Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τον Πεγεράνο τι έγινε ρε παιδιά ? Τέλειωσε οριστικά? Κρίμα και είχα διαβάσει αρκετά καλά για αυτόν

Δημοσ.
Με τον Πεγεράνο τι έγινε ρε παιδιά ? Τέλειωσε οριστικά? Κρίμα και είχα διαβάσει αρκετά καλά για αυτόν

Δεν χάλασε οριστικά αλλά από αυτά που κατάλαβα δεν ήταν και τόσο πρόθυμος να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Αλεσάντρο ακούγετε πάρα πολύ που παίζει δεξί μπάκ στην Μποταφόνκο.Μάλιστα ο μάνατζερ είπε πως έχουν συμφωνήσει με τον παίχτη και τώρα πρέπει να συμφωνήσει ο ΠΑΟ με την μποταφόνκο.Εχω διαβάσει καλά σχόλια για τον Αλεσάντρο.

Δημοσ.
Ε μα φυσικά και είναι φήμη για αυτό έως τώρα φύγανε γύρω στα 6 μύρια για τις ευφυείς πατέντες του του τζίγκερ.Και άλλα 4 για κλέιτον και λάζαρο.

Είναι ψεύτικα μην ακούτε τίποτα.

Δεν υπάρχει ένας τρόπος να εξαφανιστεί το derby? Να μην ξαναβγεί ποτέ?

Το ότι έδωσαν 6 μύρια για παπάρες δεν σημαίνει τίποτα, ούτε ότι θα δώσουνε 30 μύρια.

Αν ξεχνιέσαι, λεφτά είχανε δώσει κάποτε ( ο εξυπνάκιας και το "τεχνικό" επιτελείο ) για μια μεγάλη παιχτούρα που τελικά καλύτερα με τα λεφτά που πήρανε τον Μιχαλάκη να παίρνανε την Νίκη για cheerleader :lol:

Κωνσταντίνου και Κάρτσωνα τα επίθετα αν τα μικρά δεν σου θύμισαν τίποτα :P

Ερώτηση κρίσεως... σου φαίνεται ωραίο, δηλαδή το επικροτείς ότι δώσανε τόσα λεφτά για τους εν λόγω παίχτες ?

Θεωρείς πως τα αξίζουνε αυτά τα λεφτά οι συγκεκριμένοι ?

Πρός το παρόν όλο "υποσχέσεις" και "κραυγαλέες" δηλώσεις είναι κάποιοι κύριοι αλλά από πράξεις...

Το κέντρο μας λέει είναι πλήρες... σαφώς, αν το συγκρίνεις με του Πανιωνίου :P

Άσχημα ξεκίνησε η δουλειά, και αργεί μάλιστα ( φέτος έχουμε και κάτι προκριματικά νωρίς νωρίς αν ξεχνιέστε ), η δικαιολογία του ότι η ομάδα δεν δέθηκε ψήνεται...

Εγω πάντως από τα πρός το παρών δείγματα προβλέπω άλλη μια από τα ίδια...

Αν κάνουν τίποτα της προκοπής πάντως, εγω εδώ θα είμαι και θα πω ότι έκανα λάθος και θα επικροτήσω την οποιαδήποτε σωστή κίνηση.

Δημοσ.

Από sportdog:

Έκλεψε την παράσταση

Την παράσταση έκλεψε κατά τη διάρκεια της άφιξη των παικτών, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο νεαρός άσος έφτασε στην Παιανία με ένα ολοκαίνουργιο «Audi Q7», τραβώντας τα βλέμματα των νέων συμπαικτών του.

Να γιατί στο ποδόσφαιρο θέλω 1000 φορές ξένο παίκτη. Και δεν λέω τίποτα για το αυτοκίνητο μαγκιά του αλλά ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε! Το όλο στυλάκι μου θυμίζει αραλίκι στο Κολωνάκι τώρα, που και που καμιά προπόνηση και σύνταξη από τα 22. Μην μου πείτε ότι δεν γίνονται αυτά, θα κατεβασω λίστες με έλληνες. Μέγα λάθος να δώσεις τόσα λεφτά για Έλληνα παίχτη.

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει επιθετικό από Ελλάδα (λόγω Τεσέιρο)

Οι 3 επιλογές είναι Σαλπιγγίδης, Μπλάνκο και... ... Παπαδόπουλος! (lol)

Δεδομένου πως οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολες έως αδύνατες, ο Παπαδόπουλος μοιάζει η πιο "εφικτή".

Τρίτη λύση εμφανίζεται ο από χθες “persona non grata” στην Παιανία, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρότι είχε φραστικό επεισόδιο με τον Πεσέιρο στο παρελθόν, μοιάζει σαν η πιο εύκολη λύση, αν όντως ο Πορτογάλος επιθυμεί την απόκτηση του.

Μάλιστα τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης αποτιμούν την αξία του Παπαδόπουλου σε 2,5 εκ. ευρώ.

Σαν να τον βλέπω το φουκαρά τον οπαδό της Ραπίντ που διαβάζει τώρα το άρθρο για τον Παπαδόπουλο ότι είναι πιο γρήγορος και από τον άνεμο, μπλα μπλα μπλα....,

2,5εκ αν δώσουν μιλάμε χαλαρά θα έχουν πέσει μίζες μεταξύ Ζάετς, Πεσέιρο και λοιπών, δεν υπάρχει αλλιώς!

Δημοσ.
Από sportdog:

Έκλεψε την παράσταση

Την παράσταση έκλεψε κατά τη διάρκεια της άφιξη των παικτών, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο νεαρός άσος έφτασε στην Παιανία με ένα ολοκαίνουργιο «Audi Q7», τραβώντας τα βλέμματα των νέων συμπαικτών του.

