊνκαρτ απλά ήτανε "βιτρίνα" ? Απο πού το τεκμηριώνεις το "μεγάλος προπονητής" ? Επίσης η ομάδα φέτος έχει το λιγότερο έμψυχο δυναμικό των τελευταίων χρόνων ( σε αριθμό ) [ σε ποιότητα να μην το σκέφτεσαι καν.... ] Όσο για το ότι είναι 8 Ιουλίου ακόμα... 1) Πότε θα μοντάρει την ομάδα δηλαδή ? Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ? 2) Πότε θα δέσουνε οι παίχτες μεταξύ τους σαν σύνολο ? 3) Στην αρχή μιλάγαμε για διώξιμο Παπαδόπουλου, Βύντρα, Μάντζιου, Ρομέρο, και λοιπών ασχετίλων και τώρα τους πέρνουμε παρέα στην αποστολή και όλο και κάποιοι μασάνε τα λόγια τους... να δείς που σε λίγο ο "υπεύθυνος" της ομάδας ( και καλά κάτι είπε τώρα ο δικός σου ) θα βγάζει τον Τζιώλη ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μάντζιος ο νέος Καντονά, ο Παπαδόπουλος ο νέος O' Sullivan...ώπα λάθος άθλημα Σεπτέμβρης κοντή γιορτή...
Harkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 έχεις δίκιο πως βιαζόμαστε. για σένα δηλαδή μπορεί να είναι κ αποκλειστικά θέμα προπονητή-συστήματος που οι παικτες αυτοί δεν απέδωσαν. λόγια τύπου Τεν Κάτε έχουν πει και θα πουν και άλλοι. "δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής" κ κάτι τέτοια στο παρελθόν. στη δουλειά θα φανεί και τις πραγματικές κριτικές θα τις κάνουμε τέλος της χρονιάς με το ταμείο. από πλευράς μου βλέπω να έχουν σιγουρέψει τους περισσότερους καλούς παίκτες της προηγούμενης χρονιάς και να γίνεται προσπάθεια για καλό ξεσκαρτάρισμα. παράλληλα όμως με αυτό δε θα έπρεπε να κλείνουμε παίκτες για να γεμίσουν το κενό; επίθεση μέιναμε με Σάλπι και Ν'τόγιε. άμυνα με Γκούμα, Σαριε, Σπυροπ, Νίλσον. οκ κάνουν κινήσεις, είπαν θα πάρουν παίκτες, προσπάθησαν, ανεβάζουν το μπάτζετ λένε.. αλλά οι άλλοι κινούνται. στο τέλος θα πάρουμε τα απομεινάρια των άλλων ισοδύναμων με εμάς ομάδων; απλά μια ανησυχία είναι. όχι κακή κρίση, για όνομα.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 στη δουλειά θα φανεί και τις πραγματικές κριτικές θα τις κάνουμε τέλος της χρονιάς με το ταμείο. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ σε τόσα ποστ μου.Να κρίνουμε αφού δούμε και όχι ποιο πριν. Το είδαμε και αυτό.Ο τεν κατε μικρός προπονητής.
firewalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Απλά είναι τα πράγματα. Είχαμε έναν βλάκα. Τώρα έχουμε περισσότερους.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Απλά είναι τα πράγματα. Είχαμε έναν βλάκα. Τώρα έχουμε περισσότερους. Ετσι έτσι.
vlachaquito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αληθεια, κεντρικος αμυντικος ποιος θα παιζει?? μετα τον γκουμα το χαος και μετα παλι ο γκουμας. Να πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα απο τους πολυμετοχικους. Στα συν σιγουρα ο προπονητης, αν και απο ονοματα ο παναθηναικος παντα εφερνε διεθνους φημης προπονητες (και δεν το λεω καθολου ειρωνικα), αλλα απο εκει και περα χριστοδουλοπουλος ρουκαβινα και κλειτον καταρχην δεν εχουν καμια σχεση με τα ονοματα και τα μπατζετ που ακουστηκαν στην αρχη, κατα δευτερον κατα την γνωμη μου δεν κλεινουν τρυπες που πραγματικα ποναει ο παναθηναικος (αμυνα). Οσο για τα ονοματα που κυνηγησε, και ο ολυμπιακος κυνηγουσε περυσι τον μακελελε... Δλδ αν παει η προεδραρα μου και πει δινω 10 εκ. για να ντυσω στα κιτρινομαυρα τον ροναλντινιο, πρεπει να πω οτι "μπραβο του, προσπαθησε να φερει στον εργοτελη τον ροναλντινιο??" Αλλο κυνηγαω, αλλο υπογραφω...