KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Με την ίδια λογική ρε καιζερ και Αιμάρ είναι σαπάκι και ευτυχώς δεν ήρθε.Στην Σαραγόσα μόνο για να βαράει το μπέκαμ ήταν. Mπαρδον? Ο Αιμαρ εχει δειξει ποιος ειναι. Ειναι ενας παικτης που αν δεν ειχε και λιγο ασθενικη κραση ουτε που θα ακουγοταν οχι για Παναθηναικο αλλα και για την Σαραγοσα που τον ειχε. Ο Ολεγκερ παιζει στην Μπαρτσελονα επειδη ειναι Καταλανος και μονο
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μα δεν διαφωνώ πως ο Αιμάρ είναι φοβερός παίχτης αλλά από την Βαλένθια και μετά είναι ανύπαρκτος για τους λόγους που έχουμε πει. Ο όλεγκερ ήταν και είναι πολύ ποιο σταθερός από τον Ζαμπρότα που είχε ποιο μετά.Από τον να μου κουβαλήσουν κανέναν παντελώς αγνώστω καλύτερα τον όλεγκερ που το έχουμε δει ποιος είναι.
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τι άμα; Δεν παίρνουμε Αιμάρ. Τελεία και παύλα. Πέταξα προχτές μια τηλεόραση 20ετίας. Έχω και ρόπαλο του baseball. Ψήσου. Μεσα ειμαι ασε που εχω και εγω μια παλια τηλεοραση ψηνομαι να την σπασω στο κεφαλι του Αντωνιου... καλα ρε παιδια μας δουλευουν απο ποτε ειμαστε πληρεις στο κεντρο και δεν χωραει ο αιμαρ δλδ ποιος θα φτιαξει το παιχνιδι του παναθηναικου την νεα χρονια στο κεντρο ο τζιολης? η μηπως ο ματος? Στην τελικη δεν τα λεω εγω αλλα ο μεγιστος δομαζος.."χρειαζεται ενα καλο δεκαρι". Αληθεια γιατι ο δομαζος δεν ειναι στο team του παναθηναικου και βαλανε αυτον τον ασχετο τον Αντωνιου απο'τι φαινεται....
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ναι έτσι.Πέρσι δηλαδή που έχανε ο σάλπι και ο μυτόγκας χάνανε τα τετ α τετ έφταιγε το 10αρι?Στα κόρνερ που δεν παίρναμε κεφαλιά έφταιγε το 10άρι? Τα γκολ που τρώγαμε έφταιγε το 10άρι? Τα 10αρια μείνανε στην εποχή Δομάζου.Δεν χρειαζόμαστε 10άρι αλλά γρήγορα χαφ με σέντρα και ψηλό φορ. Μην διαβάζετε τους φαντασμένους στα οπαδικά φόρουμ.Αυτοί μείνανε στην εποχή των δεινοσαύρων και βλέπουν απειλές παντού.
sodeli Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ναι έτσι.Πέρσι δηλαδή που έχανε ο σάλπι και ο μυτόγκας χάνανε τα τετ α τετ έφταιγε το 10αρι?Στα κόρνερ που δεν παίρναμε κεφαλιά έφταιγε το 10άρι? Τα γκολ που τρώγαμε έφταιγε το 10άρι? Τα 10αρια μείνανε στην εποχή Δομάζου.Δεν χρειαζόμαστε 10άρι αλλά γρήγορα χαφ με σέντρα και ψηλό φορ. Μην διαβάζετε τους φαντασμένους στα οπαδικά φόρουμ.Αυτοί μείνανε στην εποχή των δεινοσαύρων και βλέπουν απειλές παντού. Που μας αλλάζουν πασούλες όμως ο Τζιόλης με τον Μορις και παει η μπάλα στον Γκούμα για να κάνει γιόμα, το 10αρι φταίει. Και φυσικά δεν μείναν τα 10αρια στην εποχή του Δομάζου. Μην τα ισοπεδώνεις όλα.
