soturin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 σκυλί είναι ο γκαλίτσιος, αλλά δεν ξέρει και πολύ μπάλα βέβαια θα μου πεις, τον μπακ σκυλί τον θες
tzinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τον Κλευτον_που_τον_αγορασαμε_πανω_απο_την_ρητρα_και_οταν_οι_αλλοι_ειχαν_αποσυρθει?Αυτον τον Κλευτον? Ρε συ, πλακα πλακα ο Γκαλιτσιος καλος?Εμαθα εκανε και δηλωσεις, αντε και μελος. γιά λυσε μου μια απορια βρε καιζερ. αφου ο κλειτον ειχε ρητρα νομιζω 1.8 γιατι ολοι οι μαλακες δινανε παραπανω?? Διοτι εγω νομιζα οτι αμα πληρωσεις την ρητρα η ομαδα δεν μπορει να αρνηθει και αμεσως εχεις το δικαιωμα να μιλησεις με τον παιχτη. Πχ στην σανταντερ λενε η ρητρα ειναι 4 μιλιονια, αν τα πληρωσουν ας τα βρουνε μετα με τον παιχτη. Εδω στο ελλαντα ισχυει κατι αλλο??? Και δεν το λεω για να πω οτι οι βαζελοι κανανε μαλακια, διοτι και η αεκ νομιζω και εμεις ειχαμε φτασει να δινουμε πανω απο 1.8 και αναρωτιομουν ποσο μαλακες ειναι ολοι τους με το συμπαθειο
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγώ τον ξέρω ως Κλεϊτον_που_για_να_κάνουμε_φιγούρα_στήσαμε_coulo και που αν είχαμε τόσο καλές σχέσεις με τον μπουζουκόβιο θα τον είχαμε πάρει από καιρό. Ακριβως αυτο, το ιδιο λεμε, δεν μας τον χαρισε ακριβως ο Πηλαδακης.Τον Κλευτον Κακα πληρωσαμε. Ο Γκαλίτσιος γιατί να μην είναι καλός; Επειδή δεν τον πήρατε εσείς με 5-6 μύρια; Αν το ήξερε ο μπουζουκόβιος θα τον πουλούσε τώρα... κανά 2 καρότσες πεντακοσάρικα θα δίνατε παραπάνω για να έχετε να γράφετε στις φυλλάδες σας. Α γεια σου. Στον τυλιξε με φιογκο ο Πηλαδακης και στον εστειλε. Παρεπιπτοντως, αμα θες παλι διπλο στην Ξανθη ξερεις εσυ, μεταγραφη. Περνας δυσκολα απο τα Πηγαδια δεν μπορω να πω, 0-3 στο 20' ειναι συνηθως. Τον Πανοπουλο τον εγραψες μελος ή ακομα?
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 γιά λυσε μου μια απορια βρε καιζερ. αφου ο κλειτον ειχε ρητρα νομιζω 1.8 γιατι ολοι οι μαλακες δινανε παραπανω?? Διοτι εγω νομιζα οτι αμα πληρωσεις την ρητρα η ομαδα δεν μπορει να αρνηθει και αμεσως εχεις το δικαιωμα να μιλησεις με τον παιχτη. Πχ στην σανταντερ λενε η ρητρα ειναι 4 μιλιονια, αν τα πληρωσουν ας τα βρουνε μετα με τον παιχτη. Εδω στο ελλαντα ισχυει κατι αλλο???Και δεν το λεω για να πω οτι οι βαζελοι κανανε μαλακια, διοτι και η αεκ νομιζω και εμεις ειχαμε φτασει να δινουμε πανω απο 1.8 και αναρωτιομουν ποσο μαλακες ειναι ολοι τους με το συμπαθειο Δοσεις. Η ρητρα πρεπει να πεσει cash, μπροσταντζα. Η μανουρα εγινε για να μην πεσουν 1,7 ζεστα. Εμεις δωσαμε 2Μ αλλα οχι παντελονατα(και να σου πω την αληθεια εν μερη συμφωνω μαζι σου, αντε το ΑΕΚακι πες δεν βγαινει, εμεις και σεις με 15Μ για μεταγραφες πως διαολο κολλησαμε ειδικα με τον Κλευτον στις δοσεις (την στιγμη που πχ. τα 2,2 στον Ζαγορακη πηγανε ντουκου) δεν μπορω να το καταλαβω, τι διαολο δεν ειχαμε ρευστο?)
