LL_NEO Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 26 κατεβαίνω και 29 ή 30 παίζουμε. ΟΜΟΡΦΑ λεμε....
Panahs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τι λέει αυτός ο Γκάμπριελ που θέλουνε να πάρουνε για τα πλάγια? Λένε ότι είναι πολύ καλός και έχει βρωμοπόδαρο...
johnyboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Από μερικά βίντεο που είδα στο youtube επιθετικά είναι καλός.Εχει πολύ καλή τεχνική αλλά στην άμυνα δεν ξέρω τι είναι. Εντιτ ορίστε και βίντεο.Είναι στο 0.30 που τσιμπάει την μπάλα. http://www.youtube.com/watch?v=NSLClKGZSx4
Panahs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δε μου λέτε ρε, ο Πεγεράνο αν έρθει θα είναι το ίδιο αποφασιστικός και στις επεμβάσεις του? Άντε βαρεθήκαμε με τον βλάκα.
soturin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τώρα ακούω στην ερα για πιθανό στράβωμα του Πεγεράνο, όπως στράβωσε για γαύρο ο Ντούσερ
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Κλασικά προβλήματα με τους Αργεντίνικους συλλόγους.Προσπαθούν να κερδίσουν έστω και ένα ευρώ.Ας αποσύρουν την πρόταση να δούμε για πότε συμφωνούν.Ενα σορό αμυντικοί πήγαμε και πέσαμε σε αυτόν με την χειρότερη ομάδα.Ισως είναι συγγενείς του σκόρδα ή του τσακίρη.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Κλασικά προβλήματα με τους Αργεντίνικους συλλόγους.Προσπαθούν να κερδίσουν έστω και ένα ευρώ.Ας αποσύρουν την πρόταση να δούμε για πότε συμφωνούν.Ενα σορό αμυντικοί πήγαμε και πέσαμε σε αυτόν με την χειρότερη ομάδα.Ισως είναι συγγενείς του σκόρδα ή του τσακίρη. Αν είναι συγγενείς τους στο τέλος θα σας κάνουν το χατίρι... τι ανησυχείς;
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Γιατι μπορει να ειναι του Πηλαδακη και να τον παρει ο γαυρος
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Τον Κλευτον_που_τον_αγορασαμε_πανω_απο_την_ρητρα_και_οταν_οι_αλλοι_ειχαν_αποσυρθει?Αυτον τον Κλευτον? Ρε συ, πλακα πλακα ο Γκαλιτσιος καλος?Εμαθα εκανε και δηλωσεις, αντε και μελος.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εγώ τον ξέρω ως Κλεϊτον_που_για_να_κάνουμε_φιγούρα_στήσαμε_coulo και που αν είχαμε τόσο καλές σχέσεις με τον μπουζουκόβιο θα τον είχαμε πάρει από καιρό. Ο Γκαλίτσιος γιατί να μην είναι καλός; Επειδή δεν τον πήρατε εσείς με 5-6 μύρια; Αν το ήξερε ο μπουζουκόβιος θα τον πουλούσε τώρα... κανά 2 καρότσες πεντακοσάρικα θα δίνατε παραπάνω για να έχετε να γράφετε στις φυλλάδες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.