Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι λέει αυτός ο Γκάμπριελ που θέλουνε να πάρουνε για τα πλάγια? Λένε ότι είναι πολύ καλός και έχει βρωμοπόδαρο...

Δημοσ.

Δε μου λέτε ρε, ο Πεγεράνο αν έρθει θα είναι το ίδιο αποφασιστικός και στις επεμβάσεις του?

Άντε βαρεθήκαμε με τον βλάκα.

Δημοσ.

Κλασικά προβλήματα με τους Αργεντίνικους συλλόγους.Προσπαθούν να κερδίσουν έστω και ένα ευρώ.Ας αποσύρουν την πρόταση να δούμε για πότε συμφωνούν.Ενα σορό αμυντικοί πήγαμε και πέσαμε σε αυτόν με την χειρότερη ομάδα.Ισως είναι συγγενείς του σκόρδα ή του τσακίρη.

Δημοσ.
Κλασικά προβλήματα με τους Αργεντίνικους συλλόγους.Προσπαθούν να κερδίσουν έστω και ένα ευρώ.Ας αποσύρουν την πρόταση να δούμε για πότε συμφωνούν.Ενα σορό αμυντικοί πήγαμε και πέσαμε σε αυτόν με την χειρότερη ομάδα.Ισως είναι συγγενείς του σκόρδα ή του τσακίρη.

Αν είναι συγγενείς τους στο τέλος θα σας κάνουν το χατίρι... τι ανησυχείς;

Δημοσ.

Τον Κλευτον_που_τον_αγορασαμε_πανω_απο_την_ρητρα_και_οταν_οι_αλλοι_ειχαν_αποσυρθει?Αυτον τον Κλευτον?

Ρε συ, πλακα πλακα ο Γκαλιτσιος καλος?Εμαθα εκανε και δηλωσεις, αντε και μελος.

Δημοσ.

Εγώ τον ξέρω ως Κλεϊτον_που_για_να_κάνουμε_φιγούρα_στήσαμε_coulo και που αν είχαμε τόσο καλές σχέσεις με τον μπουζουκόβιο θα τον είχαμε πάρει από καιρό.

Ο Γκαλίτσιος γιατί να μην είναι καλός; Επειδή δεν τον πήρατε εσείς με 5-6 μύρια; Αν το ήξερε ο μπουζουκόβιος θα τον πουλούσε τώρα... κανά 2 καρότσες πεντακοσάρικα θα δίνατε παραπάνω για να έχετε να γράφετε στις φυλλάδες σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...