Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχουν πάτο οι ελληνικές ομάδες φέτος δυστυχώς. Προτού λοιπόν πειράξουμε τον γαύρο/βαζελο/αεκτζή για την ευρωπαϊκή ξεφτίλα που έπαθε/θα πάθει ας σκεφτούμε απλά ότι άυριο/μεθαύριο θα παίξει η δική μας ομάδα και κατα συνέπεια θα ερθει η δική μας σειρά για ξεφτίλα.

Περαστικά σε όλους μας /0\

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πει κι ο Ηρακλης που την παλεψε κι εκανε διπλο στην Πολωνια...Τουλαχιστον να προκριθει και καποιος.

Δημοσ.

Καλυτερα οποιος δεν εχει καταλαβει τι φανελα φοραει να την βγαλει και να παει σπιτακι του. Ακομα κι αν δεν εχουμε προπονητη ή τους τέλειους παιχτες δεν ειναι δυνατον να μας παιζει στην εδρα μας η 14 του ουκρανικου πρωταθληματος. γεμισαμε ενα γηπεδο 200 χλμ μακρια για να δουμε τι? κατι μαλακισμενα που δεν μπορουσαν να αλλαξουν μπαλια.

πως σε καταντησανε Παναθηναικε??

Δημοσ.

Επειδη βαριεμαι να γραφω,να τι ελεγα για Ξανθη, ε βαλε οπου Ξανθη την Μεταλουργκ,οπου Ιβανσιτζ τον Ρομερο και εγινε η σουπα...

Το θεμα ειναι οτι το υλικο μας δεν το θεωρω ασχημο,την διαχειρηση του θεωρω.Εξαλλου σε ολες τις ομαδες 4-5 ειναι με επιθετικες αρετες.Στον Ολυμπιακο δηλαδη ποσοι νομιζεις οτι ειναι?4 αντε και ο Καφες 5 στην 11αδα

Τοτε γιατι γκρινιαζω?

Γιατι ρε πουστη μου δεν γινεται να λεμε τοσο καιρο οτι ο Βυντρα δεν κανει για 4-3-3 γιατι δεν ξερει μπαλα και οτι θα εδειχνε καλυτερα με ενα επιθετικο δεξι χαφ μπροστα του σε 4-4-2 και να μου το γυρνας σε 4-4-2 και να βαζεις δεξι χαφ...το αλλο σου δεξι μπακ!!! και να αφηνεις τον καλυτερο με τον Ιωνικο,τον Ρομερο εκτος

Γιατι ρε πουστη μου δεν γινεται να καταλαβαινεις επιτελους οτι ο Ιβανσιτζ ειναι μεσα αριστερα και ακομα και γραμμη αλλα χαραμιζεται στον αξονα,να τον βαζεις εκει και να μου πετας 2 αμυντικα χαφ στον αξονα!!! λες και μας τιμωρεις!!! Δηλαδη αντι του Μποβιο η του Μπισκαν ενας Λεοντιου ή ακομα και ο Ρομερο δεν θα εκαναν και τον αξονα πιο απειλιτικο αντι να παιζουμε ολο με σεντρες?

Γιατι ρε πουστη μου οταν εισαι 0-0 με την Ξανθη εντος στο '80 η μονη δικαιολογια για να μην κανεις αλλαγη ειναι να εχεις 5 δοκαρια,2 χαμενα πεναλτι και να εχει παρει μεταγραφη ο Μπουφον στην Ξανθη.Εκεινο το παιδι τον Μαντζιο,εκεινο το παιδι τον Θοδωριδη τι θα γινει,θα τους δουμε ποτε?

Παρεπιπτοντως εχω αρχισει να πιστευω οτι ΔΕΝ φταιει ο μαλακας ο ταριφας οσο νομιζουμε.Δεν βαζει ο ταριφας δεξι μπακ τον Νιλσον,δεν βαζι στον αξονα Μποβιο-Τζιολη,δεν εχει θαψει τον Λεοντιου κτλ...Θα μου πεις μονο ο Μπακες φταιει.ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΝΑΙ!!!Διοτι αμα βαφτιζεις τον Νιλσον δεξι χαφ σε 4-4-2,οταν ονομαζεις επιτελικο τον Μποβιο,οταν θαβεις Λεοντιου-Μαντζιο-Θεοδωριδη,οταν ΒΓΑΖΕΙΣ τον Ρομερο για να παιξεις με αριστερο χαφ τον ΣΕΡΙΤΣ!!! μαγκες ειλικρινα και στο μανατζερ ακομα θα χασεις.