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μα ακόμα είναι 8 Ιουλίου.Ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα έρθει ποιος θα φύγει Και 30Αυγουστου θα μου ξαναλες οτι "Δεν τελειωσαν ακομα οι μεταγραφες"???8 Ιουλιου ειναι, οχι 8 Μαιου. Ηδη εχασες τα 2 σεντερ μπακ που ηθελες(καλοριζικος ο Παγερανο ειπες στην Αλμερια) και σου εσκασε στην μαπα το μπαμ του ΑιμαρΒεβαια περσυ τετοια εποχη που κραζαμε ολοι μαζι τον Ενακαριρε δεν θυμαμαι να ελεγες "καθιστε να δουμε". Τοτε αλλοι τα λεγανε και ολοι μαζι τους λεγαμε "σιγα μην περιμενουμε" πως θα παίξει η ομάδα στα πρώτα ματς στο cl και μετά να κρίνουμε και να ρίχνουμε κράξιμο.Αυτό που είπε ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ πως από σήμερα ο υπεύθυνος για την ομάδα είναι εγώ σε μένα λέει πολλά.Πάρα πολλά. Ρε πας καλα?Ποιος κραζει?Ειπε κανεις "Πουλα Πατερα"??? Ειναι σαν να μην γουσταρω εγω τον Κετσμαν. Σημαινει οτι δεν θελω τον Ζοτς?Προφανως λεμε οτι αγχωνομαστε για τις επιλογες, δεν λεμε οτι επιτηδες κανουν λαθος επιλογες ή καθολου επιλογες. Και δεν εχεις βαρεθει να τα λες στο τελος και καθε χρονια το τελος να ειναι το ιδιο πικρο? Το μπάτζετ για μεταγραφές είναι στα 30 μύρια και αν χρειαστεί θα ανέβει και άλλο. Ναι, καλα, ο Κωστακης ο Αντωνιου διαφωνει μαζι σου. 20Μ ειπε και αν χρειαστει θα παει 25Μ Το ότι γίνεται προσπάθεια να έρθουν στην ομάδα μεγάλοι παίχτες μου αρκεί.Τουλάχιστον προσπαθούν κάτι που ο ανίκανος δεν έκανε.Αν μας είχανε πάρει τον Κλέιτον και τον Λάζαρο τώρα θα κλαψουρίζαμε γιατί δεν τους κυνηγήσαμε και είναι άχρηστοι κλπ κλπ. Α, καλα, αμα ειναι απο προσπαθειες...Δεν εκανε ο ανικανος?Δεν προσπαθησε να παρει τον Σαβιολα?Τον Ρικελμε?Τον Βερον?Τι λες τωρα... Τι?Σιγα μην προσπαθησε?Οκ,μαζι σου. Για Αιμαρ, Πιζαρο, Σιλβα εσυ δλδ τον κοβεις οτι προσπαθησαν?Γιατι δεν νομιζω να βγηκε κανας Αιμαρ "Ευχαριστω τον Παναθηναικο αλλα Ελλαδα δεν παω" Και ξανα ΕΛΕΟΣ με τις προσπαθεις. Δεν αντεχω 12 χρονια να προσπαθω και να προσπαθω και να μενω με την προσπαθεια στο χερι Και επιτέλους ήρθε ένας μεγάλος προπονητής ας τον αφήσουμε να κάνει δουλειά.Αν μία στις 100 κάνει τους άχρηστους να παίζουν να δω τι θα λέμε μετά. Μπαρδον?Δεν αντελιφθην?Ο ΤενΚατε και αν θα δουλεψει με την ησυχεια του ποτε μπηκε στην συζητηση και δεν το καταλαβα?Ποτε τεθηκε κατι τετοιο? Φανταστείτε για τι παίχτες θα πηγαίναμε με τον ραλάκια στην ομάδα και για τι παίχτες πάμε τώρα. Τον Σαλπιγγιδη?Τον Σπυροπουλο? Τον Μαλαρτζ? Εκτος αν πιστευεις οτι ο Κλευτον της Καλαμαριας και της Λαρισας και ο Χριστοδουλοπουλος των 5 ματς εδω και 2 χρονια που ολοκληρη Λιβερπουλ δεν χαραμιζε πανω απο 500χιλ για παρτη του ειναι καλυτεροι
tzinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 εχω την εντυπωση οτι αυτος ο χριστοδουλοπουλος εφτιαξε ονομα μονο και μονο επειδη πηγε 2 βδομαδες για δοκιμη στην λιβερπουλ!! Ουτε πριν, ουτε μετα φροντισε να δειξει οτι υπαρχει λογος για τον ντορο γυρω απο τον ονομα του. Διοτι πχ τον σπυροπουλο εβλεπες οτι το παλικαρι δεν ειναι και ο ρομπερτο καρλος αλλα βγαζει μια ποιοτητα μια σιγουρια για εξελιξη, δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου...Το ιδιο και για τον αβρααμ. Αλλα ο λαζαρος δεν το βγαζει αυτο. Πραγματικα θα τον παρακολουθησω με μεγαλο ενδιαφερον του χρονου.