Να γιατί στο ποδόσφαιρο θέλω 1000 φορές ξένο παίκτη. Και δεν λέω τίποτα για το αυτοκίνητο μαγκιά του αλλά ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε! Το όλο στυλάκι μου θυμίζει αραλίκι στο Κολωνάκι τώρα, που και που καμιά προπόνηση και σύνταξη από τα 22. Μην μου πείτε ότι δεν γίνονται αυτά, θα κατεβασω λίστες με έλληνες. Μέγα λάθος να δώσεις τόσα λεφτά για Έλληνα παίχτη.

ετσι ειναι ου καθι βλαχους ιρχετε στην Αθηνα κι γινιται φιρμα

το πρωτο πραγμα που παιρνει ειναι αυτοκινητο

πως και δεν πηρε χαμερ?

θα μου πεις πως θα πηγαινει Κολωνακι και Τερζη

προτιμησε κατι μικρο

θα αναστεναξουν τα σκυλαδικα παλι

Δημοσ.
Το ότι έδωσαν 6 μύρια για παπάρες δεν σημαίνει τίποτα, ούτε ότι θα δώσουνε 30 μύρια.

Αν ξεχνιέσαι, λεφτά είχανε δώσει κάποτε ( ο εξυπνάκιας και το "τεχνικό" επιτελείο ) για μια μεγάλη παιχτούρα που τελικά καλύτερα με τα λεφτά που πήρανε τον Μιχαλάκη να παίρνανε την Νίκη για cheerleader :lol:

Κωνσταντίνου και Κάρτσωνα τα επίθετα αν τα μικρά δεν σου θύμισαν τίποτα :P

Ερώτηση κρίσεως... σου φαίνεται ωραίο, δηλαδή το επικροτείς ότι δώσανε τόσα λεφτά για τους εν λόγω παίχτες ?

Θεωρείς πως τα αξίζουνε αυτά τα λεφτά οι συγκεκριμένοι ?

Πρός το παρόν όλο "υποσχέσεις" και "κραυγαλέες" δηλώσεις είναι κάποιοι κύριοι αλλά από πράξεις...

Το κέντρο μας λέει είναι πλήρες... σαφώς, αν το συγκρίνεις με του Πανιωνίου :P

Άσχημα ξεκίνησε η δουλειά, και αργεί μάλιστα ( φέτος έχουμε και κάτι προκριματικά νωρίς νωρίς αν ξεχνιέστε ), η δικαιολογία του ότι η ομάδα δεν δέθηκε ψήνεται...

Εγω πάντως από τα πρός το παρών δείγματα προβλέπω άλλη μια από τα ίδια...

Αν κάνουν τίποτα της προκοπής πάντως, εγω εδώ θα είμαι και θα πω ότι έκανα λάθος και θα επικροτήσω την οποιαδήποτε σωστή κίνηση.

Από την στιγμή που δεν τα δίνω εγώ δεν με απασχολεί.Απλά σου εξηγώ πως είχε να πέσει χρήμα από την εποχή του καπετάνιου.Τα λεφτά που έδινε ο Τζίγκερ τα έδινε για ελεύθερους παίχτες και δεν έκανε ποτέ μεταγραφές.Και σου λέω πάλι πως τα μισά λεφτά φύγανε για να αγοραστούν οι παίχτες που ο τζίγκερ έπαιρνε δανεικούς.

Είναι μεγάλη η αλλαγή που έχει γίνει και ενώ το βλέπουν ένα σορό κόσμος εσύ συνεχίζεις το χαβά σου.Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά δεν είναι δικαίωμά σου να μας την λες επειδή λέμε την άποψή μας.

Ο Πεσέρο και ο κάθε Πεσέιρο ήταν στην ομάδα με 500.000 ευρώ και τώρα ο Τεν Κάτε με 2.000.000

Τεράστια διαφορά.

Δημοσ.

Aπο το Εurobasket.com το οποιο αντλει απο πηγες στην Ελλαδα:

Panathinaikos is very close to agree terms with an NBA legend, a transfer which considers being even bigger name than the one of Dominique Wilkins (204-F-60, college: Georgia Tech) 12 years ago. The player is 32 years of age and has 10 active and productive seasons in the NBA with double digits in points and rebounds. Eurobasket.com, will give o its readers more information very soon. The player has been seen and talked by the Assistant Coach of Zeljko Obradovic , Dimitris Itoudis three weeks ago upon his trip in USA. Some behind the scene news are taking Dimitris Itoudis in the States especially for the specific player!!

Δημοσ.

Panathinaikos is very close to agree terms with an NBA legend, a transfer which considers being even bigger name than the one of Dominique Wilkins (204-F-60, college: Georgia Tech) 12 years ago. The player is 32 years of age and has 10 active and productive seasons in the NBA with double digits in points and rebounds. Eurobasket.com, will give o its readers more information very soon. The player has been seen and talked by the Assistant Coach of Zeljko Obradovic , Dimitris Itoudis three weeks ago upon his trip in USA. Some behind the scene news are taking Dimitris Itoudis in the States especially for the specific player!!

Vince?:P_____

Δημοσ.

Antawn Jamison;

Shawn Marion;

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για κάτι τέτοιο όμως. Υπερβολικά πολλά!

Δημοσ.

Δεν μας έχουν δείξει πως τα πολύ σκέφτονται.Και δεν θα έχουν πρόβλημα να τα δώσουν.Φέτος οι 2 αιώνιοι έχουν χαζέψει κόσμο με τα λεφτά που βάζουν.Και αντί να κάνουν καμιά κίνηση οι μικρότερες ομάδες μπας και κάνουμε πρωτάθλημα κάθονται και ψάχνονται με τους 35 χρονών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...