Στον ταριφα καταλογιζο οτι πηγε και τα εσκασε για Ρομερο-Σαλπι-πηρε δανεικο τον ακριβο Ιβανσιτζ και εκτος απο 3-4 στο κεντρο...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ αρχιζουμε με Τζιωλη,με Λουκα,με Δαρλα,με τον Γιαννη τον Γκουμα,με Μορις,με Αντριτς(αν και το παιδι σημερα βοηθησε οσο μπηκε) και φυσικα με το εργαζομενο αγορι,τον Μπιτσκαν,ε αντε γεια

Και απο την αλλη ο Παυλαρας,με 4000 διαρκειας ηδη παει και σου περνει τον Βουγιανιτς για Ευρολιγκα να γυαλιζει παγκο!!!Α,ναι ξεχασα,και μεις εχουμε τον Βικτορ για παγκο(αληθεια θυμαται κανενας οτι εχουμε και τον Βικτορ?)

Δημοσ.

1. Mηπως ηρθε η ωρα να αρχισουμε να κοιταμε και για τερματοφυλακα απο Γεναρη?

2. Ρεβιλ για την διαιτησια να σου πω κατι?Περα απο τα μαυρα μας τα χαλια ηταν απαραδεκτη...ΠΡΟΣΟΧΗ ομως,δεν με απασχολει το τι εκανε,δεν το εχω σαν δικαιολογια.Με απασχολει οτι το εκανε!!!Καποτε η Ευρωπη μας σεβοταν και κανενας διαιτηταρας δεν θα μας επαιζε ετσι!!!Ξερεις γιατι? Γιατι δεν κερδιζαμε καθε χρονο την Μαντσεστερ και την Μιλαν αλλα οποτε μπορουσαμε πηγαιναμε στους 8,καναμε μια πορεια,παιζαμε και για 4 ή για 8 ΟΥΕΦΑ...ΑΡΠΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΚΙΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.Και τετοιες ομαδες τις θελει η ΟΥΕΦΑ.

Εμενα με προβληματιζει οτι πλεον και στην ΟΥΕΦΑ λενε "Καμενο χαρτι ο Παναθηναικος,ριχτου εκει το εργαλειο μπας και περασουν οι Ουκρανοι πουχουν και φραγκα σου λεωωωω.."

Δημοσ.

Οντως ρε συ αυτος ο Βικτορ στη Ντεπορτιβο ηταν καλος γιατι δε παιζει ειναι καλυτερος ο Νιλσον για δεξι χαφ?

edit : Απαραδεκτη η διαιτησια Καιζερ αλλα οταν παιζεις με τον Ασσο κορινθιας δε μπορεις να λες οτι σε αδικησε.Δε το λεω για τα λεγομενα σου,μη παρεξηγηθουμε,γενικα το λεω.

Και να σου πω και κατι? Καποτε κερδιζες τη Γιουβε με τη διαιτησια εναντιον.Δεν ειναι να συγκρινουμε ρε φιλε και αυτο που εχω να πω ειναι οτι(δηστυχως)δε μπορουμε να παμε χειροτερα σαν ελλαδα.

Δημοσ.

moutzaER.gif

Μόνος διασωθέν ο Παπαδόπουλος.

Αλλά από την άλλη, δεν μου φταίνε οι παίκτες (εκτός του Βύντρα φυσικά). Είναι πασιφανές ότι το βασικό πρόβλημα της ομάδας (;) δεν εστιάζεται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στον πάγκο. Ο σουηδός Σαΐνης πρέπει να απομακρυνθεί επειγόντως. Δεν με νοιάζει, ας βάλουν τον Αποστολάκη προπονητή, ας βάλουν ακόμα και τον Μένιο. Ας βάλουν έστω και τον Κάιζερ. Αλλά αυτά παθαίνεις όταν φέρνεις τον Μπάκε της γαμημένης Κοπεγχάγης, τεράστιας ευρωπαϊκής δύναμης και εγνωσμένης αξίας (γαμώ το κέρατό μου). Δηλαδή, ο Μπάγιεβιτς μπροστά του είναι μεγάλο όνομα ευρωπαϊκά, για τέτοια πράγματα μιλάμε. Ρε κοίτα να δεις θα μας κάνουν να αναπολήσουμε τον Μαλεζάνι...

moutzaER.gif

Είμαστε 1-1, βγάζει Τζιώλη, Ρομέρο και ο εγκέφαλος βάζει...Άντριτς, Δάρλα. Μάντζιος, Λεοντίου φυσικά δεν μπορούσαν, έβαφαν τον πάγκο. Με την Ζαπορίζια ρε παιδιά!

moutzaER.gif

Για Γκαλίνοβιτς. Να γίνει καλά το παιδί, δεν βάζω την υγεία του πάνω από την ομάδα, αλλά πιστεύω θα βγει κάτι καλό από τον Έμπεντε. Έλεος πια με τα τζετ λακ που παθαίνει το μαλακισμένο και αποφασίζει να χαρίσει γκολ. Όχι ότι δεν μπορούσαμε να φάμε άλλα γκολ, αλλά γιατί να φάμε ΑΛΛΟ ένα γκολ κάτω από τις μασχάλες του μαλάκα;

Βύντρα...Απόλαυση! Και μην μου πει κανείς "αυτός σου φταίει", γιατί ναι, αυτός μου φταίει. ΟΛΕΣ οι ευκαιρίες τους (και το γκολ), από την πλευρά του. Οι φορές που η πλευρά του ήταν ακάλυπτη ξεπέρασαν τον αριθμό των δαχτύλων των δυο χεριών, μέτρησα τουλάχιστον 12 λάθος κοντρόλ και η μπάλα πλάγια, και Αντρέα, έτσι και τον υποστηρίξεις πάλι θα φας βρισίδι (τι στο διάολο, πίπες σου παίρνει;).

moutzaER.gif

Δημοσ.

