Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. Τα συμβόλαια στο ΝΒΑ δεν σπάνε τόσο εύκολα.

2. Τον Ιλγκάουσκας δεν τον αφήνουν η Καβς να πάει στους Ολυμπιακούς αλλά θα τον αφήσουν ελεύθερο;

3. Ο Σακίλ είναι λιγάααακι μεγαλύτερο από 32.

4. Βαγγέλη, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι που δε γίνεται αυτό που λες που βαριέμαι να τους γράφω.

5. Μιλάμε για αναξιόπιστο site έτσι; Το διαβάσαμε όλοι αυτό;

Μα δεν είπα κι εγώ ότι γίνεται! Απλώς είπα ότι αν μπορούσε να συμβεί θα ήταν το ιδεατό.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτι άσχετο... αυτό το site έχει καιρό που υπάρχει; Σήμερα είδα ένα banner του τυχαία και το έμαθα. Είναι αξιόπιστο ή κάτι σαν το sportdog;

To gazzetta λες; Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχει αλλά γράφουν κάποια ονομάτα και αυτή τη στιγμή μου φαίνεται από τα πιο αξιόπιστα.

Δημοσ.

Eιναι εντυπωσιακος ο τροπος που αναπαραγεται μια ειδηση παντως για καποια μεταγραφη. Μεχρι το βραδυ θα την εχουν αντιγραψει ολοι και φυσικα δεν θα ισχυει... Αχ, παρτε καναν Αρτεστ ή καποιον αλλο τρελαρα θελω να βλεπω τον Ομπραντοβιτς σε μελιτζανι πιο πολλες φορες! Πλακα πλακα αν ηταν καμια 20ρια κιλα βαρυτερος 2-3 εγκεφαλικα θα τα ειχε παθει.

Η gazetta ειναι αξιοπιστη μεχρι στιγμης.

Δημοσ.
To gazzetta λες; Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχει αλλά γράφουν κάποια ονομάτα και αυτή τη στιγμή μου φαίνεται από τα πιο αξιόπιστα.

Ναι, αυτό. Ας το βάλω και εγώ λοιπόν στα "καθημερινής ενημέρωσης" να δούμε πως θα πάει.

Δημοσ.

Οπως λέει και το τραγούδι μόνο στα όνειρα.Αν και με τους προέδρους εγώ δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί έχουν άκρες εκεί στο Αμέρικα.Φυσικά για άλλον και όχι για αυτούς που λεει το site.

Δημοσ.

Χωρίς να τον ξέρω αλλά μετά από συζητήσεις και μερικά βίντεο στο youtube νομίζω ότι ο Ντελφίνο πρέπει να είναι πρώτος στόχος. Φοβερός σε άμυνα και επίθεση.

Επίσης φεύγει ο Ζίζιτς από αύριο. Ένα καλό πεντάρι ακόμα χωράει, αν σκεφτείτε τι πάθαμε με τους τραυματισμούς σε αυτή τη θέση, με αυτή την ατυχία ας βρίσκεται.

Για τα σενάρια του ΝΒΑ, εγώ κάτι περιμένω. Όχι βέβαια αυτά που ακούγονται! Ο Ιτούδης είχε πάει Αμερική μπορεί για Ντελφίνο μπορεί για κάτι άλλο. Ποιος ξέρει, θα μάθουμε προσεχώς

Δημοσ.

Προβάρουν τα πράσινα Ρουκάβινα και Πεγεράνο

πολύ καλές και οι 2 κινήσεις και ειδικά του πεγεράνο.Αλλά οι Αργεντίνοι έχουν και ένα κώλυμα να γίνονται παλτά με το πατάνε στην Ευρώπη.Πάντως όσοι τον έχουν δει να παίζει λένε τα καλύτερα.

Για τον Ρουκάβινα που τον θέλουμε για περιφερειακό επιθετικό είναι πάρα πολύ καλή κίνηση.και πριν αρχίσετε να γράφετε οι κλασικοί γκουρού '' Ποιος ρουκάβινα '' περιμένετε να τον δείτε.Και όπως λένε δεν θα είναι ο βασικός καθαρός φορ που ψάχνουμε.

Δημοσ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κλήρωση μας φαίνεται καλή. Έτσι, θα παίξουμε με τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) – Ρούναβικ (Νησιά Φερόε) στις 29 ή 30 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό φιλικό προετοιμασίας. Αν και πρέπει να φανούμε σοβαροί γιατί πολλές μεγάλες ομάδες έχουν φάει τα μούτρα τους καλοκαιριάτικα.

Δημοσ.

Ναι είναι εύκολη κλήρωση 'όπως αναμενόταν αλλά πρέπει πρώτα να έχουμε κλείσει κάποιες θέσεις στην 11αδα.

Τουλάχιστον δεξί μπακ και στόπερ γιατί με το βύντρα θα είμαστε σε αναμονή για το τσαφ και και την βλακεία που θα κάνει.Εχει προϊστορία σημαντική στην Ευρώπη ο Λουκάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...