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν τα ισοπεδώνω όλα.Απλά αν είχες πέρσι ένα καλό φορ δεν θα είχαμε λόγο να μιλάμε για 10αρια.Επίσης 10αρια έχουμε αλλά δεν τα αξιοποιήσαμε.Αλλού έχουμε πρόβλημα όχι στο κέντρο.Αν πάρουμε τους υπόλοιπους που είναι 1ης σημασίας και κλείσει το ρόστερ τότε μπορούμρ να δούμε και για τέτοιο παίχτη.
ata1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Και εγώ πιστεύω ότι στο κέντρο χρειάζεται ένας καλός παίκτης. Και δε μιλάω για δεκάρι κλασσικό παλιάς εποχής μιλάω για έναν παίκτη που θα το έχει να βγάλει μια κάθετη πάσα, να βοηθήσει λίγο στο σκοράρισμα, να κρατήσει λίγο τη μπάλα όταν χρειαστεί. Μαζί με έναν επιθετικό καλό γκολτζή, ένα μπακ και ένα κεντρικό αμυντικό είναι τα απολύτως απαραίτητα που χρειάζεται η ομάδα για να αρχίζει να παίζει αυτό το άθλημα. Γιατί αυτό που παίζαμε πέρυσι μόνο ποδόσφαιρο δεν το λες.
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Γιατί απαξιώνουμε τόσο την ικανότητα στο να παίξει πίσω από τους επιθετικούς το παλικάρι με το Νο 7????
konnak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Γιατί πρώτον πέρσι που έπρεπε να κάνει την πρώτη ολόκληρη και καλύτερη χρονιά δεν τον έβαζε ο Παπαρέιρο, και δεύτερον δυστυχώς (!) είναι πολύ γρήγορος... Που στον Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων (που αν έτρεχε ο Ρομέρο με τον Τζιώλη θα έβγαιναν και οι δύο δεύτεροι) σημαίνει ότι ένας γρήγορος παίκτης θα παίξει χαφ, είναι δεν είναι: γιατί δεν έχουμε άλλους γρήγορους.
dimitris74 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ας ελπισουμε να παρει καποιος τηλεφωνο και να ειδοποιήσει τον τενκατε :lol: η φωτο μπορει να εχει ξαναποσταριστει
Panahs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Γιατί, και ο Ίβανσιτς δεν μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς και να τα πάει καλά?
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Tωρα που εμεινε ο Κουφος χαμηλα και θα εχει μικροτερο συμβολαιο παιζει να τον παρετε ειτε εσεις ειτε ο οσφπ (αν και δεν ειναι ετοιμος να προσφερει). Νο.23 utah jazz
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο ακόμα. Οπότε και να έρθει 1-2 χρόνια, μάλλον δε θα κάνει διαφορά, όπου και να πάει.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ΣιγουρΑ το καλυτερο γιάυτον ειναι να μεινει ΝΒΑ και ας μην παιζει. Θα σκουπισει 2 χρονακια τον παγκο οπως ο Μιλισιτς (3) και μετα θα παρει χρονο συμμετοχης. Το θεμα ειναι να μην γλυκαθει απο τα λεφτα που θα του δωσουν εδω. γι'αυτο ηθελα 1η δεκαπενταδα για να παιρνει πιο πολλα και να μην το σκεφτει καν να ερθει Ελλαδα αν και παλι 3ετες εγγυημενο εχει στους Τζαζ.
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο ΠΑΟ ενδιαφέρεται για τον Αντε Ρουκαβίνια της χάιντουκ. Είναι το νέο ανερχόμενο ταλέντο της Κροατίας και είναι καλός παίχτης.Θα μας στοιχίσει όσο και ο Τζιμπούρ και είναι πολύ καλύτερος και εξελίξιμος. Επίσης ενδιαφερόμαστε για τον Χέσελινκ της Σέλτικ. Αυτός είναι φορ περιοχής και κατά την γνώμη μου πολύ καλή λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.