Ρεβιλ

α. ο Βικτορ ειναι "τραυματιας"...φιλε εμενα για σαπακι μου μυριζει πλεον.Διοτι το παιδι δεν χτυπησε πριν 2 μηνες.Ειχε χτυπησει αλλα αποθεραυετηκε.Μαλλον ομως ηταν για 4-5 ματς,οσα επαιξε στο τελος.ΑΠοτι λενε καλο ΠΑΟΚ για Βικτορ

β. Μισο.Αλλο το "σε αδικησε" η διαιτησια και αλλο "φταιει η διαιτησια".ΝΑΙ με αδικησε ΑΙΣΧΡΑ,ΟΧΙ δεν φταιει γιατι θεωρητικα μου χαλασε 3 φασεις να κανω το 4-1 ενω θα επρεπε να ειχα αλλες 5 και να εκανα με αυτες το 4-1,που ομως δεν τις ειχα.Το ασχημο για μενα ειναι οτι οταν σε γραφει στα @@ της η ΟΥΕΦΑ με την Ζαπιαρυζια,σημαινει οτι εισαι καπου μεταξυ αμοιβας και σκατων και τα σκατα εχουν παρει τα πανω τους τελευταια

Δημοσ.

Μετά τη λήξη μπουκάρανε στο γήπεδο και κυκλώσανε Βαρδινογιάννη και όλο το γήπεδο φώναζε "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ", και τρελή γιούχα (προς ταρίφα). Επίσης, κυνηγήσανε τον Μπάκε αλλά δυστυχώς δεν τον πιάσανε.

Α, ένας κάφρος χτύπησε τον Παπαδόπουλο...Ήμαρτον, τι σου φταίει ο Παπαδόπουλος; Ειδικά σήμερα.

Δημοσ.

Μάγκες η χρονιά είναι χαμένη από την αρχή κιόλας.

Ναί είμαι βέβαιος πως ούτε ο Μαλεζάνι θα το έχανε το ματς.

Πιό φοβισμένο(καί άσχετο) προπονητή δεν ξαναείδα.Μετά το ματς, τού την έπεσαν κάτι παιδιά καί άρχισε να τρέχει σαν χεσμένος στα αποδυτήρια.

Μιλάμε είναι εκτός πραγματικότητας ο άνθρωπος.Καί τι έχουν προσφέρει δηλαδή οι Σουηδοί προπονητές στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο καί έχουν τόσο ζήτηση?Ακόμη καί ο πολύς Έρικσον.

Ο Μπάκε νόμιζε ότι ο Παναθηναικός είναι στο επίπεδο της μέγιστης ομάδας Κοπεγχάγης καί είχε δηλώσει ότι θα παίζει στο ίδιο στυλ καί με Παναθηναικό.

Πρέπει να φύγει το γρηγορότερο.Με οποιοδήποτε Έλληνα προπονητή θα κερδιζόταν το παιχνίδι.Ο κάθε τυχάρπαστος δηλώνει προπονητής τη στιγμή πού δεν κάνει ούτε να πουλάει λαχεία(Να με συγχωρήσουν οι συμπαθείς λαχειοπώλες).Καί έρχεται καί ο άσχετος Τζίγκερ καί ακούει τις εισηγήσεις Χένρικσεν καί άντε να ξεμπλέξεις τώρα από τον υπνωτισμένο.

Δημοσ.
σημαινει οτι εισαι καπου μεταξυ αμοιβας και σκατων και τα σκατα εχουν παρει τα πανω τους τελευταια

Δε το ηξερες ρε φιλε?

Εισαστε ο χειροτερος παναθηναικος απο τοτε που σας βλεπω,οπως και ο γαυρος ειναι ο χειροτερος των τελευτεων χρονων.

Και ξερεις τι αποφασισα σημερα?Θα τσιμπησω διαρκειας για το μπασκετακι γιατι τουλαχιστον οτι και να γινει εκει βλεπω οτι υπαρχει προσπαθεια.αυτα

Δημοσ.
Ρε σου λέω, μπορεί να βγει ο Αλέφαντος να πει ποιος Μπάκε και ποιος Σόλιντ και να έχει και δίκιο! Απίστευτο;

Καθόλου. Ο Αλέφας από άποψη κοουτσαρίσματος τους έχει και τους δύο αβάδιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...