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Η ανησυχία υπάρχει σε όλους.Αλλά εντάξει θέλω να είμαι αισιόδοξος γιατί αλλάξανε κάποια πράγματα.Δεν θα περιμένω μέχρι 30 Αυγούστου για να αρχίσω να ανησυχώ.Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να κλείσουν αμυντικούς και το αμ χαφ και να αφήσουν τον επιθετικό που είναι και το ποιο ζόρικο. Είναι αρκετοί που αμφισβητούν διοίκηση και προπονητή.Αν διαβάσεις λίγο ποιο πίσω θα καταλάβεις.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Είναι αρκετοί που αμφισβητούν διοίκηση και προπονητή.Αν διαβάσεις λίγο ποιο πίσω θα καταλάβεις. Να σουπω την αληθεια, απολους εκει μεσα, μονο το ονομα "Γιαννακοπουλος" εχει την εμπιστοσυνη μου. Δεν ξερω και δεν κρινω τα κινητρα του αλλα οταν μπλεκεται γερα(γερα, οχι σαν τον Ερασιτεχνη) βγαινει κατι καλο Για ολους τους αλλους δεν εχω κανενα λογο να μην τους αμφισβητω και να μην τους εχω εμπιστοσυνη. Ουτε τον Βγενοπουλο ξερω ουτε τον Πατερα ουτε τον ΤενΚατε. Θα κανουν πρωτα και μετα θα τους εμπιστευτω.
thodoras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Απ'οτι ακουγεται ειναι σχεδον σιγουρο για Zilberto Silva. Αν τον παρετε θα ειναι τρελη επιτυχια του Παο γιατι ειναι παιχτουρα!
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ε δεν έρχεται και κάθε μέρα βασικός παίχτης της εθνικής Βραζιλίας.μόνο αυτό λέει πολλά.Αλλά αν δεν δω την ανακοίνωση στο site δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.Και τον Αιμάρ τον είχαμε κλείσει και τελικά ακυρώθηκε. Το θετικό είναι πως η Βερντερ που τον ήθελε έκανε πίσω γιατί ο παίχτης ζητά 2.5 και τριετές.
Snolly Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Απ'οτι ακουγεται ειναι σχεδον σιγουρο για Zilberto Silva. Αν τον παρετε θα ειναι τρελη επιτυχια του Παο γιατι ειναι παιχτουρα! Αυτά από wikipedia: Gilberto is often called "the invisible wall" (or "volante") in Brazil.[11] His play often goes unnoticed as he positions himself between the two centre backs and the rest of midfield, breaking up opposition attacks before they gather momentum. In this role, he is a part of the defensive unit for both club and country.[102] As Arsenal and Brazil are both attack minded teams, he offers cover for attacking wing-backs and other midfielders who have a poor record of dropping back to help the defence. When playing, Gilberto occasionally drops into the centre of defence to cover the central defenders, usually Lúcio for Brazil and Kolo Touré for Arsenal, who are both known for their attacking runs forward with the ball. Gilberto's style of defending is unlike that of normal midfield enforcers. Whereas some midfielders such as Robbie Savage and Roy Keane are very strong in the challenge, Gilberto is more passive when he defends. Rather than tackle a player, he is more likely to shadow him, thus pushing him back.[103] As a result, he has an unusually clean record for a defensive midfielder: he has twice gone 45 games or more without receiving a single booking during his Arsenal career.[104] This mentality earns him both praise and criticism. Gilberto is good at helping to defend against opponents who play a long-ball game because he often man marks the opposition's attacking target-man. This cuts off the opposition's supply to the strikers, and thus forces the long-ball team to play through the midfield, something to which long-ball teams are not particularly suited.[105] Despite Gilberto's high pass completion rate,[106] his passing has been described as erratic in the past.[107] A possible explanation for this, is Gilberto's short passing range. He is more likely to offload the ball frequently to midfield players close around him (such as Cesc Fàbregas), thus easily gaining a high pass completion rate. These short-range passes often go unnoticed, while relatively infrequent long-range incomplete passes often receive negative attention, although not enough to significantly lower his overall pass completion rate. According to ProZone (a data analysis system used by football managers) figures cited by The Sunday Times in January 2007, Gilberto was, together with Paul Scholes of Manchester United and Frank Lampard of Chelsea, one of the few midfielders in England to attain "the elite Champions League level" of performance.[108]
ata1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ωραία άντε και τον πήραμε, παιχτούρα τρελλή δεν αμφιβάλλω σε καμία περίπτωση, πάμε όμως: Κέντρο Μάτος,Σίλβα στα ανασταλτικά δεν λέω τέλεια αλλά μπροστά τη μπάλα ποιος θα την περνάει αφού σύμφωνα με τον κύριο Αντωνίου δεν χρειαζόμαστε παίκτη τύπου Αιμάρ, είμαστε πλήρεις! Αλλά τι λέω και μπροστά να περάσει η μπάλα τι έγινε?
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Την μεταγραφή του Αιμάρ την σταμάτησε ο Τεν Κατε.Για να το έκανε προφανώς ξέρει και κάτι παραπάνω από εμάς. Και εγώ σου ξαναλέω πως πέρσι το πρόβλημα ήταν στο τελείωμα των φάσεων και ότι δεν είχαμε κανέναν να πάρει κεφαλιά στα στημένα.Που θα κάνει κάθετη μπαλιά όταν οι άλλοι μέσα στο τέρμα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.