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Α γεια σου. Στον τυλιξε με φιογκο ο Πηλαδακης και στον εστειλε. Παρεπιπτοντως, αμα θες παλι διπλο στην Ξανθη ξερεις εσυ, μεταγραφη. Περνας δυσκολα απο τα Πηγαδια δεν μπορω να πω, 0-3 στο 20' ειναι συνηθως. Τον Πανοπουλο τον εγραψες μελος ή ακομα? Αφού όταν εγώ πήρα τον Γκαλίτσιο εσύ έψαχνες ακόμα την πολυμετοχική σου ταυτότητα... δεν έχεζες για να μην πεινάσεις, Γκαλίτσιο πως θα έπαιρνες; Σπυρόπουλο πήρες για να μην γίνει καμιά απόπειρα ρεκτιφιέ στον ραλίστα και εκεί πάλι υπερτιμολόγισες. Μέλος ο Πανόπουλος; Διπλό στην Ξάνθη; Εδώ και 5 χρόνια δεν έχω χάσει παιχνίδι στην Ξάνθη και βλέπω. Και δεν πάω στους γαύρους...
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Α γεια σου. Στον τυλιξε με φιογκο ο Πηλαδακης και στον εστειλε. Γι' αυτό ο Κόκκαλης είχε προτείνει Πηλαδάκη για πρόεδρο της Σκουφολίγκα... Επειδή είναι κολλητάρια... Σπυριά βγάζει με τον Πηλαδάκη.
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ναι όντος.Είδαμε πως πήρατε το ματς με την Λάρισα.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ναι όντος.Είδαμε πως πήρατε το ματς με την Λάρισα. Εκείνο που φτύσαμε αίμα και κερδίσαμε στο 90 φεύγα... είδες που έρχεσαι στα λόγια μας.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αφού όταν εγώ πήρα τον Γκαλίτσιο εσύ έψαχνες ακόμα την πολυμετοχική σου ταυτότητα... δεν έχεζες για να μην πεινάσεις, Γκαλίτσιο πως θα έπαιρνες; Σπυρόπουλο πήρες για να μην γίνει καμιά απόπειρα ρεκτιφιέ στον ραλίστα και εκεί πάλι υπερτιμολόγισες.Ειδες ρε φιλε?Μαλλον τελικα δεν ξερω να κανω φιλους. Υπερτιμολογηση ο Τσακιρης, υπερτιμολογηση ο Πηλαδακης, υπερτιμολογηση ο Ζαγορακης. Γαμω τις "φιλιες" διοικητικα εχουμε οντως εχεις δικιο. Σαν να πληρωνεις την πουτανα και να σου λενε πως την εχεις γκομενα ενα πραγμα Μέλος ο Πανόπουλος; Διπλό στην Ξάνθη; Εδώ και 5 χρόνια δεν έχω χάσει παιχνίδι στην Ξάνθη και βλέπω. Και δεν πάω στους γαύρους...Οχι μωρε, σε εχει δυσκολεψει η Ξανθη. Οποτε παιζεις τελευταιες αγωνιστικες απο 5αρα σε 5αρα την πας με 3 μπαλακια απο τα αποδυτηρια. Τα 20 Σκοντα τι τα κανατε?Ανοιξατε πιτσαρια?
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ειδες ρε φιλε?Μαλλον τελικα δεν ξερω να κανω φιλους. Υπερτιμολογηση ο Τσακιρης, υπερτιμολογηση ο Πηλαδακης, υπερτιμολογηση ο Ζαγορακης. Γαμω τις "φιλιες" διοικητικα εχουμε οντως εχεις δικιο. Σαν να πληρωνεις την πουτανα και να σου λενε πως την εχεις γκομενα ενα πραγμα Πως να τους κατηγορήσεις όταν σε βρίσκουν μαλάκα και σε αρμέγουν; Οχι μωρε, σε εχει δυσκολεψει η Ξανθη. Οποτε παιζεις τελευταιες αγωνιστικες απο 5αρα σε 5αρα την πας με 3 μπαλακια απο τα αποδυτηρια. Τα 20 Σκοντα τι τα κανατε?Ανοιξατε πιτσαρια? Άρα κακός όποτε πάω αγχώνομαι για το αποτέλεσμα. Handicap 0-3 από την σέντρα. Φέτος θα ξέρω.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πως να τους κατηγορήσεις όταν σε βρίσκουν μαλάκα και σε αρμέγουν; Αυτον που σε βρισκει μαλακα και σε αρμεγει δεν τον λες λοιπον και κολληταρι ακριβως ετσι? Άρα κακός όποτε πάω αγχώνομαι για το αποτέλεσμα. Handicap 0-3 από την σέντρα. Φέτος θα ξέρω. Μαλακια σου που δεν το ξερεις τοσο καιρο να βγαλεις κανα φραγκο
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μόλις κάνατε αγορά τον καναβάρο με 2.5 μύρια. Aνακοίνωση 04-07-2008 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, επιθυμεί να ενημερώσει ότι αρνούμενη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από την ΠΑΕ Άρης. ΑΠ'ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΑΕ http://www.pao.gr/index.php?category_id=2
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Kαι αρα με την λογικη του Αλεξ ο Σκορδας ανηκει στο Πορτο Λεονε Θ7
firewalker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μόλις έμαθα για τον Σάββα. Πάλι θα γελάμε φέτος.
Panahs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Γαμώτο, τι θα κάνουμε με την άμυνα? Έχουμε μείνει με άδεια χέρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.